Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli
+15
Stevo Largo
eva kant
shakti
AryMan
Amyicha
pustinja
tanuki
scorpio57
JOCA
Love
Hell
Mass
House
Hitman
Neu
19 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli
^^nemoj tražit,tak neš nać.sama će doć kad se najmanje budeš nadao. i bit će slična tebi-u duši i u tvom pravom razmišljanju i baš to će te privuć a ne da ti dođe neka krava koja kaže "pale me kuke i noževi"
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli
..pa i "volim kuke i noževe" i je moje pravo razmišljanje..pa nema drugo..xd
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
uvjerit ćeš se
Započeo/la tema :
..uvjerit lču sam sebe..nemam alter ego..xd
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
što god to značilo
Započeo/la tema :
Izgubio sam oba roditelja u roku od 6 meseci.To se jednostavno mora podneti a kako ,to ne moze da se objasni....
JOCA- Junior
- Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Jako tesko...nikada se to nemoze izbrisati..uvijek ce ti ostatit u sjecanju,kad ti bude tesko uvijek ces se sjetit njega...I cak od samo sebe iz cistog mira se sjetis na njega..
Gost- Gost
Teško je to ali tako mora biti.Živit se nastavit mora pogotovo tko ima djecu.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Ružno je-
pojavljuju se nočne more-
desilo mi se 93-
i čeka me ponovo uskoro!
pojavljuju se nočne more-
desilo mi se 93-
i čeka me ponovo uskoro!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ovisi o točki gledišta, ja sam ostao bez oca i sestre ali sve što se rodi treba jednom i umrijeti netko prije netko kasnije.
Da je lako i nije da je katastrofa opet nije , teško je za izgurati ali kad prođe prvi udar shvatiš ta je to prirodna pojava protiv koje se ne može.
Da je lako i nije da je katastrofa opet nije , teško je za izgurati ali kad prođe prvi udar shvatiš ta je to prirodna pojava protiv koje se ne može.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
JOCA je napisao/la:Izgubio sam oba roditelja u roku od 6 meseci.To se jednostavno mora podneti a kako ,to ne moze da se objasni....
žao mi je stvarno grozno
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
nebi to mogla tako lako podnjet. sanjala sam da mi je mama umrla. u snu to nisam mogla podnjet. kak bi bilo to uživo :S: isto tako s tatom :S:
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:Ovisi o točki gledišta, ja sam ostao bez oca i sestre ali sve što se rodi treba jednom i umrijeti netko prije netko kasnije.
U pravu si i ja sam rano ostao bez majke,supruga mi je umrla kada je imala 40.g.
brat poginio sa 45.g.,punica 48.punac 52.Ljudi sve to boli ali čovjek sam nezna
šta svašta može pretrpjeti.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
sad dok sam mlad ne znam kako bi podnio, strašno. nemam nekog vršnjaka u blizini tko je izgubio mamu i/ili tatu da bi znao kako je to otprilike, al sa mnom je u srednju (od 2. raz.) išao jedan dečko koji je izgubio i mamu i tatu, i šta ja znam...dobar je ovak dečko, žao mi ga je, al često je znao biti nepravedan prema drugima. vjerojatno te takav gubitak pretvori u buntovnika. tuga je uvijek ista, al vjerojatno je čovjeku drugačije preboljeti kad ima ženu i djecu. neki čak kažu da je s vremenom sve teže, a opet postoji izreka da vrijeme liječi rane - ne znam stvarno...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
vjerojatno bih se ponašala kao da nisu postojali. znam da je to teško ostvarit, ali meni je tako lakše. jednostavno izbrisat ih života
shakti- Junior
- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija : 61
Započeo/la tema :
baš je zanimljivo čitati neke stare topice. na svašta čovjek ovdje naiđe.Hell je napisao/la:..1..ja nevjerujem u ljubav i prezirem ju...--zahvale temple of setu..(neču objašnjavati..)
2. neču se smijati..jer ovako razmišljam 18..uskoro 19 godina.. i zašto bi se mjenjao..ja ne proturiječim sam sebi..
on topic:
jučer je bilo mjesec dana od smrti mog tate, a meni se čini da je prošlo brdo vremena. ispada da sam dobro to podnijela, ali ja sam svjesna da je to samo potiskivanje i da će kad tad opet sve izbiti na površinu.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
danas je drugi dan od sahrane moje majke-
i što reći
koliko god čovijek želi biti racionalan, nemože se protiv podsvjesti!
pokušavam čitati, ali misli bježe,
buljim u televizor, ali ne pratim sadržaj!
jedino što bi me moglo izvući iz trenutnog stanja bila bi fizička aktivnost-ali nemam volje!
valjda tako mora biti-
vrijeme liječi sve rane !
i što reći
koliko god čovijek želi biti racionalan, nemože se protiv podsvjesti!
pokušavam čitati, ali misli bježe,
buljim u televizor, ali ne pratim sadržaj!
jedino što bi me moglo izvući iz trenutnog stanja bila bi fizička aktivnost-ali nemam volje!
valjda tako mora biti-
vrijeme liječi sve rane !
Započeo/la tema :
moje saučešće tanuki.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
moje saučešće tanuki
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
i moje. bit će bolje. svima nama otkucava biološki sat.
Započeo/la tema :
da neu-Neukrotiva je napisao/la:i moje. bit će bolje. svima nama otkucava biološki sat.
bit će bolje-
trenutna utjeha mi je laprdanje po forumu i povračanjuu misli- ( pa ti zato hvala na ovom forumu)
baš bi mi dobro došao netko za polemiku- u religiji
ova trenutno o prehrani je vrlo blaga (:
Započeo/la tema :
kad mi je tata poginuo imao sam 2 godine tak da nisam bio baš svjestan toga.... a sad sam se pomirio s tim.... život ide dalje
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Što reći, meni su u godinu dana umrli otac i sestra, da mi je bilo lako i nije, da su me ratne godine oguglale na neke stvari i jesu.
Svatko normalan bi zaplakao ja nisam pustio suzu, ali me je nešto tiskalo u prsima, ali ja ionako nisam skroz normalan pa ovaj dio sa suzama prepuštam vašim komentarima.
Svatko normalan bi zaplakao ja nisam pustio suzu, ali me je nešto tiskalo u prsima, ali ja ionako nisam skroz normalan pa ovaj dio sa suzama prepuštam vašim komentarima.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
nisu suze presudne- i ja bi volio nekada da se prolijupustinja je napisao/la:Što reći, meni su u godinu dana umrli otac i sestra, da mi je bilo lako i nije, da su me ratne godine oguglale na neke stvari i jesu.
ali ostaje grć, ostaje mora-
koliko god bili racionalni, ne možemo se boriti protiv podsvjesti!
Započeo/la tema :
Uzasno.Neu je napisao/la:Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli?
Danas je 9.dan kako je umrla i od onda živim kao da ne živim.
Još mi odzvanja tatin glas kad me nazvao i rekao "mama je umrla" a ja na to "čija mama?" ni na kraj pameti da bi to mogla biti moja....dolazim kod njih u stanju nevjerice,šoka i gledam ženu iz hitnu kako potvrđuje smrt i govori infrakt ...ja se svađam s njima nemoguče,nikad nije imala problema sa srcem,stari je taj koji se cijeli život lijeći ....takva sam bila i tri dana u stanju šoka,sahrane skoro se ni ne sjećam....
sad polako se emocije javljaju i strah da više nikad je neću vidjet,čut glas ,popit kavu itd. a imala je samo 51god. i Bog je uzeo,,,zašto?
kad je ovdje još potrebna ,nikad se neću pomirit s tim da je nema,ja i dalje kad dođem imam osjećaj da je ona tamo,ne želim priznat da je nema više,ne želim,,, ona će zauvjek biti za mene živa .
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Najbolji savjet koji ste dobili od roditelja/baka...
» Kako da ste se odlucili svirati bas taj instrument koji sada svirate?
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
» Kako odgajati dijete - kako bi vi odgajali dijete - odgoj djece
» Kako da ste se odlucili svirati bas taj instrument koji sada svirate?
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
» Kako odgajati dijete - kako bi vi odgajali dijete - odgoj djece
Stranica 2 / 3.