Auto-moto chat
+24
eva kant
Ive
Arnold Šrafncinger
TheMe
MotoFreaks
EvilAngel
Mr.Cooly
Hitman
Turrican
bittersweet
FALKON 2
Sinister
goc
Love
Mass
Hell
mrkyblu
THUNDER_DINIX
Optimyst
Purgy
House
Neu
wjewerica
Achilles
28 posters
Stranica 10 / 20.
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Auto-moto chat
to da al da mi mrda po volanu mjnjaču i to
jel tebi tak netko mrdo?
jel tebi tak netko mrdo?
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ja kišim onda u sebi,mogu mislit kak je tebi
tak meni tata zna,para mi ide na uši
tak meni tata zna,para mi ide na uši
Započeo/la tema :
a ovo bila zafrkancija...vozio sam polako bio je svjestan toga...tako da reagirao sam i brzo sam stao...ali inace...nevolim kad neko mrda...smije radia prčkati i nista vise
Gost- Gost
:=U: :=U: zato se javiše sama volim vozit,nemam osječaj da se moram dokazivat nekome
Započeo/la tema :
slažem se
Započeo/la tema :
Zvona,predobra ti je pila od auta
Započeo/la tema :
:slinim: :slinim: vidi ti taj auspuh :slinim: mrak je,yamahica zakon,moderan izgled i sportski izgled,savršena kombinacija,zri imaš ukusa
Započeo/la tema :
auspuh akrapovic,450 ccm motor a ima 60 ks..naravno cetvorotakni hvala hvala love...nadam se jednog dana takvom sta
Gost- Gost
daj mi sam reci razliku između dvotaktnih i četverotaknih motora,to jedino ne kužim :=U:
nadam se da če ti se san ostvarit ako ga toliko želiš
nadam se da če ti se san ostvarit ako ga toliko želiš
Započeo/la tema :
idemo ovako...cetvorotakni motori su ti slabiji od dvotakni...mada to kaze na papiru..jer oni u visoke obrtaje da dobije veliku snaga...a kod cetvorotaknog ne...njemu malo gasa da vec na zadnji opp ...za dvotakne pravis mjesavina a za cetvorotakni ide cisti benzin...na cetvorotaknome imas ventile dok dvotakni nema...dvotakni od jedno povuče smjesu zraka i goriva odjednom i ekspazija...dok cetvorotakni....povuce zraka,ubrizga gorivo,ekspazija i ispuh ... cetvorotakni motori manje troše goriva i zahtijevaju vise odrzavanje...a dvotakni dosta vise troši...recimo dvotakni 125 ccm ima isto snage kao i cetvorotakni 250 ccm...ali po mom misljenju cetvorotakni je življi na gasu...
Gost- Gost
rep+,fala na objašnjeno,baš si mi fino objasnio i sad shvačam razliku
a kaj se goriva tiče za dvotaktne istina,otiđeš par puta do grada i hop i ajmo daj natankaj me :=U:
a kaj se goriva tiče za dvotaktne istina,otiđeš par puta do grada i hop i ajmo daj natankaj me :=U:
Započeo/la tema :
ufff...dosta troše zbog toga sto neki postotak ide zajedno sa mjesavinom...a sto se tice...svi oni trose goriva sve zavisi kako vozis...ali da vozis jednako brzo kao dvotakni ili cetvorotakni naravno dvotakni vise potrosi goriva....ja nevolim takoder dvotakne motore zbog zvuka..a i ne volim kada pravim mjesavi i dimi se iza mene kao da komarce tjeram s tim dimom ..:S:
Gost- Gost
Evo npr skueri,svake se od njih drugačije čuje al to ovisi o auspuhu najviše,najgore mi čut one duboke zvukove,to mi uopče nije za skuter :S:
Ima dosta tvorničkih aspuha na skuteru što se odlično čuju,ne brije,normala,nikaj ekstra da iritira al neki su stvarno da ti pamet stane :S:
Ima dosta tvorničkih aspuha na skuteru što se odlično čuju,ne brije,normala,nikaj ekstra da iritira al neki su stvarno da ti pamet stane :S:
Započeo/la tema :
a sto to kazes znaju pretjerati sa auspuhima :S:..a skuterima nikada nemozes dobit onaj zvuk zbog takve mašine....oni su tako napravljeni...svaki auspuh ima svoj zvuk i tako i skuteri...uglavnom je do auspuha...recimo ja volim one duboke zvukove..
recimo ovako sta
recimo ovako sta
Gost- Gost
recimo takav zvuk po meni ide na jače motore na skuter nikako jer preslab skuter za to,kak bi to izgledalo hehe :=U:
Slažem se sa tvojim navodima gore
Meni se ovo sviđa,ovakav zvuk,to volim
Slažem se sa tvojim navodima gore
Meni se ovo sviđa,ovakav zvuk,to volim
Započeo/la tema :
ajd takav zvuk moze proci najbolje je skutere ili motore nabrijavati...ne kosta puno...a i nemas puno stvari da ga moras srediti da ti super izgleda
Gost- Gost
upravo tak,za malo para napraviš pilu od skutera,nije to skupo sad ko nekad vjerujem
Započeo/la tema :
upravo tako...ali bogme dijelovi nisu bas jeftini za skutere i motore :S:..
Gost- Gost
hehe a kaj češ,još su skuplji za motore neg skutere kad su jači i zahtijevaju veču brigu..
baš me zanima kak se jači i teži motori na cesti ponašaju i kod vožnje,i baš me zanima jel teško to sa brzinama,lako na skuteru samo ručicu držat gore dolje
baš me zanima kak se jači i teži motori na cesti ponašaju i kod vožnje,i baš me zanima jel teško to sa brzinama,lako na skuteru samo ručicu držat gore dolje
Započeo/la tema :
cuj tvoj skuter nije nista puno laksi od onoga super moto od okice moje ja predpostavljam da ima oko 80-100 kg taj tvoj skuter...dok onaj super moto ima samo 95 kg...s time da je on 450 ccm....sta da ti kazem koja je to snaga...ja sam to cudo vozio i zavolio ga ufff....osjetljiv je na gasu...dok u cetvroj brzini već diže na zadnje..naravno ja stajao nisam sjedio..nije svejedno dati svakome da vozi....u prvoj brzini kada kreces i ako hoces se poludivati nagnes se naprijed..tj sjedis na rezervaru i opet diže...snage uzas ima :S:...ali nije brz motor na cesti ide oko 140-150 km/h..
Gost- Gost
wow,jako dobri dojmovi,impresionira me to dozanje po zadnjem,treba to znat
a nisam ziher koliko ima iskreno,nije težak baš,nije ni velika razlika onda i sa ovim jačima
a nisam ziher koliko ima iskreno,nije težak baš,nije ni velika razlika onda i sa ovim jačima
Započeo/la tema :
nisam bas ja njega vozio na zadnje strah me...ali sam ga zadnje i vozio se neki 3 metra na zadnje... ...neki metar i pol su prednji tockovi bili u zraku od zemlje...koji je to adrenalin...ufff :S: :S: ludnica....
Gost- Gost
Stranica 10 / 20. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Auto-moto časopis?
» Auto navigacija (GPS)
» Auto-pijac
» Moto susreti + Najave ( Street Race,moto susreti i slično)
» Auto servisi
» Auto navigacija (GPS)
» Auto-pijac
» Moto susreti + Najave ( Street Race,moto susreti i slično)
» Auto servisi
Stranica 10 / 20.