Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lone Survivor (2013)

+2
Chulpan
Neu
6 posters

Go down

Lone Survivor (2013) Empty Lone Survivor (2013)

Postaj by Neu sub sij 11, 2014 12:14 pm

Lone Survivor (2013)

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1091191/

Istinita priča o četvorici vojnika koji su se našli u borbi protiv stotinu talibana.

film Lone Survivor redatelja Petera Berga koji potpisuje i scenarij temeljen na knjizi Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10 autora Marcusa Luttrella, koji je ujedno i glavni lik u filmu.

Lone Survivor (2013) Lone-s10

Lone Survivor, bestseller New York Timesa je istinita priča o herojstvu, hrabrosti i preživljavanju, koja donosi nevjerojatnu priču o četvorici Navy SEALsa na tajnom zadatku. Misija im je neutralizirati al-Qaedinog operativca koji je bio bliski suradnik Osame bin Ladena. Četvorica vojnika nađe se pred moralnom dilemom kada im se približe obični pastiri no uskoro shvate da su upali u zasjedu te da ih okružuje stotinu talibana spremnih na borbu. Suočeni sa nezamislivim uvjetima, četvorica muškaraca nađu se u borbi za preživljavanje.

Lone Survivor (2013) Lone-s11

Mark Wahlberg nalazi se u ulozi Marcusa Luttrella, autora autobiografskog romana na kojem se temelji priča filma, čija je knjiga postala motivacijsko uporište zbog svoje lekcije o snazi ljudskog duha koji je došao do fizičkih i psihičkih granica.

Lone Survivor u kina dolazi krajem ove, odnosno počekom sljedeće godine, a uz Marka Wahlberga, u filmu se nalazei i Emile Hirsch, Ben Foster, Eric Bana, Taylor Kitsch, Alexander Ludwig, Jerry Ferrera i Scott Elrod.
Izvor:mojtv.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty999 / 999999 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Lone Survivor (2013) Empty Re: Lone Survivor (2013)

Postaj by Chulpan sub sij 11, 2014 5:10 pm

Izasao prije koji dan, nocas pogledala.

Jos jedna u nizu poucnih prica o hrabrosti i samoprijegoru americkog naroda te podlim i za ostatak svijeta opasnim talibanima. Nema toga sto prosjecan Amer nece napravit u cilju izvoza slobode i demokracije te vracanja osmijeha na lice napacenom dijelu covjecanstva.

Prica nula, rezija isto, cak i akcijske scene nekak smuljane.

Wahlberg se fizicki potrosio, pogazio se ko sumsko cvijece, ali s obzirom da je lik lose napisan on ga igra korektno.

Mogla sam ga iskljuciti nakon 20 min, ne znam cemu sam se nadala.. \'\'\'\'\'

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty0 / 9990 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub sij 11, 2014 9:59 pm

Početak dosadan, kasnije odličan.

EDIT: ne kužim šta su oni htjeli, poslani su tamo, nisu ništa napravili i još su izginuli. Totalni fail.

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty889 / 999889 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned sij 12, 2014 9:44 am

Pogledali smo sinoć Lone Survivor (2013) čiji je početak naprosto dosadan ali kasnije je radnja postajala sve potresnija, zanimljivija i napetija.

Ono što mi se sviđa je prijateljstvo između američkog vojnika i dvojice arapa. Međusobno su si spasili živote te nesebično stali u obranu jedni drugih.

Scene kada se četvorica vojnika baca s visoka brda samo kako bi preživjela i izbjegla metke od talibana je realna i potresna.

8/10

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty999 / 999999 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Narco ned sij 12, 2014 6:12 pm

Pogledao sam ga upravo.
Jako dobar film,vjerujem da je dosta preuvelicano,al se zacudis koliko bola je covjek spreman pretrpjeti samo da bi prezivio.

btw,na kraju filma ti pise zasto su mu seljaci pomogli.

Afganistanski seljaci
koji su zaštitili Markusa uradili su to iz dužnostiprema 2.000 starom kodu časti,poznatom kao Paštunvali.Paštunvali zahteva dapleme preuzme odgovornostza odbranu osobe odnjegovih neprijatelja i da ga zaštiti po svaku cenu.Ovi hrabri muškarci i žene i dalje se razvijaju u surovim planinama Avganistana a njihova borba protiv talibana se nastavlja...(copy/paste iz titolva)
Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty30 / 99930 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto sij 14, 2014 12:48 pm

Meni se svidio film ali mi se čini da su ga ne malo nego puno pretjerali....  živcirala me njihova odluka da puste te pastire! Išli bi sa mnom i pastiri i koze gore na brdo da ja uspostavim poziv sa zapovjedništvom. Njih riješio onako kako zapovjedništvo kaže i nastavio misiju. negdje bi ih povukli smjestili i neka čekaju...
Ovako su otkrili svoj položaj.. tako su mogli otići dolje i predati se odmah...
Onda uz tolike povrede, sumnjam da bi itko preživio već bi iskrvario i umro. A da ne govorim da može hodati sa toliko povreda! Pa od čega su ti vojnici?
Kotrljanje po onim planinama onolikom brzinom također... prelom kostiju se ne bi mogao nabrojati na prste obje ruke... tako da ono.
Svejedno fora mi je zbog tih akcijskih scena koje su počele skoro na početku filma...

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty0 / 9990 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by MargaritaBulgakova sri srp 30, 2014 2:56 pm

Sviđa mi se soundtrack, posebno pjesma Waking Up.

Priča mi je u svakom pogledu bila tanka, nije film ostavio neki veći dojam. Pogotovo onaj jeftini pokušaj izazivanja sućuti na kraju kada su prikazane fotografije.
MargaritaBulgakova
MargaritaBulgakova
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 16.01.2014
Broj postova : 411
Reputacija Reputacija : 60
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Lone Survivor (2013) Empty7 / 9997 / 999Lone Survivor (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics