Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

+24
eva kant
tanuki
Hunnerkongen
Teo
THUNDER_DINIX
zbracun
rider331
Lojze
GMan
svilen gajtan
GracaVanPelt
nutela
digrar
pulpfiction
Lenica
valentino
evitaa
Stari
AryMan
Josipa
histrion
Jakovina
Šobota
28 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty Re: Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 7:59 pm

Aaaaa....to je bilo za glasovanje,ne za sudjelovanje u natjecaju.

Vjerovatno je mislila da si klon baniranog. Jesi li?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty Re: Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 8:06 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Aaaaa....to je bilo za glasovanje,ne za sudjelovanje u natjecaju.

Vjerovatno je mislila da si klon baniranog. Jesi li?
Oprosti, zašto ona to za tebe nije mislila? Hm?
Zato što si s pedigreom, dovela te moderatorica?

Hvala histrione, ne želim da ju itko stiska radi mene.

Zadnja promjena: pulpfiction; sri stu 20, 2013 8:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Registriran/a : 09.10.2013
Broj postova : 211
Reputacija Reputacija : 7
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty0 / 9990 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 8:09 pm

Zasto je ona na tebe mislila ? Jesi li neciji klon ? Ako nisi, sta se brines smajlić

Ja mirne savjesti znam da nisam....
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 8:11 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Zasto je ona na tebe mislila ? Jesi li neciji klon ? Ako nisi, sta se brines smajlić

Ja mirne savjesti znam da nisam....
Da, ali tebe nitko nije optuživao.

Zašto brinem? Jer ne želim biti židov među uzjebanim kršćanima.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty0 / 9990 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 8:12 pm

Meni si super ako si i zidov gore
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 8:15 pm

Meni ne može biti super u situaciji gdje su svi nedodirljivi i neupitni, samo se mene proziva, brani ovo i ono, upozorava bez razloga...

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 8:19 pm

Mislim da te samo jednom spomenula. Ako nisi klon,nemas zasto brigat...
Chilax Wink

Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 8:26 pm

kapetan Kirk je napisao/la:Mislim da te samo jednom spomenula. Ako nisi klon,nemas zasto brigat...
Chilax Wink
Jesi ti rođen tako naivan, ili..?
Ne vidiš da je optužba za klona sredstvo sile i prinude?
Tko god misli različito od mene taj je klon.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 8:34 pm

Ja jesam naivan jer vjerujem ljudima, jbg.
Mislim da ti nisi klon, i nadam se da je tako, jednako koliko su mi bili dragi valentino i josipa dok nisu popizdili.
U ona 3 dana raspasoja na forumu, umalo sam ga napustio.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 8:46 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Ja jesam naivan jer vjerujem ljudima, jbg.
Mislim da ti nisi klon, i nadam se da je tako, jednako koliko su mi bili dragi valentino i josipa dok nisu popizdili.
U ona 3 dana raspasoja na forumu, umalo sam ga napustio.
Valentino i josipa nisu popizdili, popizdio je damfisk uz blagoslov i dopuštenje moderacije (ali njega nisi spomenuo). Forumaš mjeseca, privilegiran, zaštićen poput ličkog međeda.

A daj mi reci, kad si već tako naivan, kako forumaš s dvije tisuće postova postaje klon?
Moderacija vidi klona čim uđe na forum, on može postati maksimalno 2-3 posta prije brisanja njegovog naloga.
Klon s dvije tisuće postova je poput djeteta s tri glave, navlakuša za naivne.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 10:46 pm

Necemo sad o klonovima,pravdi i nepravdi,uzroku i posljedici.

Prijavi se za sljedeci natjecaj,svi koji zele mogu........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 10:57 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Necemo sad o klonovima,pravdi i nepravdi,uzroku i posljedici.

Prijavi se za sljedeci natjecaj,svi koji zele mogu........
Nećemo ni lagati sami sebe - ne mogu svi, meni je zabranjeno.

Osim toga, ti si pokrenuo priču o klonovima.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri stu 20, 2013 11:02 pm

Sasvim sigurno nisam smajlić
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction sri stu 20, 2013 11:11 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Vjerovatno je mislila da si klon baniranog. Jesi li?
Kapetan Kirk je napisao/la:Zasto je ona na tebe mislila ? Jesi li neciji klon ? Ako nisi, sta se brines smajlić
Kapetan Kirk je napisao/la:Mislim da ti nisi klon, i nadam se da je tako

Kapetan Kirk je napisao/la:Sasvim sigurno nisam smajlić
Bome, ne bih rekao da nisi. Zločesti osmijeh

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet stu 21, 2013 12:22 pm

sad opet nije sve potpuno jasno:
neu je donjela nova pravila,
dakle mogu učestvovati SVI forumaši, a da se prije toga nisu najavili i to mi se sviđa,
sviđa mi i da je donjela odredbu da autori ne mogu glasovati za svoju fotku!
ali eto za mene i dalje ima hrpa nepoznanica!
jedino što znam da je tema slobodna, ali ne znam koji je rok prijave!
zašto se fotke ne bi objavljivale kako pristižu, jer to bi motiviralo ostale forumaše da šalju slike na forum!
ovako sada imao zatišje! i zaboravljanje te teme!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty700 / 999700 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet stu 21, 2013 12:31 pm

a kaj joj ne kažeš da češ joj ti napisati pravila ....
smješan si .......
imao si priliku postaviti kako misliš da bi trebalo natjecanje funkcionirati ali si kenjao , fantazirao ....
zakaj sada nju maltretiraš i sereš njoj .
zato kaj je uspjela organizirati to , a mislio si dasi nezamjenjiv ...

kad je kranulo natjecanje , ne paše ti ovo , ne paše ti ono, ti bi ovo , ti bi ono .......
meni je to osobno jako jadno i bijedno za jednog "gospona "....

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty14 / 99914 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet stu 21, 2013 12:33 pm

histrion je napisao/la:Predlažem kompromis ... da ne bude baš slobodna tema.

histrion je napisao/la:
Kao pobjednik prvog kruga ... određujem novu temu: tko-što-hoće.
klanjanje prop 

legenda si

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty999 / 999999 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet stu 21, 2013 12:39 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Pulpfiction Tanukijev klon? Nema sanse...
ne, on je klon lika koji je nedavno zaspamao cijeli forum. koji je u nekih pola godien napravio preko 100 nickova i na svakom dobio ban jer vrijeđa, pravi nered i slično.

eto. samo ne mogu još dokazat pa ne dajem ban ali znam da je to on zato ga ni ne doživljavam.

klonovi su mi s epopeli preko glave s svojim sranjima.

ne bi imala ništa protiv da dođu i normalni su, ali s konstantnim kukanjem, palakanje, zvocanjem već idu i bogu i vragu na k

i da, rec imo ako on igra, njih 10 će doć i glasat za njega. tako su uvijek radili u natječajima što nije okej.

Zadnja promjena: Neu; čet stu 21, 2013 12:46 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty999 / 999999 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet stu 21, 2013 12:40 pm

tanuki je napisao/la:sad opet nije sve potpuno jasno:
neu je donjela nova pravila,
dakle mogu učestvovati  SVI  forumaši,  a da se prije toga nisu najavili i to mi se sviđa,
sviđa mi i da je donjela odredbu  da autori ne mogu  glasovati  za  svoju  fotku!
ali eto za mene i  dalje ima  hrpa nepoznanica!
jedino što znam  da je tema slobodna,  ali ne znam koji je rok prijave!
zašto se fotke ne bi objavljivale  kako pristižu,  jer to bi motiviralo ostale  forumaše da  šalju slike na  forum!
ovako sada imao zatišje! i  zaboravljanje te teme!
kiša kiša kiša kiša 

lijepo sam rekla.  1.12. ću otvoriti temu za prijave.

a 8.12. počinje natječaj.

sada je 10 dana odmora da se ne zasitite i da vam ne dosadi. svaki mjesec 1 natječaj.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet stu 21, 2013 12:57 pm

da a kad sam ja predlagao mjesečni natječaj onda je to bilo duuugo i dosadno
hlađenje od 10 dana je pušiona!
apsolutno jest prihvatljiva ideja, da svaki mjesec bude 1 natječaj
ali eto kažeš da ćeš pretpostavljam 1.12 otvoriti natječaj, a temu si već rekla, dakle slobodna!
totalno je bzvz da 8 dana čuvaš fotke u bunkeru i onda ih objavljuješ 8. 12.

a što već sada ne objaviš natjecanje .a od 1. 12, objvljuješ sukcesivno sve fotografije koje pristižu do 25 u mjesecu od svih forumaša koji požele učestvovati u natječaju?,
nakonkon 25. počinje glasovanje , pa makar i po tvojoj glupoj zamisli da se više fotkama može dodjeliti isti broj bodova Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty700 / 999700 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet stu 21, 2013 1:00 pm

Ja sam ti poštenjak i volim da se sve knjiži, pa tako i da se točno vidi broj prijavljenih forumaša i tko sudjeluje u natječaju, zbog toga sam za temu 'prijave' koja traje 7 dana. U TIH 7 DANA PRIMAM FOTKE SVIH KOJI SE prijave. I kad prođe 7 dana, otvaram temu s prezentacijom fotkica i svakoj dajete bodove kao i sada od 1-5. I tako ni jedna fotka nije zanemarena. Svakoj fotki da se pozornost pri bodovanju i tako je svaki natjecatelj motiviran igrati i dalje.

Ovo 3-2-1 b i pola ljudi isključilo jer nemamo svi fine fotiće, ne znamo svi još do bro fotkati ali se trudimo a to je ono najvažnije.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet stu 21, 2013 1:15 pm

Neu je napisao/la:Ja sam ti poštenjak i volim da se sve knjiži, pa tako i da se točno vidi broj prijavljenih forumaša i tko sudjeluje u natječaju, zbog toga sam za temu 'prijave' koja traje 7 dana. U TIH 7 DANA PRIMAM FOTKE SVIH KOJI SE prijave. I kad prođe 7 dana, otvaram temu s prezentacijom fotkica i svakoj dajete bodove kao i sada od 1-5. I tako ni jedna fotka nije zanemarena. Svakoj fotki da se pozornost pri bodovanju i tako je svaki natjecatelj motiviran igrati i dalje.

Ovo 3-2-1 b i pola ljudi isključilo jer nemamo svi fine fotiće, ne znamo svi još do bro fotkati ali se trudimo a to je ono najvažnije.
ti stvarno ne kužiš ni kurca!
svatki forumaš bi trebao biti motiviran učestvovarti u foto natječaju, a ne da to mora u startu definirati, dakle može ga se privuči na učestvovanje u tijeku natjecanja!
ocijena 321 ne isključuje nikog jer ne pretpostavlja glasovanje jednog forumaša već svih forumaša, a svaka fotka će se nekom svidjeti!
glasovanje u nekakvom natjecanju gdje se isti broj bodova može dodjeliti za više radova je jednostavno neprihvatljivo!
a motivacija je druga priča, eto ti si se našalila na račun mog plasmana, a moja fotka jest bila korektna, ne kao pobjednička, ali nikako loša,
dkle nije mi jasno kako se može motivirati učesnik, ako po bilo kojem sistemu glasovanja bude posljednji?
igrati dalje jest motiv, a i posljedni je pobjednik, jer učestvovao je za razliku od svih seronja koji eto imaju pravo glasovati ali nisu poslali svoju fotku na natjecanje Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet stu 21, 2013 1:18 pm

ne mislim da ti apsoluno ne razmeš niti kužiš .............

pogledaj koliko stranica tvojeg fantaziranja .........

i sada kaj je uspijela to pokrenuti , umjeto da joj kažeš super , super , trud , volja , sve je tu , super ...

ti sereš , kako ti nije bed
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty14 / 99914 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant čet stu 21, 2013 1:25 pm

meni je najlogičnije ako ne možemo glasati za svoju fotku, da se onda daju samo ocijene 3-2-1, jer će se inače znati čija je čija fotka.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty92 / 99992 / 999Komentari na prijave u  natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pulpfiction čet stu 21, 2013 1:32 pm

Neu je napisao/la:ne, on je klon lika koji je nedavno zaspamao cijeli forum. koji je u nekih pola godien napravio preko 100 nickova i na svakom dobio ban jer vrijeđa, pravi nered i slično.

eto. samo ne mogu još dokazat pa ne dajem ban ali znam da je to on zato ga ni ne doživljavam.

klonovi su mi s epopeli preko glave s svojim sranjima.

ne bi imala ništa protiv da dođu i normalni su, ali s konstantnim kukanjem, palakanje, zvocanjem već idu i bogu i vragu na k

i da, rec imo ako on igra, njih 10 će doć i glasat za njega. tako su uvijek radili u natječajima što nije okej.
Vladaj se poput admina a ne poput kumice na tržnici.

Ako možeš, dokaži, ako ne možeš, šuti zauvijek.
Ne smiješ pljuvati i diskreditirati nevinu osobu u očima tvojeg na daljinski vođenog stada.

Da ne pričamo sad o tome da ti klonove jedva čekaš i moliš boga da ti pišu po forumu.
I da si klona petre sanader tetošila, a osobu koja se nikad nije klonirala stjerala u trajni ban i poslala damfiska srati po njemu.
Držimo se natječaja.

Što znači "rec imo ako on igra"?
Imam li svoja članska prava ili ih nemam?

PS.
Pa mi pričaj kapetane o tomu da smo svi jednaki...

pulpfiction
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics