Vladimir Putin
+2
damfisk
Neu
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Vladimir Putin
damfisk je napisao/la:Ali kako ti znaš da ga "masa podržava"? Ti vidiš samo ono šta ti ruski mediji (pod Putinovom kontrolom) serviraju.
Svako društvo koje je primitivno, nerazvijeno i zadrto "priželjkuje vođu" i "ne mari za demokraciju". Onog momenta kada društvena svijest iskorači iz tog primitivizma i zaostalosti, nestane i ta navodna "želja za vođom".
Jasno je da su podaci o 80 i nešto posto podrške frizirani, no svejedno je interesantno kako u Rusiji ta društvena svijest ne iskoračuje iz tog primitivizma tako dugo, te otkud im i dalje želja za vođom, ako znamo kakva su iskustva prošli s hazjajinom (gazdom) Staljinom?
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Pa zato šta nikad nisu niti iskusili demokraciju.
Kada je ona ipak došla, došla je u najgori mogući kaos - raspad SSSR-a.
Kada je ona ipak došla, došla je u najgori mogući kaos - raspad SSSR-a.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ne vidim zašto bi bilo neprimjereno?diabolik. je napisao/la:Uspoređivati Putina i Hitlera nije baš primjereno.
Putin nije demokrata i to mu je najveća zamjerka, a sve ostalo što radi je to da štiti ruske interese isto kao što Amerika štiti svoje, Kina svoje, pa i EU svoje.
Glavni interes jednih, drugih i trećih jeste - novac, kapital.
jedno je govoriti o interesima a drugo o teritoriju!
nakon raspada Rusije, raspao se i teritorij i postavljene granice gotovo kao u raspadu ex yu,
ali tu imamo problem!
u Bosni republika srpska koja nikada nije postojala u ex yu sada se želi odvojiti od Bosne i pripojiti Srbiji, ali Srbija nije jaka poput Rusije i ne smije službeno priznati taj teritorij koji je nastao isključivo kao agresija u prethodnom ratu, a dio Ukraine se želi pripojiti Rusiji i za to ima podršku rusije je jaka i potpuno oboružava pobunjenike!
sjetite se 95 g. kada je Martić ispaljivao rakete na Zagreb!
jebote koje i čije rakete, a službena juga se pravila mutava!
da nije bilo akcije oluja ili da su ti kreteni prihvatili ponudu Tuđmana,sad bi u srcu hrvatske imali srpsku krajinu,
ali na svu sreću. oni su imali više ciljeve- stvaranje velike Srbije, pa te ponude nisu prihvatili!
ali da se vratimo, koja je razlika između Martićevih raketa i oborenog civilnog aviona nad teritorijem Ukraine?
upravo nikakva!
zbog čega ruski separatisti ne žele biti dio Ukraine i zbog čega ih Rusija podupire u tom!
zbog čega padaju ljudski životi svakodnevno?
u čemu je smisao da građani Ukraine ne žele biti Ukrajinci i u čemu je smisao da građani Vukovara u svom gradu žele imati dvojezične table? zato što su Srbi i ne RAZUMIJU LATINICU?
kao što sam već napisao protiv ćirilice nemam apsolutno ništa, dobro je čitam i dovoljno mi je jedna strana čitanja, da zanemarim dali je na ćirilici ili latinici, ali ćirilični napisi u Vukovaru mi nisu jasni!
što bi to trebalo značiti ?
da srpski živalj u Vukovaru ne barata latinicom ?
a u ex Yu u Beogradu 80ih je prevladavala latinica!
sada s treba ponašati po normama međunarodne zajednice?
a ta ista međunarodna zajednica nije ni kurcem mrdnula na okupaciju Vukovara i na stradanja hrvatske!
ne prihvaćam,
prethodni rat kojeg sam preživio je bila teritorijalna agresija!
obranili se jesmo ( i s tim francek baš i nema puno veze)
da nije lijepo vidjeti razbijene table i znam da je to vrlo negativna slika hrvatske u svijetu!
ni ja ne želim takve table ni u Vukovaru ni u Kninu, ali ako je to nužnost onda ih treba ignorirati , jer apsolutno nitko u svijetu neće shvatiti taj bunt i čin agresije razbijanja tabli!
činjenica je st da bi danas trebali biti malkice pametniji,
ali požar kao i u vrijeme Nerona je smišljen da odvuče pažnju s bitnijih stvari!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Eto, a da redovno uzimaš lijekove, razumio bi jednu tako jednostavnu stvar kao šta su manjinska prava... i onda ne bi maltretirao ni nas ni samoga sebe ponavljanjem jednog te istog sranja.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
MA BRAVO FIŠKALUdamfisk je napisao/la:Eto, a da redovno uzimaš lijekove, razumio bi jednu tako jednostavnu stvar kao šta su manjinska prava... i onda ne bi maltretirao ni nas ni samoga sebe ponavljanjem jednog te istog sranja.
po tebi manjinska prava rusa su da oduznu dio ukraine ili manjinska prava srba da uzmu dio hrvatske kao što su svojom agresijom polučili u bosni?
manjinska prava srba u hrvatskoj su da ne razumiju latinicu i da u sutskim procesima imaju sutskog prevoditelja?
znam da se samo zajebavaš pa neću smatrati da si totalni idiot i kreten
Započeo/la tema :
Eto vidiš da ne razumiješ šta su manjinska prava, iako ti je objašnjeno više puta...
A da si popio lijekove, možda bi i shvatio. Možda.
Ovako, bez lijekova, sramotiš sebe a gnjaviš sve ostale...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Eto vidiš da ne razumiješ šta su manjinska prava, iako ti je objašnjeno više puta...
ajde mi molim te objasni zašto ni jedna nacionalna manjina u hrvatskoj nema primjedbe na svoja manjinska prava osim Srba ?
Česi predvode folklor u hrvatskoj, animiraju hrvate i bolji su od samih Čeha -
pola Istre i Dalmacije govori talijanski i Talijani su nam dobro došli gosti!
gdje je problem sa Srbima ?
ne razumiju latinicu pa im trebaju ćirilični napisi?
nock nock , koga ti prcaš?
ok Srbi imaju pravo koristiti sva sredstva za osvetu što nisu napravili veliku Srbiju i to je ok ,
treba im to dozvoliti bez halabuke, jer upravo je ta halabuka ono što njima odgovara,
razbijanje tabli i negativna slika koja se širi svijetom s dokazima genocidnosti Hrvata koju Srbi potenciraju, pa su za njihovu agresiju na hrvatsku odgovorni ustaše iz 2ww Jasenovac kao stratište Srba , dječji logori za srbsku djecu koje nije imala ni fašistička njemačka, pa se i sam grozim toga i postaje me sram što imam i malo hrvatskih gena!
ispada da smo ovaj rat trebali izgubiti!
iako je pretežiti dio srpskog življa u hrvatskoj u lici i gorskom kotaru, gdje nitko ne traži ćirilicu ni dvojezičnost,
pitanje jest zašto se to traži u Vukovaru
očito da Srbi nisu preboljeli oduzimanje Vukovara kojeg su osvojili, pa i dalje provode tihu agresiju!
mislim da treba biti pametan,
zadovoljiti zakonske norme, ali držati maksimalnu kontrolu!
ne razumijem zašto bi se razbijale table u Vukovaru i koji idioti to rade na štetu hrvatske?
pretposavljam da Srbija ima veliku ulogu u tom ili bar ekstremisti koji podupiru taj kaos u Vukovaru i naravno da to ne kuži jedan napušeni fiškal splićo !
zašto Srbi koji u većini žive u lici i gorskom kotaru ne traže dvojezične table i nije im to zanimljivo-
Ogulin , Delnice , Moravice ...
zašto oni ne zahtijevaju ćirilične napise, a ima ih deklariranih srba više nego u Vukovaru ?
u Karlovcu ima Srba ili barem toliko kao i u Vukovaru ,
zašto Srbi u Karlovcu ne traže ćirilične napise?
dali je tebi narkomanski splitskom fiškalu jasno da ćirilica u Vukovaru nije pravo nacionalnih manjina već srpska provokacija koja se još uvijek nije odrekla tog grada!
kao ni u jednom gradu u hrvatskoj nećeš naći srpske birtije ali u Vukovaru hoćeš !
i da posluju jako dobro jer su potpomognute od srpskih desničara iz Srbije !
u Vukovaru rat nije završen,
tebi to naravno nije jasno, jer ćeš popušiti joint i upitati se zbog čeg toliko talasaju hrvati u Vukovaru ,
koji kurac im smetaju te table, zašto divljaju i sramote nas u očima cijele Europe !
naravno da ti nije jasno jer nemaš ni malo spoznaja o domovinskom ratu ni pojma što se dešava u Vukovaru !
Vukovar je i dalje pod agresijom, vjerovao ili ne, a ti si borac na njihovoj strani, jer su te pridobili lažima!
posjeti Vukovar i obiđi birtije i sve će ti biti jasno,
ni u jednom gradu u hrvatskoj u birtijama ne vise slike draže Mihajlovića , osim u birtijama u Vukovaru , naravno samo ako uđeš kao njihov, jer se svi poznaju!
ja sam prisustvovao i skoro sam se usrao u gače!
nemam ni jednog dokaza ni snimke jer za to nisam imao hrabrosti!
u Hercegovini sam bio u birtijama u kojima na zidovima vise slike Ante Pavelića , Maksa Luburića i Dide Kvaternika , ali to mi nije bilo toliko šokantno kao slike Draže u birtiji u Vukovaru !
odi fiškalu u Vukovar na nekoliko dana, prošeći se noću i obiđi birtije pa nakon tog onda seri o pravima nacionalnih manjina!
Započeo/la tema :
gdje je problem s hrvatima,tanuki...
donose zakone koje ne žele provoditi a onda se pjene kada se netko poziva na primjenu tih zakona.
inače tvoj post je opet sra...e.
donose zakone koje ne žele provoditi a onda se pjene kada se netko poziva na primjenu tih zakona.
inače tvoj post je opet sra...e.
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ajde mi molim te objasni zašto ni jedna nacionalna manjina u hrvatskoj nema primjedbe na svoja manjinska prava osim Srba ?
Zato šta se manjinska prava srpske nacionalne manjine krše.
Kad se počnu kršit manjinska prava drugih nacionalnih manjina, onda će i druge nacionalne manjine imat primjedbe.
tanuki je napisao/la:
Česi predvode folklor u hrvatskoj, animiraju hrvate i bolji su od samih Čeha -
pola Istre i Dalmacije govori talijanski i Talijani su nam dobro došli gosti!
Dakle, njihova manjinska prava se ne krše.
tanuki je napisao/la:
gdje je problem sa Srbima ?
U kršenju njihovih manjinskih prava.
tanuki je napisao/la:
ne razumiju latinicu pa im trebaju ćirilični napisi?
Ne, nego ti ne razumiješ manjinska prava.
tanuki je napisao/la:
nock nock , koga ti prcaš?
Brzo po lijekove u apoteku. Brzo.
tanuki je napisao/la:
ok Srbi imaju pravo koristiti sva sredstva za osvetu što nisu napravili veliku Srbiju i to je ok ,
treba im to dozvoliti bez halabuke, jer upravo je ta halabuka ono što njima odgovara,
Manjinska prava nisu nikakva osveta nikome za bilo šta, već civilizacijsko i humano dostignuće zdravog, normalnog i tolerantnog društva.
tanuki je napisao/la:
razbijanje tabli i negativna slika koja se širi svijetom s dokazima genocidnosti Hrvata koju Srbi potenciraju, pa su za njihovu agresiju na hrvatsku odgovorni ustaše iz 2ww Jasenovac kao stratište Srba , dječji logori za srbsku djecu koje nije imala ni fašistička njemačka, pa se i sam grozim toga i postaje me sram što imam i malo hrvatskih gena!
ispada da smo ovaj rat trebali izgubiti!
Opet si odlutao... ajde, fino popij lijekove, odmori sat vremena tako da lijekovi počnu djelovat, pa se vrati...
tanuki je napisao/la:
iako je pretežiti dio srpskog življa u hrvatskoj u lici i gorskom kotaru, gdje nitko ne traži ćirilicu ni dvojezičnost,
pitanje jest zašto se to traži u Vukovaru
Zato šta je u Vukovaru više od trećine stanovništa srpske nacionalnosti.
U Lici i Gorskom Kotaru nema više od trećine stanovništva srpske nacionalnosti.
tanuki je napisao/la:
očito da Srbi nisu preboljeli oduzimanje Vukovara kojeg su osvojili, pa i dalje provode tihu agresiju!
Paranoja - još jedna posljedica izbjegavanja propisanih medikamenata.
Ajde, trkom u apoteku. Ili, radije nemoj trčat, moga bi slomit kuk.
tanuki je napisao/la:
mislim da treba biti pametan,
zadovoljiti zakonske norme, ali držati maksimalnu kontrolu!
Ti misliš?
Eto... sad već haluciniraš...
tanuki je napisao/la:
ne razumijem zašto bi se razbijale table u Vukovaru i koji idioti to rade na štetu hrvatske?
pretposavljam da Srbija ima veliku ulogu u tom ili bar ekstremisti koji podupiru taj kaos u Vukovaru i naravno da to ne kuži jedan napušeni fiškal splićo !
Opet paranoja...
Lijekovi su ti nužno potrebni, jer bi ti se u protivnom mogla javit i manija proganjanja.
tanuki je napisao/la:
zašto Srbi koji u većini žive u lici i gorskom kotaru ne traže dvojezične table i nije im to zanimljivo-
Ogulin , Delnice , Moravice ...
zašto oni ne zahtijevaju ćirilične napise, a ima ih deklariranih srba više nego u Vukovaru ?
u Karlovcu ima Srba ili barem toliko kao i u Vukovaru ,
zašto Srbi u Karlovcu ne traže ćirilične napise?
Ne uzimaš ljekove, pa si se potpuno izgubio... Ponavljaš isto ono šta si napisao maločas u istom ovom postu...
Zato šta u Lici i Gorskom Kotaru nema više od trećine stanovnika srpske nacionalnosti.
tanuki je napisao/la:
dali je tebi narkomanski splitskom fiškalu jasno da ćirilica u Vukovaru nije pravo nacionalnih manjina već srpska provokacija koja se još uvijek nije odrekla tog grada!
Da, ćirilica u Vukovaru jest manjinsko pravo, jer su manjinski jezik i pismo prava koja nacionalnoj manjini pripadaju u onim jedinicama lokalne uprave u kojima više od trećine stanovnika pripada nacionalne manjine.
tanuki je napisao/la:
kao ni u jednom gradu u hrvatskoj nećeš naći srpske birtije ali u Vukovaru hoćeš !
i da posluju jako dobro jer su potpomognute od srpskih desničara iz Srbije !
u Vukovaru rat nije završen,
Opet paranoja...Izbjegavanje terapije potpuno ti je devastiralo kognitivne sposobnosti.
tanuki je napisao/la:
tebi to naravno nije jasno, jer ćeš popušiti joint i upitati se zbog čeg toliko talasaju hrvati u Vukovaru ,
koji kurac im smetaju te table, zašto divljaju i sramote nas u očima cijele Europe !
naravno da ti nije jasno jer nemaš ni malo spoznaja o domovinskom ratu ni pojma što se dešava u Vukovaru !
Opet haluciniraš... Bez lijekova ti se priviđaju vizije koje nemaju veze sa realnim svijetom.
tanuki je napisao/la:
Vukovar je i dalje pod agresijom, vjerovao ili ne, a ti si borac na njihovoj strani, jer su te pridobili lažima!
posjeti Vukovar i obiđi birtije i sve će ti biti jasno,
ni u jednom gradu u hrvatskoj u birtijama ne vise slike draže Mihajlovića , osim u birtijama u Vukovaru , naravno samo ako uđeš kao njihov, jer se svi poznaju!
Paranoja uzima maha... Vrlo je upitno hoće li ti u ovom trenutku pomoći tvoja uobičajena terapija. Trebao bi se javiti specijaliti neuropsihijatru... i to što prije, dok ne bude prekasno.
tanuki je napisao/la:
ja sam prisustvovao i skoro sam se usrao u gače!
Inkontinencija je normalna i uobičajena pojava u tvojoj dobi, pogotovo za vas koji patite od demencije.
Postoje pelene za odrasle, možeš ih dobit preko HZMO-a...
tanuki je napisao/la:
nemam ni jednog dokaza ni snimke jer za to nisam imao hrabrosti!
Naravno da nema dokaza ni snimke pošto se halucinacije ne mogu snimiti.
tanuki je napisao/la:
u Hercegovini sam bio u birtijama u kojima na zidovima vise slike Ante Pavelića , Maksa Luburića i Dide Kvaternika , ali to mi nije bilo toliko šokantno kao slike Draže u birtiji u Vukovaru !
Vjerovatno su to bile tvoje prve halucinacije pa te nisu toliko šokirale kao ove nedavne, koje su ti još svježe u pamćenju.
To je vrlo česta pojava dok demencije...
Da si redovito uzimao terapiju, to ti se ne bi događalo. A ovako si sam kriv...
tanuki je napisao/la:
odi fiškalu u Vukovar na nekoliko dana, prošeći se noću i obiđi birtije pa nakon tog onda seri o pravima nacionalnih -manjina!
Otiđi ti u apoteku, uzmi lijekove, popij ih pa nakon toga pročitaj ovo šta si nasrao. Sramit će ćeš se svojih vlastitih riječi.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Zaštp mpderator ne pobriše ova prepucavanja koja nemaju veze s temom?
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
zašto brisati,
ovakve "bisere" treba dati na uvid svima !
možda bi jedino tekst trebalo preseliti u rubriku humor
ovakve "bisere" treba dati na uvid svima !
možda bi jedino tekst trebalo preseliti u rubriku humor
Započeo/la tema :
Putina ne smatram sposobnim za ništa osim glumljenje frajera.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
budi ti frajer pa lovi sibirskog tigra
golim rukama
golim rukama
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Ah a i pitanje je koliko ga je on ulovio. Danas barem je lako montirati bilo kaj.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.