Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana

+11
eva kant
Prop
Neukrotivi pastuh
fosforica
FALKON 2
Hitman
ylangylang
House
Love
THUNDER_DINIX
Neu
15 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana

Postaj by Neu pon pro 22, 2008 10:33 pm

Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana?

Strogi , popustljivi ,konzervativni?

Ili ćete razmaziti djecu?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty999 / 999999 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty Re: Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana

Postaj by THUNDER_DINIX pon pro 22, 2008 10:40 pm

bit cemo odlicni roditelji smajlić necu razmaziti djecu i necu previse popustati, pravila igre se moraju znati
THUNDER_DINIX
THUNDER_DINIX
Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty889 / 999889 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty Re: Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana

Postaj by Love uto pro 23, 2008 9:58 am

Trudit ču se bit što bolja al granice če se morat znati,mislim da ču bit popustljivija nego tata Very Happy
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty672 / 999672 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto pro 23, 2008 10:07 am

Love je napisao/la:Trudit ču se bit što bolja al granice če se morat znati,mislim da ču bit popustljivija nego tata Very Happy

to sigurno :flower:

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty999 / 999999 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House pet pro 26, 2008 3:26 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la: necu razmaziti djecu i necu previse popustati, pravila igre se moraju znati

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty390 / 999390 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by ylangylang sub pro 27, 2008 1:40 pm

Kakvi smop ljudi, takvi smo i roditelji. Ne može se pred partnerom i pred djecom glumatati 24 sata na dan, a zna se da djeca ipak najviše nauče iz našeg primjera Very Happy
ylangylang
ylangylang
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 256
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty0 / 9990 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sub sij 10, 2009 6:52 pm

ylangylang je napisao/la:Kakvi smop ljudi, takvi smo i roditelji. Ne može se pred partnerom i pred djecom glumatati 24 sata na dan, a zna se da djeca ipak najviše nauče iz našeg primjera Very Happy

potpuno se slažem sa ovime!
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty672 / 999672 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman sub sij 10, 2009 8:47 pm

Dr.House je napisao/la:
THUNDER_DINIX je napisao/la: necu razmaziti djecu i necu previse popustati, pravila igre se moraju znati
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty257 / 999257 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lip 22, 2009 9:33 am

zaš nećete razmazit djecu?u kojem smislu razmazit?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 pon lip 22, 2009 9:44 am

uopće o tome i ne razmišljam više, tj siguran sam da neću biti otac tj roditelj, a vjerovatno bi malo razmazio jer obožavam djecu
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty9 / 9999 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon lip 22, 2009 9:44 am

šta je s forumom?
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty21 / 99921 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 01, 2009 3:09 pm

joj ja ak budem imala žensku ja ću nju svu u roza obuć Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet lis 01, 2009 3:12 pm

bit cu devil prema djeci..,
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 01, 2009 3:12 pm

vražji? oho ho :=U:

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet lis 01, 2009 3:15 pm

a sta bi trebao ih razmatit pa tata kupi mi ovo kupi mi ono ..pa na kraju da im ferarija kupim ma evo vam ovo Neutral Very Happy naucit postivati,kulturni biti i raditi ih pa neka si zarade za ferarija smajlić nadam da cu biti angel
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 01, 2009 3:16 pm

tako je to je dobro razmišljanje i tako će cijeniti svaku sitnicu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh čet lis 01, 2009 3:17 pm

Ne znam. Nisam još došao do tog stupnja. A vjerojatno i neću. Možda i hoću dadaa
U nekoj temi ću to objasniti Wink
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty72 / 99972 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 01, 2009 3:17 pm

objasni ajde,mene baš zanima. možeš otvoriti temu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet lis 01, 2009 3:35 pm

Uffffff, nadam se dobar kes
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty108 / 999108 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh čet lis 01, 2009 3:43 pm

U mom nekadašnjem bračnom životu moja žena je uvijek mene krivila što nemamo djece. Da bi se 3 godine prije rastave saznalo da nema dovod u jajnike. Imala je duplu operaciju i šutio sam, bio uz nju kako bi joj bilo lakše. Međutim, opet ja kriv. Došlo je do potpunog zahlađenja (2000-2003) i otišla od mene. A Layla, čekala me od djetinjstva...
Napravio sam na zahtjev žene 50-tak spermograma i uvijek dobar. Mežitim, problem je bio njezin. U mojoj glavi je bilo, ne...nikad s njom.
Ukratko. Temu ću otvoriti večeras.
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty72 / 99972 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 01, 2009 3:44 pm

licemjerna je bila ta tvoja žena bivša

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet lis 01, 2009 4:04 pm

Neukrotiva je napisao/la:zaš nećete razmazit djecu?u kojem smislu razmazit?
ja sam svoje dijete razmazila. i smatram da se svako dijete treba razmaziti.
ne novcem i popustljivošću, već pažnjom, razumijevanjem i nježnošću.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty92 / 99992 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. čet lis 01, 2009 4:08 pm

Mene su moja djeca razmazila pažnjom, popustljivošću,nježnošću....

Da bi se malo para dokopali Laughing
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty74 / 99974 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sub svi 19, 2012 11:37 am

Mislim da bih bila dobar roditelj. smajlić

Evo iz nekih pouzdanih izvora sam saznala da
mi je polubrat završija medicinu. gore
Pa mislim se, možda je seka povukla nešto na njega
pameti. Very Happy

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty0 / 9990 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet tra 03, 2014 10:58 am

vjerovatno ću biti popustljiva i razmazit ću tu djecu, samo se nadam da ću naći nekog strogog muža da me malo spusti na zemlju po tom pitanju
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty113 / 999113 / 999Što mislite kakvi ćete roditelji biti jednog dana Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics