Mad Max: Fury Road (2015)
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2014 + 2015 + 2016
Stranica 1 / 1.
Mad Max: Fury Road (2015)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Re: Mad Max: Fury Road (2015)
gledo tko?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pogledali upravo u kinu Mad Max, koja brutalica od filma. Uživila sam se ful.
Furiosa je najjača!
I max je rasturio. tom hardy ne može bit loš.
10/10
Furiosa je najjača!
I max je rasturio. tom hardy ne može bit loš.
10/10
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
dobar mi je film, puno bolji nego sto sam ocekivao da ce biti.
9/10
9/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
...pogledao film;vrlo dobre akcijske scene ali filmu nedostaje lik oko kojeg se vrti priča jer max nema karizmu kojom bi nosio film te da se gledatelj može s njime poistovjetiti a glavnu krivicu za to nosi ženski lik furiosa koja posjeduje filmsku privlačnost koja maxu nedostaje...
...po mom osbnom mišljenju film je previše feminiziran jer okosnica filma vrti se oko žena što mi je dosta neuvjerljivo kad se radi o jednom postarmagedonskom razdoblju - kao da u surovom tazdonlju pećinskog ćovjeka žena može igrati bitnu ulogu.
...po mom osbnom mišljenju film je previše feminiziran jer okosnica filma vrti se oko žena što mi je dosta neuvjerljivo kad se radi o jednom postarmagedonskom razdoblju - kao da u surovom tazdonlju pećinskog ćovjeka žena može igrati bitnu ulogu.
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
apravo je stvar u tome da se cijeli film vrti OKO njega apsolutno svi nastavci da bi sad napravili po meni totalni promasaj i njega stavili u drugi plan, kao da gledam neki drugi film, al jbga, vec su oni dosta razvukli mad maxa
balkanez- Nevina dušica
- Registriran/a : 25.05.2015
Broj postova : 244
Reputacija : 10
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
...razvodnili su maxa i uza sve to ubacili ono PTSP sranje što je nepotrebni višak kojim su scenaristi njega kao iunaka pokušali poistovjetiti s vojnicima iz američkih ratova koji se iz pakla rata vračaju u mirnodobski život te u rascjepu otrovane duše i mirnodobskog života nastaje psihićki zajeb a što ne drži vodu kada je max u pitanju pošto je on u svakodnevnom stresu pa nema vremena u svakodnevnoj borbi preispitivati svoje prošle odluke....max mi u ovom filmu niti miriše niti smrdi.balkanez je napisao/la:apravo je stvar u tome da se cijeli film vrti OKO njega apsolutno svi nastavci da bi sad napravili po meni totalni promasaj i njega stavili u drugi plan, kao da gledam neki drugi film, al jbga, vec su oni dosta razvukli mad maxa
..čak su se pokušali referirati na islamske ekstremiste dajući u filmu element vjerske zatupljenosti i spremnosti na žrtvovanje.
...ženski lik furioza puno obečaje - em je žensko,em je invalid,em je seksi,em je borac(veliki krug mogućih obožavatelja) - novi ripley iz aliena.
...u pravu si ovo je sasvim drugi film u skladu s današnjim društvom koji se ne može poistovjetiti s prvim maxom koji je sniman iskreno muški bez potrebe da podilazi raznim socijalnim kategorijama.(žene,invalidi)
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Similar topics
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: Usamljeno stablo – GLASOVANJE od 26.02 - 28.02.2015.
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: USAMLJENO STABLO – prijave od 15.2. - 25.2.2015.
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: BUĐENJE PROLJEĆA – prijave od 07.04. - 14.04.2015.
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: Buđenje proljeća - GLASOVANJE - od 14.04. - 18.04.2015.
» Fury (2014)
» CF foto natječaj veljača 2015 – motiv: USAMLJENO STABLO – prijave od 15.2. - 25.2.2015.
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: BUĐENJE PROLJEĆA – prijave od 07.04. - 14.04.2015.
» CF foto natječaj travanj 2015 – motiv: Buđenje proljeća - GLASOVANJE - od 14.04. - 18.04.2015.
» Fury (2014)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2014 + 2015 + 2016
Stranica 1 / 1.