Kako se ponašate prema svom ljubimcu kad postane agresivan
+15
Amyicha
bokaso1
cokakoka
fosforica
Love
diabolik.
Ive
Layla
Neukrotivi pastuh
evitaa
gio_deluxe
goc
Purgy
Mass
Neu
19 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Kako se ponašate prema svom ljubimcu kad postane agresivan
Ma znao sam da je se ne bojis.... Zato sam to i rekao....
Cenim da si jaci od nje i fizicki i psihicki....
Cenim da si jaci od nje i fizicki i psihicki....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
pih ona misli da je tu neka šefica a nije
nitko se nje ne boji
nitko se nje ne boji
Gost- Gost
Da, da.... Ona se samo (...urci) tacno sam znao da je tako...
Nisam ja dugo ovde ali pa ne znam bas naj bolje.....
Da mi malo pricaj sta se desava .....
Nisam ja dugo ovde ali pa ne znam bas naj bolje.....
Da mi malo pricaj sta se desava .....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
inače to nije moj kućni ljubimac, ali ja bakinu kuću smatram kao svoju i njenog psa smatram kao svojeg. i kad postane agresivan, par puta ga pozovem imenom, dođe k meni počnem ga dragati i sam miran miran i smiri se
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Ovo je stari upis ali nema veze, trebalo je malo drugačije formulirati pitanje, kao prvo, mačje grebanje ne znači uvijek agresiju kao niti ako vas pas grize! Stoga draga Neu, ipak treba malo proučiti tematiku prije otvaranja temeNeu je napisao/la:Kako se ponašate prema svom ljubimcu kad postane agresivan?Npr prema maci kad vas grebe ili psu kad grize ili tak nešt..
Psi- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.08.2011
Broj postova : 75
Reputacija : 23
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
nisam nikad imao kućnog ljubimaca koji je postao agresivan
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
S čvrstim jakim i razovijetnim govorom i govorom tijela.
Bilo je jednom slučaj 5 pasa na okupu koji su lajali jedni na druge i među njima dva mužjaka i tri ženki jedna od njih moja. Mužjak vučijak i mali muški psić od kakvih 5kg su se pohvatali dva klinca valjda 5-6 razred osnovne koji su bili vlasnici tog odraslog vučijaka nisu mogli obuzdati, dok su ove lajale ko da su poblesavile.
Vidio sam da bu vučijak napravio faširanec od tog malog psića i tada sam reagirao s 10 metara.
Jasno glasno i razovijetno i govorom tijela rekao sam MIR !
Svi su odijednom stali nitko nije više pisnuo, mali psić je jednostavno zbrisao ko metak. Uperio sam prst u vučijaka i rekao MARŠ DOMA i pokazao rukom u kom smijeru, tek tada je pogledao u tom smijeru i tek su klinci imali nadzor nad njim i mogli su ga voditi kući prije ne, i usto im je prije bio pobijegao iz ograđenog dvorišta !
Sve ostale tri su i dalje bile mirne ko bubice ništa nisu lajale, i kad sam došao do njih ovim dvijema ženki sam rekao TI i TI MARŠ DOMA i pokazao prstom kamo, i odmah su same krenule. Ostala je moja kujica TI K NOZI isto tako pokazao prstom, i odmah dođe legne se na pod i noge u zraku, MARŠ TAM poksazao prstom prema terasi i odmah ustane i otišla je tam bez prigovora. I tako je bio riješen problem bez nasilja !
Bilo je jednom slučaj 5 pasa na okupu koji su lajali jedni na druge i među njima dva mužjaka i tri ženki jedna od njih moja. Mužjak vučijak i mali muški psić od kakvih 5kg su se pohvatali dva klinca valjda 5-6 razred osnovne koji su bili vlasnici tog odraslog vučijaka nisu mogli obuzdati, dok su ove lajale ko da su poblesavile.
Vidio sam da bu vučijak napravio faširanec od tog malog psića i tada sam reagirao s 10 metara.
Jasno glasno i razovijetno i govorom tijela rekao sam MIR !
Svi su odijednom stali nitko nije više pisnuo, mali psić je jednostavno zbrisao ko metak. Uperio sam prst u vučijaka i rekao MARŠ DOMA i pokazao rukom u kom smijeru, tek tada je pogledao u tom smijeru i tek su klinci imali nadzor nad njim i mogli su ga voditi kući prije ne, i usto im je prije bio pobijegao iz ograđenog dvorišta !
Sve ostale tri su i dalje bile mirne ko bubice ništa nisu lajale, i kad sam došao do njih ovim dvijema ženki sam rekao TI i TI MARŠ DOMA i pokazao prstom kamo, i odmah su same krenule. Ostala je moja kujica TI K NOZI isto tako pokazao prstom, i odmah dođe legne se na pod i noge u zraku, MARŠ TAM poksazao prstom prema terasi i odmah ustane i otišla je tam bez prigovora. I tako je bio riješen problem bez nasilja !
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Sve ovisi o stavu vlasnika i odgoju. Nitko ne postaje agresivan bez razloga.Neu je napisao/la:Kako se ponašate prema svom ljubimcu kad postane agresivan?Npr prema maci kad vas grebe ili psu kad grize ili tak nešt..
Moze se maca zaigrati ili skocit na zavjese pa ce dobit po turu smotanim novinama (toga se najvise boji).
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Kako se ponašate kad ste bolesni?
» Kako se kosa sama nafrče (postane valovita)
» Kako saznati sve o svom računalu?
» Kako svom dragom priopčiti da smo trudne ?
» Da li se netko rodi kao homoseksualac ili to s vremenom postane?
» Kako se kosa sama nafrče (postane valovita)
» Kako saznati sve o svom računalu?
» Kako svom dragom priopčiti da smo trudne ?
» Da li se netko rodi kao homoseksualac ili to s vremenom postane?
Stranica 2 / 2.