Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Auto servisi

3 posters

Go down

Auto servisi Empty Auto servisi

Postaj by Ive sub stu 21, 2009 11:08 am

U kojem auto servisu servisirate i popravljate svoj automobil?

Jeste li zadovoljni?

Volio bih da u ovoj temi imamo jednu svojevrsnu bazu autoservisa sa dobrim i lošim iskustvima. Dakle, ako ste u nekom autoservisu imali izrazito loša iskustva također podijelite to sa nama pa da i mi izbjegavamo taj u širokom luku. Very Happy
Također ako ste s nekim izrazito zadovoljni podijelite to s nama.

Isto tako me zanima, da li nakon isteka garancije automobil servisirate i dalje u ovlaštenim servisima ili idete kod nekog majstora prema preporuci poznanika?

Znam da dosta radnika iz ovlaštenog servisa čim skupi malo iskustva otvara svoje radionice. A cijene su višestruko manje nego u ovlaštenom servisu, i to cijene istih dijelova što je najbolje.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Auto servisi Empty111 / 999111 / 999Auto servisi Empty

[Vrh] Go down

Auto servisi Empty Re: Auto servisi

Postaj by Neu sub stu 21, 2009 12:25 pm

Najbolje je kod privatnika, puno su jeftiniji i dobro rade. Mi smo kod privatnika znali odvesti na servis a nekada i ovako negdje dalje. Zašto ne uštetditi na servisu ako se može?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Auto servisi Empty999 / 999999 / 999Auto servisi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub stu 21, 2009 12:26 pm

istina, privatnici su najbolji, najsavjesniji, nisu ni skupi (ako znas pravog), brzo i odlicno naprave i tako to. moja stara zna 1 lika koji to popravlja pa starci uvjek tamo voze auto, lik to sve uredno sredi gore

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Auto servisi Empty889 / 999889 / 999Auto servisi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub stu 21, 2009 12:28 pm

i što je najvažnije naprave brže. ne moraš dugo čekat.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Auto servisi Empty999 / 999999 / 999Auto servisi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub stu 21, 2009 12:29 pm

ma odma on to sredi

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Auto servisi Empty889 / 999889 / 999Auto servisi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub vel 20, 2010 3:16 pm

Opoziv i u Hrvatskoj: 7.325 Toyota mora na servis

Toyota je pokrenula preventivnu servisnu akciju papučice gasa za 7.325 vozila u Hrvatskoj, čiji će vlasnici biti obaviješteni pismenim putem da dođu do najbližeg ovlaštenog Toyota servisa, priopćeno je iz tvrtke Toyota Croatia.

Toyota je za svojih osam modela vozila pokrenula preventivnu servisnu akciju papučice gasa, za koju je moguće da, u iznimno rijetkim slučajevima, njezina funkcija bude ugrožena, priopćili su iz te tvrtke napominjući da u Hrvatskoj do sada nije poznat niti jedan takav slučaj.

Detaljnom analizom došli su do točne brojke vozila u Hrvatskoj koja su uključena u ovu preventivnu servisnu akciju.

Riječ je o 7.325 vozila, čiji će vlasnici biti obaviješteni pismenim putem da dođu do najbližeg ovlaštenog Toyota servisa kako bi se o trošku Toyote dodatno ojačao mehanizam papučice gasa.

Prve količine potrebnih dijelova očekuju u ovlaštenim servisima u Hrvatskoj od 15. veljače 2010. s obzirom da je Toyota potvrdila konačno rješenje za sve modele koji su uključeni u preventivnu servisnu akciju u Europi.

Pojašnjavaju da će na postojeći sklop mehanizma papučice gasa biti postavljena strojno rezana čelična pločica kao ojačanje koje će smanjiti naprezanje površina dijelova u dodiru. Postavljanjem ojačanja bit će smanjeno trenje čime će se izbjeći mogućnost otežanog hoda papučice gasa.

Osim toga, dodaju, Toyota je već primijenila učinkovito rješenje u proizvodnji svih novih vozila namijenjenih europskom tržištu.

Net.hr
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics