Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli

+15
Stevo Largo
eva kant
shakti
AryMan
Amyicha
pustinja
tanuki
scorpio57
JOCA
Love
Hell
Mass
House
Hitman
Neu
19 posters

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty Re: Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli

Postaj by Neu pet vel 20, 2009 4:24 pm

^^nemoj tražit,tak neš nać.sama će doć kad se najmanje budeš nadao. i bit će slična tebi-u duši i u tvom pravom razmišljanju i baš to će te privuć a ne da ti dođe neka krava koja kaže "pale me kuke i noževi"

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty Re: Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli

Postaj by Hell pet vel 20, 2009 4:25 pm

..pa i "volim kuke i noževe" i je moje pravo razmišljanje..pa nema drugo..xd
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty497 / 999497 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet vel 20, 2009 4:26 pm

uvjerit ćeš se

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet vel 20, 2009 4:29 pm

..uvjerit lču sam sebe..nemam alter ego..xd
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty497 / 999497 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri vel 10, 2010 3:17 pm

neznam što god to značilo

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by JOCA sri vel 10, 2010 3:19 pm

Izgubio sam oba roditelja u roku od 6 meseci.To se jednostavno mora podneti a kako ,to ne moze da se objasni....
JOCA
JOCA
Junior
Junior

Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri vel 10, 2010 3:20 pm

Jako tesko...nikada se to nemoze izbrisati..uvijek ce ti ostatit u sjecanju,kad ti bude tesko uvijek ces se sjetit njega...I cak od samo sebe iz cistog mira se sjetis na njega..
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri vel 10, 2010 3:31 pm

Teško je to ali tako mora biti.Živit se nastavit mora pogotovo tko ima djecu.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty65 / 99965 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri vel 10, 2010 4:37 pm

Ružno je-
pojavljuju se nočne more-
desilo mi se 93-
i čeka me ponovo uskoro!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri vel 10, 2010 5:15 pm

Ovisi o točki gledišta, ja sam ostao bez oca i sestre ali sve što se rodi treba jednom i umrijeti netko prije netko kasnije.
Da je lako i nije da je katastrofa opet nije , teško je za izgurati ali kad prođe prvi udar shvatiš ta je to prirodna pojava protiv koje se ne može.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sri vel 10, 2010 8:31 pm

JOCA je napisao/la:Izgubio sam oba roditelja u roku od 6 meseci.To se jednostavno mora podneti a kako ,to ne moze da se objasni....

žao mi je Sad stvarno grozno Sad
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri vel 10, 2010 8:40 pm

nebi to mogla tako lako podnjet. sanjala sam da mi je mama umrla. u snu to nisam mogla podnjet. kak bi bilo to uživo :S: Sad isto tako s tatom Sad :S:
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri vel 10, 2010 8:50 pm

pustinja je napisao/la:Ovisi o točki gledišta, ja sam ostao bez oca i sestre ali sve što se rodi treba jednom i umrijeti netko prije netko kasnije.
Da je lako i nije da je katastrofa opet nije , teško je za izgurati ali kad prođe prvi udar shvatiš ta je to prirodna pojava protiv koje se ne može.

U pravu si i ja sam rano ostao bez majke,supruga mi je umrla kada je imala 40.g.
brat poginio sa 45.g.,punica 48.punac 52.Ljudi sve to boli ali čovjek sam nezna
šta svašta može pretrpjeti.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty65 / 99965 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan sri vel 10, 2010 9:27 pm

sad dok sam mlad ne znam kako bi podnio, strašno. nemam nekog vršnjaka u blizini tko je izgubio mamu i/ili tatu da bi znao kako je to otprilike, al sa mnom je u srednju (od 2. raz.) išao jedan dečko koji je izgubio i mamu i tatu, i šta ja znam...dobar je ovak dečko, žao mi ga je, al često je znao biti nepravedan prema drugima. vjerojatno te takav gubitak pretvori u buntovnika. tuga je uvijek ista, al vjerojatno je čovjeku drugačije preboljeti kad ima ženu i djecu. neki čak kažu da je s vremenom sve teže, a opet postoji izreka da vrijeme liječi rane - ne znam stvarno...
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty405 / 999405 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti sri vel 10, 2010 9:31 pm

vjerojatno bih se ponašala kao da nisu postojali. znam da je to teško ostvarit, ali meni je tako lakše. jednostavno izbrisat ih života
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet oľu 18, 2010 7:22 am

Hell je napisao/la:..1..ja nevjerujem u ljubav i prezirem ju...--zahvale temple of setu..(neču objašnjavati..)
2. neču se smijati..jer ovako razmišljam 18..uskoro 19 godina.. i zašto bi se mjenjao..ja ne proturiječim sam sebi..
baš je zanimljivo čitati neke stare topice. na svašta čovjek ovdje naiđe. Very Happy

on topic:
jučer je bilo mjesec dana od smrti mog tate, a meni se čini da je prošlo brdo vremena. ispada da sam dobro to podnijela, ali ja sam svjesna da je to samo potiskivanje i da će kad tad opet sve izbiti na površinu.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty92 / 99992 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 18, 2010 7:44 am

danas je drugi dan od sahrane moje majke-
i što reći
koliko god čovijek želi biti racionalan, nemože se protiv podsvjesti!
pokušavam čitati, ali misli bježe,
buljim u televizor, ali ne pratim sadržaj!
jedino što bi me moglo izvući iz trenutnog stanja bila bi fizička aktivnost-ali nemam volje!
valjda tako mora biti-
vrijeme liječi sve rane !
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet oľu 18, 2010 7:50 am

moje saučešće tanuki.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty92 / 99992 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha čet oľu 18, 2010 7:59 am

moje saučešće tanuki Sad
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet oľu 18, 2010 8:07 am

i moje. bit će bolje. svima nama otkucava biološki sat. Sad

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 18, 2010 9:52 am

Neukrotiva je napisao/la:i moje. bit će bolje. svima nama otkucava biološki sat. Sad
da neu-
bit će bolje-
trenutna utjeha mi je laprdanje po forumu i povračanjuu misli- ( pa ti zato hvala na ovom forumu)
baš bi mi dobro došao netko za polemiku- u religiji
ova trenutno o prehrani je vrlo blaga (:
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo čet oľu 18, 2010 10:26 pm

kad mi je tata poginuo imao sam 2 godine tak da nisam bio baš svjestan toga.... a sad sam se pomirio s tim.... život ide dalje smajlić
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty20 / 99920 / 999Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet oľu 19, 2010 9:44 am

Što reći, meni su u godinu dana umrli otac i sestra, da mi je bilo lako i nije, da su me ratne godine oguglale na neke stvari i jesu.
Svatko normalan bi zaplakao ja nisam pustio suzu, ali me je nešto tiskalo u prsima, ali ja ionako nisam skroz normalan pa ovaj dio sa suzama prepuštam vašim komentarima.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 19, 2010 10:11 am

pustinja je napisao/la:Što reći, meni su u godinu dana umrli otac i sestra, da mi je bilo lako i nije, da su me ratne godine oguglale na neke stvari i jesu.
Svatko normalan bi zaplakao ja nisam pustio suzu, ali me je nešto tiskalo u prsima, ali ja ionako nisam skroz normalan pa ovaj dio sa suzama prepuštam vašim komentarima.
nisu suze presudne- i ja bi volio nekada da se proliju
ali ostaje grć, ostaje mora-
koliko god bili racionalni, ne možemo se boriti protiv podsvjesti!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sri svi 04, 2016 2:10 pm

Neu je napisao/la:Kako bi podnjeli smrt roditelja,za one koji su to doživili-kako ste podnjeli?
Uzasno.
Danas je 9.dan kako je umrla i od onda živim kao da ne živim.
Još mi odzvanja tatin glas kad me nazvao i rekao "mama je umrla" a ja na to "čija mama?" ni na kraj pameti da bi to mogla biti moja....dolazim kod njih u stanju nevjerice,šoka i gledam ženu iz hitnu kako potvrđuje smrt i govori infrakt ...ja se svađam s njima nemoguče,nikad nije imala problema sa srcem,stari  je taj koji se cijeli život lijeći ....takva sam bila i tri dana u stanju šoka,sahrane skoro se  ni ne sjećam....
sad polako se emocije javljaju i strah da više nikad je neću vidjet,čut glas ,popit kavu itd. a imala je samo 51god. i Bog je uzeo,,,zašto?
kad je ovdje još potrebna ,nikad se neću pomirit s tim da je nema,ja i dalje kad dođem imam osjećaj da je ona tamo,ne želim priznat da je nema više,ne želim,,, ona će zauvjek biti za mene živa .
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

[Vrh]

- Similar topics