Vladimir Šeks
+4
Spirit
scorpio57
Dorian Gray
Porotnica
8 posters
Stranica 1 / 1.
Vladimir Šeks
Vladimir Šeks (Osijek, 1. siječnja 1943.), hrvatski političar, predsjednik 5. saziva Hrvatskog sabora. Zastupnik u svim sazivima Hrvatskog sabora od neovisnosti.
Što mislite o njemu?
Što mislite o njemu?
Porotnica- Nevina dušica
- Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 107
Reputacija : 19
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Re: Vladimir Šeks
Predava je nešto u slavoniji. Čini mi se tjelesni curicama. Nisan siguran koji predmet.
Dorian Gray- Upravo mi ošla nevinost
Broj postova : 279
Reputacija : 4
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Hopa-cupa u krevetu, možda?
Porotnica- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Je, dan ti hopa cupa. Nisi rekla oni dan nego si ostavila za sutra koji od nas dvojice. on ili ja? A bija je kako mi je reka np u ceriću nešto predava. šta se smiješ. napisala si: što mislite o njemu? to mislin.
Započeo/la tema :
Misli i dalje.
Porotnica- Nevina dušica
Započeo/la tema :
on će nam biti kum ako ne rikne od alkohola
Započeo/la tema :
On mi je kolega, dušo. Završio je Pravni fakultet. Može.
Porotnica- Nevina dušica
Započeo/la tema :
aj lipo
Započeo/la tema :
Pijandura,jednom za vrijeme rata se napio u VK i ispovračao po sebi
tako da su morali dizati čovjeka da mu donese drugo odijelo
tako da su morali dizati čovjeka da mu donese drugo odijelo
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Nemam nikakvo mišljenje o njemu jer nije zaslužio.
(mason)
(mason)
Spirit- Nevina dušica
- Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 88
Reputacija : 9
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Spirit je napisao/la:Nemam nikakvo mišljenje o njemu jer nije zaslužio.
(mason)
Bravo ima još al neću da nabrajam
Započeo/la tema :
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Potpisivao se čirilicom da bi dobio mjesto javnog tužitelja u Šidu,kao mladi pravnik
u SKOJ-u krit.omladinu,da imaju prevelike slobode...na početku stvaranja RH
pijan uradio.....kasnije ću napisati
Započeo/la tema :
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:Potpisivao se čirilicom da bi dobio mjesto javnog tužitelja u Šidu,kao mladi pravnik
u SKOJ-u krit.omladinu,da imaju prevelike slobode...na početku stvaranja RH
pijan uradio.....kasnije ću napisati
ma mislim ovo je jadno i bijedno , pa u doba jugice da bi došao na neku funkciju si morao biti član patrije , morao si biti komunist ....
pogledaj to je isto , slično kao i kod tebe , gurao si se u hdz početkom svoje političke karijere jel si mislio da češ preo hdzeja uspjeti u nekim svoji nakanama , pa kad si vidio da to nije baš tako kako si planirao , otišao si u drugu stranuku , pa u treču ......
dali bi se moglo za tebe rači da si ovakav , onakav jel si bio u ovom lopovskom hdzeju .......
šeks ima nebuloza ali nije jedna od njih to što je bio pripadnik partije , jel su manje više svi bili , takva su vremena bila ........
nije to ništa loše , bar meni nije ..........
ali takvi kao ti gledaju na to kao na nešto katastrofalnu u njihovim životima , e pa 80 % saborskih zastupnika ti je bili u komuni i klanjalo se titeku .......
pa čak i neki naši veliki generali su bili poslušnici kpj ....
dali su zato smradovi , domači izdajnici , komunisti ......
nemaš ti blage veze sa vezom , o ti vrhunski političaru sa zavidnom političkom karijerom .
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
krmak ti si glup da bi razumio neke stvari...zato sa tobom se valja samo isprdavat
Započeo/la tema :
koje to stvari ja ne kužim .......
eto objasni mi ............
eto objasni mi ............
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
glup si a nemam vremena
Započeo/la tema :
i ti si politički aktivan , pa jebeš stranku u kojoj si ti član ...........
kaj ne znaš objasniti , najlakše je reči " ti si glup " .............
nemaš ti blage veze s vezom ..............
kaj ne znaš objasniti , najlakše je reči " ti si glup " .............
nemaš ti blage veze s vezom ..............
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Šeks izbacio Burića iz Sabora zbog žestokog kritiziranja HDZ-a
Pola članova HDZ-a ptice su koje pjevaju u krletki Remetinec, žestoko se obrušio na vladajuće čelnik HDSSB-a.
Za vrijeme rasprave o Koridoru Vc potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks izbacio je Dinka Burića (HDSSB) jer je prigovorio da se govore hvalospjevi o Vladi umjesto da zastupnici govore o koridoru i o tome zašto je u osam mjeseci od veljače do listopada taj projekt poskupio 18,9 milijuna eura.
– Kažete da je HDZ počinio revoluciju, jest, ali i pljačku vlastitog naroda i državnih tvrtki. Ako netko poput nojeva zabija glavu u pijesak, nemojte nastavljati zaglupljivati vlastiti narod. Svi mediji vrve napisima o podizanju optužnica protiv HDZ-a, a vi pričate o revoluciji. Ma danas je počela kontrarevolucija protiv pljačke koju je napravio HDZ – počeo je Burić dodajući da je HDZ opljačkao i stare i mlade, i muško i žensko, i unučad i praunučad.
– Vi govorite da nećete u barake, pa nećete jer vam ne gine Remetinec. Ne znam gdje ćete držati iduću presicu jer će vam oduzeti zgradu na Trgu žrtava fašizma, možete je održati jedino u Remetincu. Skinite imunitet državnom odvjetniku Mladenu Bajiću, ako smijete, za ono što vam je danas napravio – vikao je Burić dok ga je Vladimir Šeks pokušavao prekinuti. Tada mu je Šeks rekao da mu oduzima riječ i daje opomenu.
– Nakon toga izričem vam i mjeru udaljenja sa sjednice za vrijeme zasjedanja, tako da više neće prozboriti ni jednu riječ u ovoj sabornici za mandata ovog Sabora. Izvolite van iz sabornice, da, da, 'ajde, 'ajde, izvedite ovog čovjeka van – rekao je Šeks.
Nakon toga su Burić i njegov stranački kolega Boro Grubišić napustili sabornicu, a Burić je vidno uzrujan novinarima rekao da svaki put, kada govori istinu i ono što se vladajućima ne sviđa, doživi izbacivanje.
– HDZ više ne moramo nazivati zločinačkom organizacijom da bismo ih opisali nego društvom ljubitelja ptica pjevica, pola ih pjeva u krletkama u Remetincu, a pola ih pjeva u USKOK-u. Ne ponovilo se nikada više sve ovo s vladavinom HDZ-a. Udaljili su me iz sabornice i ne mogu više sudjelovati u radu ova dva dana, to je točno, ali to nas uopće ne uzbuđuje – ustvrdio je Burić te još jednom ponovio da HDZ-u neće biti ispunjena želja za povratak u barake jer im ne gine Remetinec.
– Možda jedino ako zbog nedostatka smještajnih kapaciteta u Remetincu ne budu morali graditi i barake u dvorištu Remetinca pa onda neka tamo prave idući izvanredni sabor HDZ-a – zaključio je Burić.
Izvor: vecernji.hr
Pola članova HDZ-a ptice su koje pjevaju u krletki Remetinec, žestoko se obrušio na vladajuće čelnik HDSSB-a.
Za vrijeme rasprave o Koridoru Vc potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks izbacio je Dinka Burića (HDSSB) jer je prigovorio da se govore hvalospjevi o Vladi umjesto da zastupnici govore o koridoru i o tome zašto je u osam mjeseci od veljače do listopada taj projekt poskupio 18,9 milijuna eura.
– Kažete da je HDZ počinio revoluciju, jest, ali i pljačku vlastitog naroda i državnih tvrtki. Ako netko poput nojeva zabija glavu u pijesak, nemojte nastavljati zaglupljivati vlastiti narod. Svi mediji vrve napisima o podizanju optužnica protiv HDZ-a, a vi pričate o revoluciji. Ma danas je počela kontrarevolucija protiv pljačke koju je napravio HDZ – počeo je Burić dodajući da je HDZ opljačkao i stare i mlade, i muško i žensko, i unučad i praunučad.
– Vi govorite da nećete u barake, pa nećete jer vam ne gine Remetinec. Ne znam gdje ćete držati iduću presicu jer će vam oduzeti zgradu na Trgu žrtava fašizma, možete je održati jedino u Remetincu. Skinite imunitet državnom odvjetniku Mladenu Bajiću, ako smijete, za ono što vam je danas napravio – vikao je Burić dok ga je Vladimir Šeks pokušavao prekinuti. Tada mu je Šeks rekao da mu oduzima riječ i daje opomenu.
– Nakon toga izričem vam i mjeru udaljenja sa sjednice za vrijeme zasjedanja, tako da više neće prozboriti ni jednu riječ u ovoj sabornici za mandata ovog Sabora. Izvolite van iz sabornice, da, da, 'ajde, 'ajde, izvedite ovog čovjeka van – rekao je Šeks.
Nakon toga su Burić i njegov stranački kolega Boro Grubišić napustili sabornicu, a Burić je vidno uzrujan novinarima rekao da svaki put, kada govori istinu i ono što se vladajućima ne sviđa, doživi izbacivanje.
– HDZ više ne moramo nazivati zločinačkom organizacijom da bismo ih opisali nego društvom ljubitelja ptica pjevica, pola ih pjeva u krletkama u Remetincu, a pola ih pjeva u USKOK-u. Ne ponovilo se nikada više sve ovo s vladavinom HDZ-a. Udaljili su me iz sabornice i ne mogu više sudjelovati u radu ova dva dana, to je točno, ali to nas uopće ne uzbuđuje – ustvrdio je Burić te još jednom ponovio da HDZ-u neće biti ispunjena želja za povratak u barake jer im ne gine Remetinec.
– Možda jedino ako zbog nedostatka smještajnih kapaciteta u Remetincu ne budu morali graditi i barake u dvorištu Remetinca pa onda neka tamo prave idući izvanredni sabor HDZ-a – zaključio je Burić.
Izvor: vecernji.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» Seks s prostitukom - kurvom - jel bi ikad plaćali kurvi uslugu i koliko? Što mislite o ljudima koji plaćaju seks?
» Vladimir Tintor
» Vladimir Putin
» Seks u trudnoći?
» Ostale nogometne vijesti
» Vladimir Tintor
» Vladimir Putin
» Seks u trudnoći?
» Ostale nogometne vijesti
Stranica 1 / 1.