Komentari na pobjedničke fotke!
+19
Neu
eva kant
Teo
Nemo
Mihovil
rider331
Gabriel
Jørgen
nikolina
tanuki
Žužika
m
Iron Man
Chulpan
zbracun
Hunnerkongen
evitaa
pulpfiction
23 posters
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 6 / 27.
Stranica 6 / 27. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Re: Komentari na pobjedničke fotke!
pa ja sam jebeno tvrdoglav, pa ću ti odgovoriti!eva kant je napisao/la:čestitke i prvom i drugom plasiranom..
@ tanuki
tvoja petica me ne zanima, kao ni jedinica. ona moja fotka na natječaju nije tehnički nekorektna jer sam za mišljenje pitala jednog prijatelja koji je profesionalni fotograf i koji se nije složio s ovim što si ti rekao.
inače, on je za tvoju panoramu za koju kažeš da je prosječna rekao da je jedna od boljih na natječaju. tek toliko da ti kažem kako pišeš gluposti..
fotka ne mora biti tehnički loša, ali može tako izgledati!
zašto je histrionova bolja, a gotovo isti motiv?
zato što ima kolorit i izgleda tehnički savršena
da šo se tvog prijatelja tiće, djelim njegovo mišljenje ; ona je jedna od boljih NA OVOM NATJECANJU, zato što su sve fotke prosječne,
a pretpostavljamda je ovaj put nisi prepoznala kao moj rad
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
za histrionovu fotku je on rekao da je tonski neispravna, ali da bi se u photoshopu mogla popraviti i da je u odnosu na njegovu fotku, moja bolja.
za tvoju je također rekao da nije savršena, ali je kompozicijski čišća od ostalih, a i tonski je korektnija..eto..
ne, nisam je prepoznala kao tvoju, mislila sam da je riderova, a ocjenila sam je sa trojkom jer mi je bila nekako mala i nisam je dobro ni pogledala. obratila sam pažnju na nju tek kad mi je taj moj prijatelj rekao da je među boljim fotkama.
eto prilika da se zamoli neu kad netko pošalje panoramsku fotku da se ispod nje i stavi link u većoj rezoluciji..
za tvoju je također rekao da nije savršena, ali je kompozicijski čišća od ostalih, a i tonski je korektnija..eto..
ne, nisam je prepoznala kao tvoju, mislila sam da je riderova, a ocjenila sam je sa trojkom jer mi je bila nekako mala i nisam je dobro ni pogledala. obratila sam pažnju na nju tek kad mi je taj moj prijatelj rekao da je među boljim fotkama.
eto prilika da se zamoli neu kad netko pošalje panoramsku fotku da se ispod nje i stavi link u većoj rezoluciji..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
tise stvarno neznaš igratihistrion je napisao/la:
Osim što si funkcionalno nepismen očito je da ti i matematika nije jača strana.
Da si slike ocjenio kao što smo to svi ostali učinili bio bi treći ... jer bi ispred tebe bila i Eva.
Tako da :
Zahvaljujem se na čestitkama za pobjedu ... čestitam Evi na drugom mjestu i tebi na trećem.
A moralni pobjednik (kad već spominješ) je Graca.
dali hočeš biti ozbiljan ili djetinjast?
vidim da te jako iritiram,
paispucaj se čovjeće maksimalno,
svaku temu upotrebi za ubod!
stvsrno se nisam baktao sa analizom, uvođenjem glasovanja u exsel tablice, što na žalost mora Neu jer grozim od toga,
bilo je vrlo blizu da natjecanje bude u mojoj organizaciji, ali nije,
moje učestvovanje pokazuje da priznajem pravilnik, ali to ne znači da ga ne smijem kritizirati!
nemam živaca pratiti glasovanja, pa moja funkcionalna nepismenst ne stoji!
ali vidim, ti si svoju fotku ocijenio sa 4!
što reči o tome nego lažna skromnost, kada si najsvjesniji da si napravio ulaz sa fotkom koja "leži" ukusu prosjeka!
i da poznajem sve učesnike natjecanja tvoju fotku bi ocijenio sa najboljom ocjenom jer je najbolja!
ali shvati ozbiljni čovjeće, koji ne zna biti djetinjast da su u natjecanju na ovom forumu samo prosječne fotke, a ti i ja smo prošlo svršeno vrijeme,
možemo se kurčiti s iskustvom, ali jedan klinac poput G-mana je u svojim godinama već bolji od nas i neopterečen kompleksima!
strah me je da nas pomalo i žali pa i on na natjecanja šalje namjerno prosječne fotke
Započeo/la tema :
Čestitam na pobjedi! Posebno histrion tebi sa osvojenim prvim mjestom!
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
pa djelim mišljenje sa tvojim prijateljem, pa iako si me i do sada respektirala, pretpostavljam da ćeš i dalje (pozdravi prijatelja, jer po ovom što si napisala mislim da jest stručnjak i vrlo se približavaš vrhu !eva kant je napisao/la:za histrionovu fotku je on rekao da je tonski neispravna, ali da bi se u photoshopu mogla popraviti i da je u odnosu na njegovu fotku, moja bolja.
što se tiće linka, ja sam poslao fotku takvu kakva je, prilagođenu za prikaz na forumu, pa nema linka,a ti obrati mlo više pažnje i na male sličice,
ali opet sam zadovoljan
da si mi dala ocjenu više pobjedio bi histriona
Započeo/la tema :
kako se možeš s njim slagati, ako si za moju fotku rekao da je tehnički nekorektna, a on kaže da nije?
ti često miješaš subjektivni doživljaj s tehničkim aspektom, i zato ja tvoju procjenu u fotografskom smislu i ne uzimam za ozbiljno.
ti često miješaš subjektivni doživljaj s tehničkim aspektom, i zato ja tvoju procjenu u fotografskom smislu i ne uzimam za ozbiljno.
Započeo/la tema :
on je tvoju fotku vjerojatno gledao pri punoj rezoluciji, što ja nisam imao priliku,eva kant je napisao/la:kako se možeš s njim slagati, ako si za moju fotku rekao da je tehnički nekorektna, a on kaže da nije?
a ti si poslala korekciju i da je ovafotka samalokorekcije bila poslana,dodjelio bih tebi 3 histrionau 2 a ostalima 1 kad ne smijem 0!
histrionova fotka je i po stilu i ideji vrlo slična tvojoj, i djele ih vrlo male razlike,
po sadašnjem sistemu glasovanja, kada bi ga prihvačao, za obje fotke bi dao isti broj glasova,ali budući da ne prihvačam, i dalje ću ocjenjivati po svom sistemu!
teško mi je sda reči, nakon korekcija, ali u prvom krugu, na predstavljene fotke dao sam bolju ocjenu histrionu, a waping
Započeo/la tema :
ne moraš se ti meni pravdati, odavno mi je poznata tvoja hirovitost.
Započeo/la tema :
divim se Eva tvojoj volji ........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
kad sam djetinjasteva kant je napisao/la:ne moraš se ti meni pravdati, odavno mi je poznata tvoja hirovitost.
Započeo/la tema :
Histrion - cestitke na pobjedi, zasluzeno ,magarac je fenomenalan.
Takoder cestitke i svim ostalim sudionicima
Takoder cestitke i svim ostalim sudionicima
Gost- Gost
Histrion čestitam
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
čestitke i od mene..
magarac je fenomenalan, ali ograda je jedva vidljiva. da nije izabrao tako dobar naziv za fotku, ne znam jel bi uopće obratila pažnju na ogradu.
magarac je fenomenalan, ali ograda je jedva vidljiva. da nije izabrao tako dobar naziv za fotku, ne znam jel bi uopće obratila pažnju na ogradu.
Započeo/la tema :
je, za slobodan motiv ili motiv životinja.
Započeo/la tema :
Motiv je tu, diskretno nenametljiv (vidi se u odsjaju Sivcevog oka)
Zezam se. Ma i motiv je tu, cim pogledas sliju upada štap ograde u oči,pa zica.......a sivac tužno gleda jer "Ograde razdvajaju"
Zezam se. Ma i motiv je tu, cim pogledas sliju upada štap ograde u oči,pa zica.......a sivac tužno gleda jer "Ograde razdvajaju"
Gost- Gost
diskretno nevidljiv
Započeo/la tema :
Zahvaljujem na čestitkama ... i konstruktivnim kritikama ...
Nova tema (ako još vrijedi pravilo da autor najbolje ocjenjene slike određuje novu temu): Eksplozija boja
p.s. - vjerujem da bi me susjed čudno gledao kad bih ga pitao mogu li slikati njegova ofarbana jaja
Nova tema (ako još vrijedi pravilo da autor najbolje ocjenjene slike određuje novu temu): Eksplozija boja
p.s. - vjerujem da bi me susjed čudno gledao kad bih ga pitao mogu li slikati njegova ofarbana jaja
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
da, još uvijek vrijedi to pravilo za natječaj s motivom.
a ako pobjednik odustane od motiva, zadati ću ga ja, pošto ćemo u jednom mjesecu imati i jedan natječaj koji će uvijek biti slobodnog motiva.
a ako pobjednik odustane od motiva, zadati ću ga ja, pošto ćemo u jednom mjesecu imati i jedan natječaj koji će uvijek biti slobodnog motiva.
Započeo/la tema :
histrion je napisao/la:
Moderna su vremena, mozda bi ti dopustio
Gost- Gost
mogu li ja paralelno ovom natječaju otvorit natječaj za motiv uskrs jer bi htjela do 20 imat neke uskrsne fotke na portalu?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
a otvori, što se mene tiče možeš, ali ne znam koliko uopće ima zainteresiranih za takvu temu..
Započeo/la tema :
aj probat ću, čisto zbog uskrsnog duha
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nemam motiva za slikat pa ću taj natječaj morat preskočit
Gost- Gost
komentar na posljednji foto natječaj!
Nisam htio davati komentar prije, ali sada moram!
eto totalno sam iznenađen rezultatom:
čestitam pobjedniku, ali u glasovanju nisam htio komentirati:
1. fotka labrint:
tehnički korektna fotka, ali nedostaje motiv- točka interesa;
natjeraj lenice nekog frajera da gol trči u ovoj ljepoj kulisi i fotka će biti objavljena u večini novina
2. morski pas:
izuzetno domišljati naziv koji izvlači fotku,ali tehnički nekorektna (preksponirani dio motiva) a baš nije ni kompozicijski najbolja, ali za utjehu autoru- bolja je od moje
3. kad sve utihne:
jako ljepa fotka, možda ne potpuno tehnički dorečena ( malo preeksponirana u gornjem lijevom djelu- PS eva pomaže ) ali ujednačenih mirnih tonova i kompozicijski savršena!
4. kiša će:
ljepa fotka kojazaslužuje biti među prve tri, ali za moj ukus je malo prekičasta, no što je tu je ČESTITAM NA POBJEDT
5. težak posao:
apsolutno najbolja fotka na natjecanju, od svih ostalih odskače 3 klase i jedina fotka koja bi imala šanse za učestvovanje i pobjedu na ozbiljnim natjecanjima u fotografiji ( dakle g-man, ako želiš pobijedu na ovom forumu, onda šalji lošije fotke i prati malo ukus forumaša )
6.u tonovima:
buba mara je uvijek bila zanimljiv motiv, ali sa lošom tehnikom se ne može napraviti dobra fotka;
žao mi je žužika, ali ako se namjeravaš baviti fotografijom, morat ćeš investirati u bolju opremu
7. jutarnji ritual:
mrtva priroda je izazov,ali dobro je obraditi, moraš biti vrhunski majstor- bila bi zanimljiva tema u nekim budućim natjecanjima,
žao mije ali ova fotka ničim ne pobuđuje pažnju gledatelja
8. sve što je dobro kratko traje,
bilo je teško odlučitise kakvu fotku poslati, odlučio sam se za life fotku, mada znam da takve ne prolaze, u svakom slučaju zadovoljan sam i jednim bodom fala žužika
9. uspomena na bliski susret
eh neu da je vidošević na forumu vjerojatno bi od njega dobila 3 boda
10. sreća je relativna stvar:
da je uskršnji motiv moguča pobjeda.
i na kraju što reči, svi učesnici su i pobjednici, nadam se da rezultati nikoga neće obeshrabriti za iduče natjecanje, posebno pohvaljujem evu za angažiranje u natjecanju,
nadam se da će zadržati ovaj sistem bodovanja, jer je više nego u redu.
predlažem da se objavljuju fotke kako pristižu, jer to će motivirati i ostale forumaše da ranije pošalju slike, a slike koje dulje stoje na forumu umaju više šanse!
eto totalno sam iznenađen rezultatom:
čestitam pobjedniku, ali u glasovanju nisam htio komentirati:
1. fotka labrint:
tehnički korektna fotka, ali nedostaje motiv- točka interesa;
natjeraj lenice nekog frajera da gol trči u ovoj ljepoj kulisi i fotka će biti objavljena u večini novina
2. morski pas:
izuzetno domišljati naziv koji izvlači fotku,ali tehnički nekorektna (preksponirani dio motiva) a baš nije ni kompozicijski najbolja, ali za utjehu autoru- bolja je od moje
3. kad sve utihne:
jako ljepa fotka, možda ne potpuno tehnički dorečena ( malo preeksponirana u gornjem lijevom djelu- PS eva pomaže ) ali ujednačenih mirnih tonova i kompozicijski savršena!
4. kiša će:
ljepa fotka kojazaslužuje biti među prve tri, ali za moj ukus je malo prekičasta, no što je tu je ČESTITAM NA POBJEDT
5. težak posao:
apsolutno najbolja fotka na natjecanju, od svih ostalih odskače 3 klase i jedina fotka koja bi imala šanse za učestvovanje i pobjedu na ozbiljnim natjecanjima u fotografiji ( dakle g-man, ako želiš pobijedu na ovom forumu, onda šalji lošije fotke i prati malo ukus forumaša )
6.u tonovima:
buba mara je uvijek bila zanimljiv motiv, ali sa lošom tehnikom se ne može napraviti dobra fotka;
žao mi je žužika, ali ako se namjeravaš baviti fotografijom, morat ćeš investirati u bolju opremu
7. jutarnji ritual:
mrtva priroda je izazov,ali dobro je obraditi, moraš biti vrhunski majstor- bila bi zanimljiva tema u nekim budućim natjecanjima,
žao mije ali ova fotka ničim ne pobuđuje pažnju gledatelja
8. sve što je dobro kratko traje,
bilo je teško odlučitise kakvu fotku poslati, odlučio sam se za life fotku, mada znam da takve ne prolaze, u svakom slučaju zadovoljan sam i jednim bodom fala žužika
9. uspomena na bliski susret
eh neu da je vidošević na forumu vjerojatno bi od njega dobila 3 boda
10. sreća je relativna stvar:
da je uskršnji motiv moguča pobjeda.
i na kraju što reči, svi učesnici su i pobjednici, nadam se da rezultati nikoga neće obeshrabriti za iduče natjecanje, posebno pohvaljujem evu za angažiranje u natjecanju,
nadam se da će zadržati ovaj sistem bodovanja, jer je više nego u redu.
predlažem da se objavljuju fotke kako pristižu, jer to će motivirati i ostale forumaše da ranije pošalju slike, a slike koje dulje stoje na forumu umaju više šanse!
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 27. • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Similar topics
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
:: Kultura i Zabava :: Umjetnost, fotografija, kazalište :: Natjecanja u fotografiji - Foto natječaj
Stranica 6 / 27.