Koliko ste bankovnih kredita dosad podigli ?
+4
FALKON 2
rider331
Neu
Chulpan
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Kakve ste bankovne kredite dosad podigli ? ** visestruki izbor **
Re: Koliko ste bankovnih kredita dosad podigli ?
je prijatelju, razumijem ja to, u pravu si, ali uvijek postoji onaj jebeni "ALI" kad uzmeš kredit za kupnju krava gdje ti je rata 2000 kuna mjesečno a primanje 12-15000 kuna onda si siguran da ga otplaćuješ bez problema, pa imaš ideju da sljedeće godine povećaš proizvodnju i još podigneš proizvodnju a u stvarnosti se krave porazboljevaju, ne tele se, nemaju mlijeko pa se ta proizvodnja svede sa 200-250 litara mlijeka dnevno na 30-40 litara...onda tu nikakva matematika ni proračuni ni bog otac ne pomažu...Kapetan Kirk je napisao/la:Bitna je likvidnost, namjenska potrosnja sredstava i redovno podmirenje kreditnih obveza.
Osobno nekad namjerno biram kreditiranje vece od nuzno potrebnog da odredenu svotu imam za rezervu ako zapne, a osobni proracun vodim na rok od 2 godine unaprijed
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Re: Koliko ste bankovnih kredita dosad podigli ?
Nisam nikad do sad uzimao kredit, a i ako ću ga uzimati pokušat ću što više svojim sredstvima.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Znate li računati kamate kredita ili nekog duga godišnje?
» Koliko vam izdrži baterija na mobu/koliko često morate puniti
» Koliko često rušite ili vam se sruši sistem? Koliko puta godišnje reinstalirate operacijski sustav?
» Koliko ste platili komp i koliko je star
» Koliko RAM-a imate
» Koliko vam izdrži baterija na mobu/koliko često morate puniti
» Koliko često rušite ili vam se sruši sistem? Koliko puta godišnje reinstalirate operacijski sustav?
» Koliko ste platili komp i koliko je star
» Koliko RAM-a imate
Stranica 2 / 2.