Killing Season (2013)
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.
Killing Season (2013)
Žanr: Akcija, Drama, Triler, Ratni
Godina: 2013
Redatelj: Mark Steven Johnson
Glavne uloge: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia
Sinopsis
De Niro glumi ratnog veterana Benjamina Forda, koji se borio u ratu u BiH, a Travolta Srbina Emila Kovača. Njih dvojica se nakon rata susreću u zabačenom dijelu Amerike.
Nakon rata u BiH Ford živi povučenim životom, čita Hemingwayja, sluša Johnnyja Casha i fotografira divljinu. Slučajno nailazi na Kovača i prima ga u svoju kolibu. Kovač je zapravo došao kako bi se osvetio umirovljenom pukovniku za događaje od prije 18 godina. Odlaze u lov, a Ford postaje lovina.
IMDb
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Killing Season (2013)
Je li to onaj film gdje se rugaju Travoltinom izgovoru srpskog jezika
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dobar je film... Nije ništa posebno, ali je taman za ubit dio večer, za pogledat prije spavanja...
Ima napetih i zanimljivih dijelova - film nikako nije dosadan... Al eto... Nikakav spektakl 6/10
Edit: Ajorone je, to je taj film...
Ima napetih i zanimljivih dijelova - film nikako nije dosadan... Al eto... Nikakav spektakl 6/10
Edit: Ajorone je, to je taj film...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Travolta govori ruski a ne srpski, a film, iako smo tek na početku stoljeća, je kandidat za najveće smeće 21. stoljeća
duje0203- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 27.08.2013
Broj postova : 180
Reputacija : 24
Godina imam : 105
Započeo/la tema :
Da, da, trebao je ubacit koje BRE i to bi bilo to... A gle, čovjeku se nije dalo učit taj šugavi naglasak i šta sad? Zbog tog je film smeće? Realan si, nema šta...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Boldano je šovinizam, štoviše govor mržnje.Hate je napisao/la:Da, da, trebao je ubacit koje BRE i to bi bilo to... A gle, čovjeku se nije dalo učit taj šugavi naglasak i šta sad? Zbog tog je film smeće? Realan si, nema šta...
Film kao film je smeće, neovisno o temi kojom se bavi. Pogledaj ga i napiši recenziju, istakni njegove kvalitete umjesto što nekontrolirano bljuješ mržnju prema drugoj naciji. Na Filmu smo, ne na Politici.
Filmaš sam, a ti šovinistica.
duje0203- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 27.08.2013
Broj postova : 180
Reputacija : 24
Godina imam : 105
Započeo/la tema :
Što se ovog BRE tiče očito nisi vidio novu snimku... -> http://www.tportal.hr/funbox/funtime/291922/Travolta-zbog-kritika-ponovo-snimio-scenu-na-srpskom-jeziku.html
A što se tiče "šugavog naglaska" to je moje mišljenje na koje imam pravo. Stoga, bez vrijeđanja, molit ću....
Edit: da, da, svi su filmofili, a nemaju pojma o povijesti 7. umjetnosti... Vrhunac vam je popljuvat film bez obrazloženja... Nisi ti ni f od filmofila...
A što se tiče "šugavog naglaska" to je moje mišljenje na koje imam pravo. Stoga, bez vrijeđanja, molit ću....
Edit: da, da, svi su filmofili, a nemaju pojma o povijesti 7. umjetnosti... Vrhunac vam je popljuvat film bez obrazloženja... Nisi ti ni f od filmofila...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A ti si "f"?
Pa daj napiši što ti valja u tom filmu, prosvijetli nas koji poput duje vjerujemo da se to smeće nema pravo nazvati filmom.
I da, imaš pravo na svoj šovinizam ali i sugovornik ima pravo nazvati te šovinisticom jer to jesi.
Pa daj napiši što ti valja u tom filmu, prosvijetli nas koji poput duje vjerujemo da se to smeće nema pravo nazvati filmom.
I da, imaš pravo na svoj šovinizam ali i sugovornik ima pravo nazvati te šovinisticom jer to jesi.
Šobota- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.10.2013
Broj postova : 247
Reputacija : 5
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Pogled na moju recenziju pa pogled na njegovu recenziju, pa onda opet pogled na moju recenziju pa opet na njegovu... Njemu je film šugav jer Travolta ne govori srpski nego ruski? ( )A dajem ruku u vatru da film nije niti pogledao - nego je pratio po netu komentare... Kao da je bitno dal je tih 30ak sekundi dobro pričao ili nije !!! Ne bih niti ja na njegovom mjestu...
A ne želim napisat kvalitetniju recenziju JER NE ŽELIM SPOJLAT... I to je prvi zakon osobe koja poštuje film kao 7. umjetnost...
Moja recenzija kao recenzija za forum je sasvim ok i dovoljna...
Ne znam zašto uopće i doživljavam klonove... Šizofrenija si je uzela maha - sve više i više oboljelih... A na ovom forumu je epidemija te bolesti... Potraži stručnu pomoć...
A ne želim napisat kvalitetniju recenziju JER NE ŽELIM SPOJLAT... I to je prvi zakon osobe koja poštuje film kao 7. umjetnost...
Ne znam zašto uopće i doživljavam klonove... Šizofrenija si je uzela maha - sve više i više oboljelih... A na ovom forumu je epidemija te bolesti... Potraži stručnu pomoć...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ni tvoje ni njegovo nije recenzija.Hate je napisao/la:Pogled na moju recenziju pa pogled na njegovu recenziju, pa onda opet pogled na moju recenziju pa opet na njegovu... Njemu je film šugav jer Travolta ne govori srpski nego ruski? ( )A dajem ruku u vatru da film nije niti pogledao - nego je pratio po netu komentare... Kao da je bitno dal je tih 30ak sekundi dobro pričao ili nije !!! Ne bih niti ja na njegovom mjestu...
Ako nisi znala (iako si dugo bila moderator) SPOJLERI se stavljaju pod SPOJLER, imaš opciju SPOJLER na forumu.
Prvi zakon je to da ne znaš što znači recenzija niti si u stanju napisat ju.
Odgovor na zadnju rečenicu:
vjerujem da je tvoja ustanova noćas ostala otključana...događa se..
Šobota- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.10.2013
Broj postova : 247
Reputacija : 5
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Bacili smo oko na Killing Season (2013) - dakle to je film za opustiti se. Ništa spektakularno ali također nije klišej. Fin film koji prikazuje borbu između dva proslavljena glumca, DeNira i Travolte. Čitavi film oni se bore do krvi što je dopadljiv prizor naročito ako se ljubitelj krvi koje ima poprilično.
Najgadljivija scena za mene je kad je DeNiro zabio strijelu Travolti duž lica ali također i ona kada je DeNNiro bivao obješen na stablo kroz ubodnu ranu u nozi.
Najgadljivija scena za mene je kad je DeNiro zabio strijelu Travolti duž lica ali također i ona kada je DeNNiro bivao obješen na stablo kroz ubodnu ranu u nozi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» Killing Floor
» The Killing (Ubojstvo) 2011-
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» The 100 (2013 - )
» Dead Man Down (2013)
» The Killing (Ubojstvo) 2011-
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» The 100 (2013 - )
» Dead Man Down (2013)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Triler filmovi, krimi filmovi, ratni filmovi ,povijesni filmovi, western filmovi, akcijski filmovi, MindBender filmovi :: 2013
Stranica 1 / 1.