Survivor - regionalni
+4
THUNDER_DINIX
Love
AryMan
Neu
8 posters
Stranica 1 / 1.
Survivor - regionalni
Reality show 'Survivor' na RTL Televiziji starta 12. ožujka i emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, no posebna poslastica bit će studijske emisije nedjeljom koje će voditi simpatična Antonija Blaće i srpski glumac Milan Kalinić.
Bliži se dan kada će gledatelji RTL Televizije otkriti kako se javne osobe snalaze u nepredvidljivim situacijama kostarikanske džungle.
Reality show Survivor na RTL Televiziji kreće 12. ožujka u 21 sat, terminu u kojem će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka, no za ljubiteljie adrenalina i egzotične okoline priprema se posebna poslastica, studijska emisija nedjeljom!
Voditeljica Antonija Blaće i srpski glumac i voditelj Milan Kalinić bit će uz kandidate u studijskim emisijama iz Beograda.
Tonkin kolega voditelj, poznati je glumac, rođen u Beogradu, gdje je završio glumu na BK Sveučilištu. Svoju glumačku karijeru započeo je ulogom u filmu ‘Ptice koje ne polete’, a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova, kao i u kazalištima.
Osim što je diplomirao glumu, Milan je završio i pilotsku akademiju u Vršcu. Publici je poznatiji kao televizijski voditelj, a prva emisija koju je vodio bila je 'Leteći start'.
Bio je voditelj emisija 'Ruski rulet', 'Sve za ljubav', a najpoznatiji je po ulozi voditelja u reality showu 'Big Brother'. Trenutno ga srpski gledatelji mogu gledati kao voditelja showa 'Izađi na crtu'.
Antonija i Milan će zajedničkim snagama pokušati od svojih gostiju izvući najmračnije tajne i intrige showa, a u emisiji će biti prikazani najzanimljiviji detalji koje gledatelji nisu vidjeli u dnevnim emisijama.
A što nas sve očekuje, ne propustite pogledati, u nedjelju, 18. ožujka u 20.00 sati.
Izvor: rtl.hr
@ Što velite?
Bliži se dan kada će gledatelji RTL Televizije otkriti kako se javne osobe snalaze u nepredvidljivim situacijama kostarikanske džungle.
Reality show Survivor na RTL Televiziji kreće 12. ožujka u 21 sat, terminu u kojem će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka, no za ljubiteljie adrenalina i egzotične okoline priprema se posebna poslastica, studijska emisija nedjeljom!
Voditeljica Antonija Blaće i srpski glumac i voditelj Milan Kalinić bit će uz kandidate u studijskim emisijama iz Beograda.
Tonkin kolega voditelj, poznati je glumac, rođen u Beogradu, gdje je završio glumu na BK Sveučilištu. Svoju glumačku karijeru započeo je ulogom u filmu ‘Ptice koje ne polete’, a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova, kao i u kazalištima.
Osim što je diplomirao glumu, Milan je završio i pilotsku akademiju u Vršcu. Publici je poznatiji kao televizijski voditelj, a prva emisija koju je vodio bila je 'Leteći start'.
Bio je voditelj emisija 'Ruski rulet', 'Sve za ljubav', a najpoznatiji je po ulozi voditelja u reality showu 'Big Brother'. Trenutno ga srpski gledatelji mogu gledati kao voditelja showa 'Izađi na crtu'.
Antonija i Milan će zajedničkim snagama pokušati od svojih gostiju izvući najmračnije tajne i intrige showa, a u emisiji će biti prikazani najzanimljiviji detalji koje gledatelji nisu vidjeli u dnevnim emisijama.
A što nas sve očekuje, ne propustite pogledati, u nedjelju, 18. ožujka u 20.00 sati.
Izvor: rtl.hr
@ Što velite?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Survivor - regionalni
Užas, ne mogu vjerovati da će netko ovo gledati! Originalne američke verzije Survivora su dobre, ali ovo naše i naše "zvjezdice" - uh, uh... Čovjek ne bi povjerovao na što je spala ova Mia Begović, nekad hrvatska "diva", a danas ofucana i neugledna babetina!
TKO JE TKO U SURVIVORU?
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/04/slideshow-tko-je-tko-u-survivoru/
PRAVILA:
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/06/survivor-igra-za-hrabre-i-odvazne/
MINI INTERVJUI S KANDIDATIMA:
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/09/mini-intervjui-s-kandidatima-survivora/
Kužite kakvi su bez šminke
TKO JE TKO U SURVIVORU?
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/04/slideshow-tko-je-tko-u-survivoru/
PRAVILA:
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/06/survivor-igra-za-hrabre-i-odvazne/
MINI INTERVJUI S KANDIDATIMA:
http://mojatv.wordpress.com/2012/03/09/mini-intervjui-s-kandidatima-survivora/
Kužite kakvi su bez šminke
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
sranje a takvo nešto smo več imali prije par godina pa nitko nije gledo
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ono je bio fear factor
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
oće netko od vas to gledat?
Započeo/la tema :
NE, obična glupost i ispiranje mozga bezmozgim zvjezdicama
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:ono je bio fear factor
Bio je i hrvatski Opstanak, ali na HTV-u i s "običnim" ljudima. vidi se koliko je bio gledan kad ga se rijetko tko sjeća
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mia Begović, nekad hrvatska "diva", a danas ofucana i neugledna babetina!
Ona je uvik bila ofucana i neugledna babetina.
U pravu je love, ovo je hrt već jednom proba i niko nije gleda, ovo ima dobru medijsku praćenost, pa bi mogao biti gledan, ali ja osobno, ne fala!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
pogledali smo današnju emisiju, koje smeće, stavili su kurvače i narcise (manekene).
Započeo/la tema :
Nije problem što je to smeće nego što ste vi to gledali.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
stvarno ste gledali?? izdržali do kraja ili?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
čisto da vidimo kakvo je, jer se u posljednje vrijeme priča o tome. ne planiram dalje gledat,naravno.Prop je napisao/la:Nije problem što je to smeće nego što ste vi to gledali.
da, do kraja smo pogledali, nismo ništa ni vidjeli jer je uvodna emisija pa su pričali o otoku i životinjama većinu vremena (voditelji).
Započeo/la tema :
Teo je napisao/la:
to je pravo preživljavanje , žalosno ali istinito
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42