Njega vaših noktiju
+9
Angie
Nessie
evitaa
sanjich
wjewerica
Love
bittersweet
Hitman
Neu
13 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Njega vaših noktiju
Za njegu noktiju koristim vosak,te Avonov lak za njegu koji uvijek stavim kao podlogu.Mada nemam problema sa noktima.Imam zdrave i čvrste nokte.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
danas sam zakačila za stol i ošo mi i nokat na malom prstu,tako da sam ih sve skrtila sada ,sad opet treba čekat da narastu svi
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja imam dugačke nokte a dosta mi često pucaju pa ih onda moram sve odrezat... al mi na sreću jako brzo rastu
Nessie- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
upravo mi puko nokat
Započeo/la tema :
meni su nokti koma..........listaju se
ugl svak hvali ove Merz spezial dražeje .........pa sam ih kupila....
ugl kako sam čula da nokti i kosa ojačaju od njih, a koža se očisti......
ugl vrijeme će pokazat rezultate....od danas ih počinjem piti
ugl svak hvali ove Merz spezial dražeje .........pa sam ih kupila....
ugl kako sam čula da nokti i kosa ojačaju od njih, a koža se očisti......
ugl vrijeme će pokazat rezultate....od danas ih počinjem piti
Angie- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
moji nokti su odlični, ne pucaju tako lako, ne listaju se...baš sam zadovoljna
nedavno me jedna mala iz 5.raz. kad sam radila s njima neki plakat za ukrašavanje škole pitala kako imam tako lijepe nokte, a još su bili i nalakirani u ljubičasto
nedavno me jedna mala iz 5.raz. kad sam radila s njima neki plakat za ukrašavanje škole pitala kako imam tako lijepe nokte, a još su bili i nalakirani u ljubičasto
Lilly Marlene- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 15.09.2009
Broj postova : 186
Reputacija : 12
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
2. Oblikujte nokte turpijicom Kako bi spriječili pucanje ili lomljenje noktiju, te da bi vam nokti ljepše
izgledali, redovito ih turpijajte i podrezujte. Pri tome pazite da vam svi nokti budu iste duljine.
ahahahahahhahah to je dobro... ahahah malo kad da su mi nokti iste duljine ahahaha
izgledali, redovito ih turpijajte i podrezujte. Pri tome pazite da vam svi nokti budu iste duljine.
ahahahahahhahah to je dobro... ahahah malo kad da su mi nokti iste duljine ahahaha
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
ovaj htjela sam pitat curke jel znate možda jel ima nešto za lomljenje noktiju. a ne da je turpijanje i slično. već nešto poput acetona i slično. moji nokti su bili tako super, al sam od jednom su počeli pucati, mislim i da znam razlog ali ne bitno. eto hvala unaprijed
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
proziran lak za nokte
Započeo/la tema :
meni nije lak pomagao.......samo su mi pomogle vitaminske tablete...i sada su mi nokti super ne listaju se ......nadam se da će tako ostati
Angie- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Koristim vosak za nokte jedino .Inace mi nikada nokti nisu pucali.
Amy , b kompleks ti je dobar za nokte.
Amy , b kompleks ti je dobar za nokte.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
evo mojih prirodnih
pandora-nails- Nevina dušica
- Registriran/a : 22.02.2013
Broj postova : 121
Reputacija : 46
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
super, su, koristiš nešto za učvrstiti?
Započeo/la tema :
hvala
da, ovaj učvršćivač i ulje. imam na blogu napisan opsežan post kako njegujem nokte al piše da nemogu stavljat linkove još 7 dana jer sam novi korisnik
da, ovaj učvršćivač i ulje. imam na blogu napisan opsežan post kako njegujem nokte al piše da nemogu stavljat linkove još 7 dana jer sam novi korisnik
Započeo/la tema :
stavi tekst
Započeo/la tema :
malo je dugačak al ajd
za rašpanje koristim ovu Essence 2in1 profi file. Cijena: 15.90kn. Nije loša, traje dosta dugo, po par mjeseci. Uglavnom ih rašpam ravno, u oba smjera istovremeno. Čitala sam negdje da ih treba samo u jednom smjeru rašpat jer će inače biti lomljivi i pucat češće, al nije istina baš Ja ih stalno rašpam u oba smjera pa ne pucaju svejedno. Dužinu noktiju provjeravam tako da ih prislonim jedan uz drugog da vidim dali su isti.
Kao bazu koristim učvršćivač od Essence Ultra strong nail hardener. Cijena 17.90kn. Koristim ga već jako dugo i stvarno je odličan. Ubrzava rast i učvršćuje nokte. A traje mi i po 3mj.
Za suhu kožicu koristim Essence nail oil. Cijena: 17.90kn. Jako fino miriši. Brzo se upija. Uglavnom ga koristim ujutro i navečer. Isto piše da ubrzava rast. Mogu primjetit da mi brže rastu
Za odstranjivanje kožice koristim Essence 2in1 cuticle remover gel. Cijena: Nisam sigurna kolko je točno, al mislim da je negdje oko 18,19kn. Nanese se oko kožice, ostavi se da djeluje 1min i nakon toga sa štapičem drvenim poguram kožicu prema natrag.
Odstranjivač laka koji koristim zove se Aveo. Cijena: 5.50kn. Uglavnom ga ima u Milleru
samo. Za tu cijenu je skroz dobar. Ne sadrži aceton, fino miriši.
U slučaju da vam pukne nokat, nema brige. Tu je Essence fix it nail glue. Cijena: Oko 20-ak kn. Predobro je. Na palcu desne ruke mi je malo vrh se odlomio pa sam ga zaljepila. Taj isti vrh, ne neki umjetni, da nebi bilo zabune Evo već tjedan dana stoji, još se nije odlomio. U sekundi zaljepi. Kad nanesem ljepilo, nokat pritisnem na 5sek da se dobro zaljepi. U svakom slučaju, svakako ga isprobajte. Isplati se kupiti ga
Za uklanjanje laka oko kožice koristim Essence Nail polish corrector pencil. Cijena: 22.90kn. Ima fini miris trešnje. Ima zaobljeni špičasti vrh pa je odličan za brisanje laka oko kožice. Dosta dugo traje, imam ga već par mjeseci.
za rašpanje koristim ovu Essence 2in1 profi file. Cijena: 15.90kn. Nije loša, traje dosta dugo, po par mjeseci. Uglavnom ih rašpam ravno, u oba smjera istovremeno. Čitala sam negdje da ih treba samo u jednom smjeru rašpat jer će inače biti lomljivi i pucat češće, al nije istina baš Ja ih stalno rašpam u oba smjera pa ne pucaju svejedno. Dužinu noktiju provjeravam tako da ih prislonim jedan uz drugog da vidim dali su isti.
Kao bazu koristim učvršćivač od Essence Ultra strong nail hardener. Cijena 17.90kn. Koristim ga već jako dugo i stvarno je odličan. Ubrzava rast i učvršćuje nokte. A traje mi i po 3mj.
Za suhu kožicu koristim Essence nail oil. Cijena: 17.90kn. Jako fino miriši. Brzo se upija. Uglavnom ga koristim ujutro i navečer. Isto piše da ubrzava rast. Mogu primjetit da mi brže rastu
Za odstranjivanje kožice koristim Essence 2in1 cuticle remover gel. Cijena: Nisam sigurna kolko je točno, al mislim da je negdje oko 18,19kn. Nanese se oko kožice, ostavi se da djeluje 1min i nakon toga sa štapičem drvenim poguram kožicu prema natrag.
Odstranjivač laka koji koristim zove se Aveo. Cijena: 5.50kn. Uglavnom ga ima u Milleru
samo. Za tu cijenu je skroz dobar. Ne sadrži aceton, fino miriši.
U slučaju da vam pukne nokat, nema brige. Tu je Essence fix it nail glue. Cijena: Oko 20-ak kn. Predobro je. Na palcu desne ruke mi je malo vrh se odlomio pa sam ga zaljepila. Taj isti vrh, ne neki umjetni, da nebi bilo zabune Evo već tjedan dana stoji, još se nije odlomio. U sekundi zaljepi. Kad nanesem ljepilo, nokat pritisnem na 5sek da se dobro zaljepi. U svakom slučaju, svakako ga isprobajte. Isplati se kupiti ga
Za uklanjanje laka oko kožice koristim Essence Nail polish corrector pencil. Cijena: 22.90kn. Ima fini miris trešnje. Ima zaobljeni špičasti vrh pa je odličan za brisanje laka oko kožice. Dosta dugo traje, imam ga već par mjeseci.
Započeo/la tema :
Odstranjivač laka Aveo koristim i ja, nekad ljubičasti, nekad zeleni. Ljubičasti mi je draži zbog fina mirisa. Za tu cijenu, kao što i sama kažeš, aceton je sjajan.
Za rašpanje imam nekakvu crnu rašpicu s kojom sam skroz zadovoljna, mogu ti uslikat ako te zanima?
Ovo ostalo ne koristim.
učvršćivač od Essence Ultra strong nail hardener još nisam isprobala ali mogla bih.
Za rašpanje imam nekakvu crnu rašpicu s kojom sam skroz zadovoljna, mogu ti uslikat ako te zanima?
Ovo ostalo ne koristim.
učvršćivač od Essence Ultra strong nail hardener još nisam isprobala ali mogla bih.
Započeo/la tema :
koje marke je rašpica?
isprobaj, dobar je jako. učvrsti nokte dosta
isprobaj, dobar je jako. učvrsti nokte dosta
Započeo/la tema :
Ne znam, uslikat ću ti pa ću ti pokazat.
Sad sam si počela stavljat gel na nokte.
iMaš još kakvih slika dekoracija? Koristiš naljepnice?
Sad sam si počela stavljat gel na nokte.
iMaš još kakvih slika dekoracija? Koristiš naljepnice?
Započeo/la tema :
joj imam pun kufer slika još stavit ću neke koje mi se najviše sviđaju
ne koristim naljepnice baš, nije da mi se sviđaju nešto jako
ne koristim naljepnice baš, nije da mi se sviđaju nešto jako
Započeo/la tema :
možeee, jedva čekam slikice. super da si došla na forum, sad imam s kim pričat o noktićima.
ja volim naljepnice, ali skupe su dosta.
ja volim naljepnice, ali skupe su dosta.
Započeo/la tema :
imaš i jeftinijh, u ofertisimi uglavnom. i od essence ima nekih po 11kn
btw vidjela sam i tvoje nokte. predivni su
btw vidjela sam i tvoje nokte. predivni su
Započeo/la tema :
jel imaš možda blog ili fejs stranicu?
Započeo/la tema :
hvalaaaa
nemam, nemam vremena još i za blog ili fejs stranicu. napravila sam ovaj podforum o noktima u nadi da će doći još ljubiteljica i hvala bogu, evo tebe
nemam, nemam vremena još i za blog ili fejs stranicu. napravila sam ovaj podforum o noktima u nadi da će doći još ljubiteljica i hvala bogu, evo tebe
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» DEKORACIJA vaših prirodnih nokti, noktića, noktiju (samo slike - komentiranje je u drugoj temi)
» Gel za nokte, geliranje nokti
» Lakovi za nokte - opća rasprava / komentari
» Slike dekoracija noktiju koji se vama sviđaju
» Njega kose
» Gel za nokte, geliranje nokti
» Lakovi za nokte - opća rasprava / komentari
» Slike dekoracija noktiju koji se vama sviđaju
» Njega kose
Stranica 2 / 3.