The Simpsons (1989– )
+15
Optimyst
bokaso1
juricamatacic
Stevo Largo
scorpio57
Amyicha
miki11
shakti
evitaa
Angie
mala_lutkica
THUNDER_DINIX
vanessastjepa
Neu
House
19 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
The Simpsons (1989– )
Čovječe tek sam sad vidio da nema Simpsonovog kutka, pa evo i njima malo mjesta , svi znamo o čem je riječ
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: The Simpsons (1989– )
oni su mi super
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
sranje
vanessastjepa- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 383
Reputacija : 3
Započeo/la tema :
Simpson glasovi, super su
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
film mi je odlican, serija i nije bas
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ludi su glasovi
Započeo/la tema :
dobri su mi
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
to da...Neukrotiva je napisao/la:ludi su glasovi
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
nisam ljubiteljica njih.to mi je za dečke.
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Započeo/la tema :
meni su super.....
Angie- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Nisu mi nešto posebno.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
legende su,ja se uvijek kreveljim tim forama njihovim
Započeo/la tema :
zakon su, obožavam ih. ne znam koji mi je lik draži, itchy and scratchy, bart, homer ili mr. burns! hehe
shakti- Junior
- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija : 61
Započeo/la tema :
dobar je crtać.
miki11- Nevina dušica
- Registriran/a : 17.11.2009
Broj postova : 163
Reputacija : 53
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
legende su obožavam ih
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Simpsoni ostarili?
Crtić s rekordnim trajanjem emitira se 20 godina. Neki bi ih poslali u mirovinu, a neki bi ih gledali još 20 godina.
Već smo najavili ulazak 'Simpsona' u 20. sezonu, a jučer se navršila 20. godina od prvog samostalnog emitiranja. Prvo pojavljivanje imali su u sklopu 'Tracey Ullman Showa', a 17.12.1989. izišla je prva epizoda serijala koji još i danas ima veliku popularnost. Ipak, pravi obožavatelji žale se da su 'Simpsoni' izgubili stari sjaj, tvrde da novi scenaristi više truda ulažu u jeftine šale nego u priču i likove.
Smatra se da su najbolje epizode bile između treće i osme sezone, pa obožavatelji 'Simpsona' ističu to razdobolje kao 'Zlatno doba', a neki čak predlažu da bi TV serija trebala završiti. Ipak, iako su seriju napustili brojni kvalitetni scenaristi (među njima i poznati voditelj Conan O'Brien), serija je zadržala veliku popularnost, a zanimljivo je da, osim starih obožavatelja, serija ima i solidan broj mladih gledatelja.
Producent Al Jean stoga smatra da serija još ima potencijala, a autor 'Simpsona' Matt Groening najavio je za siječanj specijalnu epizodu kojom će obilježiti 20. godišnjicu. Groening kaže da bi bio 'iznenađen da se 'Simpsoni' uskoro ugase' i ističe da je zabavno raditi tu seriju. Dobra strana je da crtani likovi nikad ne stare, Maggie Simpson i nakon 20 godina ostaje beba pa nema brige oko castinga.
A moramo primijetiti i da nove epizode imaju stila, ovih par koje smo nedavno vidjeli na HTV-u bile su zaista zanimljive - komična obrada serije '24', satira Fox Newsa i ostalih medijskih korporacija... Ukratko, 'Simpsoni' imaju budućnost - pa u nekim američkim državama oni još nisu ni punoljetni!
Izvor:filmski.net
Crtić s rekordnim trajanjem emitira se 20 godina. Neki bi ih poslali u mirovinu, a neki bi ih gledali još 20 godina.
Već smo najavili ulazak 'Simpsona' u 20. sezonu, a jučer se navršila 20. godina od prvog samostalnog emitiranja. Prvo pojavljivanje imali su u sklopu 'Tracey Ullman Showa', a 17.12.1989. izišla je prva epizoda serijala koji još i danas ima veliku popularnost. Ipak, pravi obožavatelji žale se da su 'Simpsoni' izgubili stari sjaj, tvrde da novi scenaristi više truda ulažu u jeftine šale nego u priču i likove.
Smatra se da su najbolje epizode bile između treće i osme sezone, pa obožavatelji 'Simpsona' ističu to razdobolje kao 'Zlatno doba', a neki čak predlažu da bi TV serija trebala završiti. Ipak, iako su seriju napustili brojni kvalitetni scenaristi (među njima i poznati voditelj Conan O'Brien), serija je zadržala veliku popularnost, a zanimljivo je da, osim starih obožavatelja, serija ima i solidan broj mladih gledatelja.
Producent Al Jean stoga smatra da serija još ima potencijala, a autor 'Simpsona' Matt Groening najavio je za siječanj specijalnu epizodu kojom će obilježiti 20. godišnjicu. Groening kaže da bi bio 'iznenađen da se 'Simpsoni' uskoro ugase' i ističe da je zabavno raditi tu seriju. Dobra strana je da crtani likovi nikad ne stare, Maggie Simpson i nakon 20 godina ostaje beba pa nema brige oko castinga.
A moramo primijetiti i da nove epizode imaju stila, ovih par koje smo nedavno vidjeli na HTV-u bile su zaista zanimljive - komična obrada serije '24', satira Fox Newsa i ostalih medijskih korporacija... Ukratko, 'Simpsoni' imaju budućnost - pa u nekim američkim državama oni još nisu ni punoljetni!
Izvor:filmski.net
Započeo/la tema :
odličan tekst, obožavam simpsone a nisam vidio taj, rep+
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
to jedino i samo gledam s ujakom u bosni prije nego šta krenemo u grad jer nemamo šta raditi, pa im se dobro ismijemo, pa malo prepričavamo jedni drugima šta smo u tome pogledali tu večer, mislim nema logike, ali takvi smo uglavnom prezakon crtić. volim te simpsone
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Obitelj Simpson angažirala Rachel Weisz kao terapeutkinju
Glumica pomaže Bartu da što uspješnije preboli gubitak novog ljubimca goluba, kojeg mu je pojeo pas
Do sada vrlo ozbiljna i sjajna glumica Rachel Weisz('The Mummy', 'The Mummy Returns', 'The Lovely Bones', 'TheFountain'…) odlučila je u svoj turbulentni život unijeti malo razonodei to 'gostujući' u najnovijem nastavku 22. sezone popularnog animiranogserijala 'The Simpsons'.Weisz je na kratko vrijeme postala terapeutkinja luckaste obiteljiSimpson, kojoj je specijalnost - međusobni odnosi djece i ljubimaca. Unajnovijoj epizodi, Bart se razbjesni na svog psa Santa's LittleHelper-a jer mu je ovaj pojeo novog ljubimca, pazite sad, goluba.Weisz se kao prvoklasna terapeutkinja svim silama trudi pomoći Bartuda se što bolje nauči ophoditi prema svom psu, unatoč nemilom događaju.Kako pas, čak ni za vrijeme terapije nije pokazivao znakove suradnje ipoboljšanja, nego je nastavio gristi prvo što mu je došlo po ruku(točnije šapu) primjerice - gumenu patku i kauč, Weisz je zaključilakako je jedino razumno rješenje, riješiti se psa.No, unatoč svim peripetijama i očigledno uspješnoj terapiji, Bart na kraju ipak popusti i oprosti Santa's Little Helper-u.
L.M./MojTV
Započeo/la tema :
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Eat My Shorts- Bart Simpson
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
ovo nisam već dugo dugo pogledao, otkad su ga ukinuli na tv-u
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
odlični su mi, obožavam ih gledati s ujakom. jer je onda drama
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Najbolja animirana serija na svijetu.
juricamatacic- Nevina dušica
- Registriran/a : 16.09.2011
Broj postova : 11
Započeo/la tema :
Slazem se da su po meni medju naj boljim serijama........ Bas volim da ih gledam i naravno omiljeni lik mi je Homer i Abu.........
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Beetlejuice (1989–1991) (Bubimir)
» Dragonball (1986–1989)
» In Memoriam (velika imena 7. FILMSKE umjetnosti koji su nas nažalost napustili)
» Tales from the Crypt (1989–1996)
» Dragon Ball Z (1989–2003)
» Dragonball (1986–1989)
» In Memoriam (velika imena 7. FILMSKE umjetnosti koji su nas nažalost napustili)
» Tales from the Crypt (1989–1996)
» Dragon Ball Z (1989–2003)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 2.