Serangoon Road (2013)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
Serangoon Road (2013)
autor
Paul D. Barron
redatelji
Peter Andrikidis
Tony Tilse
glumci
Don Hany
Joan Chen
Alaric Tay
Michael Dorman
Pamelyn Chee
Australsko-singapurska dramska serija od 10 epizoda u film noir stilu, prvi uradak azijskog ogranka americke TV mreze HBO.
Serija je smjestena u Singapore burnih sezdesetih godina proslog stoljeca. Opijum, prostitutke, transvestiti, rasni nemiri, ubojstva.
Sve se vrti oko Sama Callaghana (Don Hany), rodjenog Australca, koji svojoj susjedi Patriciji (Joan Chen) pomaze razotkriti misteriozne okolnosti smrti njezinog muza, vlasnika malene detektivske agencije. Ovo ce ih uvuci u singapursko podzemlje puno kineskih bandi, tajnih drustava i uopce svega sto rasna akcijska serija mora imati.
K tomu se dogodi i ubojstvo americkog mornara, sto naravno ne smije ostati nekaznjeno...
- Spoiler:
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Re: Serangoon Road (2013)
Izgleda zanimljivo,pogledat cu kad zavrsim sa star trek-om
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Re: Serangoon Road (2013)
Bacio sam oko, serija ide četvrtkom na FOX-u (jednom od onih četiri-pet Foxovih kanala)
Dobro je napravljena, casting je jako dobar, Joan Chen super izgleda u seriji... Priča je prilično zanimljiva, onako, baš noirovski... Neobično i drugačije od tipiziranih američkih sranja... Lokacija je interesantna, i sve skupa je to jako jako dobro
Preporučio bi onima koji vole noir-stil i koji su siti američkih pizdarija...
Dobro je napravljena, casting je jako dobar, Joan Chen super izgleda u seriji... Priča je prilično zanimljiva, onako, baš noirovski... Neobično i drugačije od tipiziranih američkih sranja... Lokacija je interesantna, i sve skupa je to jako jako dobro
Preporučio bi onima koji vole noir-stil i koji su siti američkih pizdarija...
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» The Road
» The Red Road (2014 - )
» Mad Max: Fury Road (2015)
» Road to Perdition (2002)
» The Road
» The Red Road (2014 - )
» Mad Max: Fury Road (2015)
» Road to Perdition (2002)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.