Tales from the Crypt (1989–1996)
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 1 / 1.
Tales from the Crypt (1989–1996)
Tales from the Crypt (TV Series 1989–1996)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0096708/
Priče iz grobnice (Tales from the Crypt) je američka serija koja se prikazivala na HBO.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0096708/
Priče iz grobnice (Tales from the Crypt) je američka serija koja se prikazivala na HBO.
Iwtcha- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2009
Broj postova : 20
Reputacija : 30
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
Re: Tales from the Crypt (1989–1996)
Kultna horror serija "Priče iz grobnice" ("Tales from the crypt), koja se svojevremeno prikazivala i našim televizijskim programima, uskoro se vraća na male ekrane, javlja portal Coming Soon.
Televizijska kuća HBO planira osuvremeniti svoju popularnu seriju koja je istovremeno plašila i nasmijavala gledatelje od 1989. do 1996. godine. Inspirirana originalnim stripom EC Comicsa iz 50-ih, serija je iznjedrila i dva cjelovečernja filma "Demon Knight" i "Bordello of Blood".
Gil Adler, jedan od producenata originalne serije udružit će se Andrewom Cosbyem ("Eureka") kako bi stvorili nove "Priče iz grobnice" koje za razliku od originala neće biti antologijskog tipa, već sa stalnim likovima i kontinuiranom radnjom.
Izvor: moj-film.hr
Televizijska kuća HBO planira osuvremeniti svoju popularnu seriju koja je istovremeno plašila i nasmijavala gledatelje od 1989. do 1996. godine. Inspirirana originalnim stripom EC Comicsa iz 50-ih, serija je iznjedrila i dva cjelovečernja filma "Demon Knight" i "Bordello of Blood".
Gil Adler, jedan od producenata originalne serije udružit će se Andrewom Cosbyem ("Eureka") kako bi stvorili nove "Priče iz grobnice" koje za razliku od originala neće biti antologijskog tipa, već sa stalnim likovima i kontinuiranom radnjom.
Izvor: moj-film.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Simpsons (1989– )
» Abyss (1989)
» Dragonball (1986–1989)
» In Memoriam (velika imena 7. FILMSKE umjetnosti koji su nas nažalost napustili)
» Dragon Ball Z (1989–2003)
» Abyss (1989)
» Dragonball (1986–1989)
» In Memoriam (velika imena 7. FILMSKE umjetnosti koji su nas nažalost napustili)
» Dragon Ball Z (1989–2003)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 1 / 1.