Najave mobitela i link
+16
Loodnica
Stevo Largo
stitch
cale
Zyex
ŠANANA
Luxe
Sasuke
H[a]D
mala_lutkica
Amyicha
mrkyblu
THUNDER_DINIX
Love
Neu
Hell
20 posters
Stranica 9 / 9.
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Najave mobitela i link
zrine89 je napisao/la:Cale, a jel ima kakve nadogradnje za sony eriscon satio ?
Pa eto ti linka, pa tamo možeš pogledat Koliko vidim poslijednja nadogradnja za Satio stigla ti je bila još 3 mjeseca 15-og ove godine I to dtuga po redu.
Nego jel netko refreshovao na x10ki andoidni sustav 2.1? zanimalo bi me kako djeluje taj social media imenik?
I dobra stvar mi je snimanje u HD
Svajcenegerka- Nevina dušica
- Registriran/a : 26.01.2010
Broj postova : 84
Reputacija : 7
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Stižu novi Walkmani
Sony priprema osvježenje svoje ponude Walkman multimedijskih svirača iz gornjeg tržišnog razreda
Prema certifikacijskim dokumentima FCC-a (Federal Communications Comission) Sony uskoro planira predstaviti nekoliko novih prijenosnih svirača iz serije A i S.
Serija A860 sadržavat će četiri uređaja različitog kapaciteta (8 do 64 GB) koji se mogu pohvaliti velikim OLED ekranom osvjetljivim na dodir, tehnologijom anuliranja vanjske buke te podrškom za Bluetooth 2.0. Premda bi očekivali drugačije, ovi uređaji neće biti temeljeni na Googleovom Android OS-u već Sonyjevom vlastitom OS-u koji je i do sada korišten na naprednijim Walkmanima. Tip OS-a doduše nije službeno potvrđen, no prema FCC dokumentima vidljivo je da uređaji koriste dosta slab procesor koji se teško može nositi s naprednijim softverom.
Jeftinija S serija (konkretno, serija S760) inicijalno će se sastojati od modela kapaciteta 8 i 16 GB. Uređaji će biti opremljeni LCD ekranom i Bluetoothom te će podržavati reprodukciju zvuka i videa. Kao i obično, Walkmani će biti dostupni u različitim bojama.
Sony priprema osvježenje svoje ponude Walkman multimedijskih svirača iz gornjeg tržišnog razreda
Prema certifikacijskim dokumentima FCC-a (Federal Communications Comission) Sony uskoro planira predstaviti nekoliko novih prijenosnih svirača iz serije A i S.
Serija A860 sadržavat će četiri uređaja različitog kapaciteta (8 do 64 GB) koji se mogu pohvaliti velikim OLED ekranom osvjetljivim na dodir, tehnologijom anuliranja vanjske buke te podrškom za Bluetooth 2.0. Premda bi očekivali drugačije, ovi uređaji neće biti temeljeni na Googleovom Android OS-u već Sonyjevom vlastitom OS-u koji je i do sada korišten na naprednijim Walkmanima. Tip OS-a doduše nije službeno potvrđen, no prema FCC dokumentima vidljivo je da uređaji koriste dosta slab procesor koji se teško može nositi s naprednijim softverom.
Jeftinija S serija (konkretno, serija S760) inicijalno će se sastojati od modela kapaciteta 8 i 16 GB. Uređaji će biti opremljeni LCD ekranom i Bluetoothom te će podržavati reprodukciju zvuka i videa. Kao i obično, Walkmani će biti dostupni u različitim bojama.
Gost- Gost
e to volim... već imam 2 walkmana... ovo će mi bit treći... za kojih godinu dana
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
A jesi škrt ivek, mogao si stavit neki link. Da viđemo kako taj mobitel izgleda !
Gost- Gost
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Utjecaj mobitela na naš mozak
» Koliko vi mobitela posjedujete?
» Najbolja marka mobitela vam je...
» Dekodiranje mobitela
» Najave serija, najave sezona serija, premijere serija
» Koliko vi mobitela posjedujete?
» Najbolja marka mobitela vam je...
» Dekodiranje mobitela
» Najave serija, najave sezona serija, premijere serija