Savjeti za kupnju fotoaparata
+12
histrion
m
SAS
Hunnerkongen
otpisani
THUNDER_DINIX
Neu
9
Love
tanuki
House
mrkyblu
16 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Fotografija forum: fotografija, fotoaparati i kamere
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Savjeti za kupnju fotoaparata
Hvala na savjetima Tanuki !tanuki je napisao/la:5000 kn jest optimalna cijena za relativno dobar fotić pa čak i nov, za te nofce možeš dobiti i polovni foić klasu više, ali inzistiraj na testiranju barem jedan dan!
Gost- Gost
pa uvijek sam tu i dobronamjeran,Kapetan Kirk je napisao/la:Hvala na savjetima Tanuki !
pri kupnji polovnog fotića prvo moraš obratiti pažnju na njegov fizički izgled bez obzira što vlasnik sere, dakle obratiti pažnju na okidač, mora biti bezprijekoran, dalje, objektiv mora biti bez ogrebotine, ako zamjetiš nekakvo smeće ili nepravilnosti, zahtjevaj od vlasnika da ih ukloni i najvažnije, okini fotku sa poklopcem na objektivu i tu crnu fotku stavi na comp, ako postoji koja svijetla točkica , to su mrtvi pikseli, nije ništa strašno, ali razlog da srušiš cijenu
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ni ovo nisam znaotanuki je napisao/la:okini fotku sa poklopcem na objektivu i tu crnu fotku stavi na comp, ako postoji koja svijetla točkica , to su mrtvi pikseli, nije ništa strašno, ali razlog da srušiš cijenu
Gost- Gost
Ja bi si kupila DSLR fotić.
Koliko para mi treba?
Kako se kreću cijene?
5000 kn baš ne planiram dati.
ima šta jefitnije?
Koliko para mi treba?
Kako se kreću cijene?
5000 kn baš ne planiram dati.
ima šta jefitnije?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najjeftinije novo da imalo valja Nikon 3100 s 18-55 mm VR objektivom cca 3000kn, Emezzeta i Tehnomarket.
Gost- Gost
Možda ga kupim, čekaj da dobijem stipendiju.
Jebiga sad sam se totalno zarazila s fotkanjem i mami me da kupim fotić.
Jebiga sad sam se totalno zarazila s fotkanjem i mami me da kupim fotić.
Započeo/la tema :
Tko će te zaustavit s dSLRom kad s običnim molbom imaš toliko volje
Gost- Gost
Joj imam toliko volje a nemam opreme
Započeo/la tema :
ne treba ti dslr fotić pogotovo ne oni jeftiniji jer u kompletu imaju sranje od objektiva,
za dobru foku treba ti fotić koji ima PSAM funkciju! a to je u cjenovnoj vrijednosti oko 150 eu
kad savladaš te funkcije, tek onda trebaš fotić sa izmjenjivim objektivom, a to je 10 puta vše dakle 1500 eu
za dobru foku treba ti fotić koji ima PSAM funkciju! a to je u cjenovnoj vrijednosti oko 150 eu
kad savladaš te funkcije, tek onda trebaš fotić sa izmjenjivim objektivom, a to je 10 puta vše dakle 1500 eu
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Problem je što bolji takvi koštaju blizu jeftinijih dDLRova , a kakva je Neu, kupit će ga prije ili kasnije, znači ti joj je onda dupli trošak:)
Gost- Gost
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Savjeti za kupnju rabljenog automobila
» Testiranje fotoaparata
» Kolekcija fotoaparata
» Slike fotoaparata koji se vama sviđaju i koji bi vi tjeli imat
» Savjeti liječnika
» Testiranje fotoaparata
» Kolekcija fotoaparata
» Slike fotoaparata koji se vama sviđaju i koji bi vi tjeli imat
» Savjeti liječnika
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Fotografija forum: fotografija, fotoaparati i kamere
Stranica 4 / 4.