Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća

3 posters

Go down

Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća

Postaj by Neu čet stu 06, 2014 1:00 pm

Po postotku oboljelih od raka pluća Hrvatska je u europskom vrhu; to je najčešći oblika raka kod muškaraca, a drugi po redu kod žena. Najčešći je uzrok umiranja od malignih bolesti, a teško se dijagnosticira i slabo liječi, upozorili su stručnjaci povodom Mjeseca borbe protiv raka pluća. » T-Portal

ŠTO VELITE

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty999 / 999999 / 999Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty

[Vrh] Go down

Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty Re: Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća

Postaj by Teo uto stu 11, 2014 9:30 pm

Upotrijebiti ću crni humor pa ću reći: "Bar smo u nečem na vrhu u EU"
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty0 / 9990 / 999Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty

[Vrh] Go down

Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty Re: Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća

Postaj by Lenica sri stu 12, 2014 11:05 am

neslana ti je to šala

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Započeo/la tema :
Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty0 / 9990 / 999Hrvatska u vrhu EU-a po broju oboljelih i umrlih od raka pluća Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri stu 12, 2014 9:11 pm

Lenica je napisao/la:neslana ti je to šala
zato velim crni humor
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics