Posvajanje
+26
Lenica
Amyicha
Prop
Hell
Mass
shakti
GUSTI
walter
Neukrotivi pastuh
Love
art
eva kant
evitaa
mala_lutkica
sanjich
Sinister
goc
DIABOLO
stidljiva ljubičica
FALKON 2
Objektivni
nana_du
House
ylangylang
Neu
mrkyblu
30 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Posvajanje
Što mislite o posvajanju djece...Da imate mogucnosti dali biste posvojili dijete i mislite li da je nas zakon prerigorozan prema onima koji zele posvojiti dijete....?mislite li da se posvojeno dijete moze voljeti kao vlastito...?
Ja bi posvojila da mogu i mislim da je to vrlo plemenito.Mislim da se posvojena djeca mogu voljeti kao i vlastita i mislim da zakon o posvajanju treba promjeniti i pomoci onima koji zele posvojiti djete.....
Ja bi posvojila da mogu i mislim da je to vrlo plemenito.Mislim da se posvojena djeca mogu voljeti kao i vlastita i mislim da zakon o posvajanju treba promjeniti i pomoci onima koji zele posvojiti djete.....
mrkyblu- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1482
Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Re: Posvajanje
ako ne bi mogla imati svoje,onda bih posvojila definitivno jednu malenu bebicu
ne znam dal se posvojedno može voliti kao vlastito...
ali znam da neke žeen koje jako žele imati djecu nažalost ne mogu,a neke žene rode i onda odbace svoje djete...
to je baš grozno
ne znam dal se posvojedno može voliti kao vlastito...
ali znam da neke žeen koje jako žele imati djecu nažalost ne mogu,a neke žene rode i onda odbace svoje djete...
to je baš grozno
Neu- CroFriends gazdarica
- Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
slazem se da je grozno kad zena nakon poroda napusti svoje dijete .....ili mu naudi....prestrasno....
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Posvojeno dijete se može voljeti kao i vlastito. Mislim da zakon po pitanju posvajanja treba mijenjati, jer mnoga mala djeca ni kriva ni dužna provode najnježnije godine u ustanovama jer ih se biološki roditelji ne žele odreći, nego ih dođu posjetiti svakih nekoliko mjeseci - formalno, tek toliko da ne izgube pravo roditeljstva nad tom djecom, a dotle parovi koji nemaju vlastite djece čćekaju godinama na red kako bi posvojili dijete, a oni su im spremni pružiti sve što u domu nemaju i što im biološki roditelji spomenutog tipa nisu u stanju pružiti.
ylangylang- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 256
Reputacija : 0
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
mrkyblu je napisao/la:slazem se da je grozno kad zena nakon poroda napusti svoje dijete .....ili mu naudi....prestrasno....
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
bbi, posvojila bi, naravno... Hrvatske zakone treba hitno mjenjati, ta papirologija i cijela procedura je ubitacno duga... A dijece kojima je prijeko potreban dom i ljubav nazalost ima jako puno. Moja sestricna zivi u juznoj Americi... ima nase drzavljanstvo i htjela je posvojiti nase dijete. Nakon nekog vremena je odustala kad je vidila gdje to sve ide.. papir jedan, papir drugi... provjera ova, ona... ambasada.. veleposlanstva, izjave... Otisla je u Kolumbiju (muz joj dobio posao tamo na godinu dana) i u roku od tri mjeseca su usvojili curicu od 9 mjeseci. Sad je to djevojcica od 4 godine...
nana_du- Nevina dušica
- Registriran/a : 08.01.2009
Broj postova : 200
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
svaka cast.......a curici :pusa:
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
svaka čast sestrični
Započeo/la tema :
da mislim da bi da imam mogučnosti.... i mislim da bi ga volio i trudio se isko kao i za vlastito.....mrkyblu je napisao/la:sto mislite o posvajanju djece...Da imate mogucnosti dali biste posvojili dijete i mislite li da je nas zakon prerigorozan prema onima koji zele posvojiti dijete....?mislite li da se posvojeno dijete moze voljeti kao vlastito...?
ali da socijalne službe pretjeruju kod usvajanja to je koma... pa kakve osobe imaju djecu pa nitko ništa ne pita.... a kad želiš usvojiti tko te....
Objektivni- Nevina dušica
- Registriran/a : 10.03.2009
Broj postova : 26
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
ja bi volio usvojiti ..ali na žalost kao samac to je gotovo nemoguće............. dosta razmišljam o tome jer djecu volim više nego išta na svijetu............. nažalost neću imati svoje ali ću svakako pokušati u dogledno vrijeme nekako usvojiti makar dvoje djece da imam kome podariti svoju ljubav............
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
nisam znala da je zakon takav da nemožeš posvojiti kao samac! :shock: prestrašno...
radim na tome da omogućim ditetu dobar život bilo ono moje ili posvojeno...
radim na tome da omogućim ditetu dobar život bilo ono moje ili posvojeno...
stidljiva ljubičica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
a jbg taki je horoskop nama samcima .......... :shock:
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Ljudi niste jedini i ja sam samac imao sam jednu uzasnu vezu nisam mogao doci sebi godinu dana.SMRC
DIABOLO- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 19.04.2009
Broj postova : 15
Reputacija : 3
Započeo/la tema :
ahahah jučer si pisao 'imala sam', dok danas pišeš 'imao sam' :S
pa daj se odluči koji si spol?
pa daj se odluči koji si spol?
goc- Docent foruma
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
pa sad si u vezi ................. he užasnu...........sad tko je tu vezu pretvorio u užasw.......... jel ti ili ta druga osoba............
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
neznam šta je ovo danas, pa bolje bi bilo ditetu i kod samca nego u domu iz kojega ga najure kad navrši 18
Započeo/la tema :
ma bolje je da je kodd samca neko da je kod pogrešne majke ili oca.................
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
ahahha vidim
BAN!
BAN!
goc- Docent foruma
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
stidljiva ljubičica je napisao/la:neznam šta je ovo danas, pa bolje bi bilo ditetu i kod samca nego u domu iz kojega ga najure kad navrši 18
zato postoje zakoni,zato da bi se svima napravilo što više komplikacija.....zašto bi bilo jednostavno.....
Gost- Gost
znam. valjda im je teško procijeniti tko je pogrešan a tko praviFALKON 2 je napisao/la:ma bolje je da je kodd samca neko da je kod pogrešne majke ili oca.................
Započeo/la tema :
ja bi posvojila jedno sa već završenim fakultetom da si skratim muke
Započeo/la tema :
To vam je da malo trenirate mozak ako ga tko ima a ja nemoram rec tko sam i sta sam i dali sam ON ONA ILI ONO. gaby pa ti si ziv
DIABOLO- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 19.04.2009
Broj postova : 15
Reputacija : 3
Započeo/la tema :
ne offtopičari
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4