Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život

2 posters

Go down

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život

Postaj by Neu sub oľu 29, 2014 9:56 am

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život 11228510

http://www.glas-slavonije.hr/230603/3/Nepokretni-psi-uz-kolica-dobili-su-sansu-za-novi-zivot

@ jako lijepo!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty999 / 999999 / 999Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty

[Vrh] Go down

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty Re: Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život

Postaj by tanuki sub oľu 29, 2014 10:16 am

šokantno,
ne zbog psa, nego zbog toga što se o životinjama poćelo više brinuti nego o ljudima,
još malo pa će mo uvažavati i štakore!
na selu nekada su se ubijao okot mačaka, jer ih nije trebalo toliko za tamanjenje miševa!
ova nakarada mi se jednostavno gadi!
ne znam što neu misli o tom jer otvorila je temu, ali ja ne podržavam!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty700 / 999700 / 999Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty

[Vrh] Go down

Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty Re: Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život

Postaj by Neu sub oľu 29, 2014 10:33 am

ovo je jedna plemenita ideja koju strahovito podržavam.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty999 / 999999 / 999Nepokretni psi, uz kolica, dobili su šansu za novi život Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics