Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
+2
prenosivi Samsung
Neu
6 posters
Stranica 1 / 1.
Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
"Adekvatni" su kao i vjernici koji svoju vjeru i rituale prenose na dijete koje o tom ne zna ništa, na silu ga krštavaju i sl.
prenosivi Samsung- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 01.08.2013
Broj postova : 454
Reputacija : 264
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Re: Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
A jesu li vjernici adekvatni roditelji obzirom da svoje praznovjerje i sulude nakaradne tlapnje prenose na dijete?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ateisti nisu nikakvi roditelji, jer oni se uopce ne brinu o svojoj djeci, nego ju daju drzavi na odgoj.Neu je napisao/la:Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
I taj odgoj je tragicno iskustvo depresivne i u zivotu ugrozene djece. Egoizam i karijerizam prati ih do suicida. To su zalosni fakti. Djeca vjernika su sretnija!
Mihael12- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija : 42
Započeo/la tema :
slažem se većina ateista jesu konformisti,Ateisti nisu nikakvi roditelji, jer oni se uopce ne brinu o svojoj djeci, nego ju daju drzavi na odgoj.
I taj odgoj je tragicno iskustvo depresivne i u zivotu ugrozene djece. Egoizam i karijerizam prati ih do suicida. To su zalosni fakti. Djeca vjernika su sretnija!
ne vjeruju u boga, ali prihvačaju ustrojstvo gdje je grubo narušen ustav RH, pa i djecu upisuju na predmet vjeronauka koji postoji na grubom rušenju ustava RH,
li zašto bi se pojedinac suprotstavljao,a ako se tome ne suprotstavlja državni vrh!
uloga roditelja je vrlo bitna i nema nikakve veze sa njihovim religioznim opredjeljenjem!
odgovorni roditelji nebi trebali krstiti svoju djecu po rođenju niti im nametati krščanskiodgoj u vrtićima i školama!
ako je Bog realnost i istina, zašto onda nametanje istog od samog rođenja djeteta?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zato sto to Bog sam tako trazi!tanuki je napisao/la:slažem se većina ateista jesu konformisti,
ne vjeruju u boga, ali prihvačaju ustrojstvo gdje je grubo narušen ustav RH, pa i djecu upisuju na predmet vjeronauka koji postoji na grubom rušenju ustava RH,
li zašto bi se pojedinac suprotstavljao,a ako se tome ne suprotstavlja državni vrh!
uloga roditelja je vrlo bitna i nema nikakve veze sa njihovim religioznim opredjeljenjem!
odgovorni roditelji nebi trebali krstiti svoju djecu po rođenju niti im nametati krščanskiodgoj u vrtićima i školama!
ako je Bog realnost i istina, zašto onda nametanje istog od samog rođenja djeteta?
Ponovljeni Zakon 6, 4-9) "Cuj, Izraele! Jahve je Bog nas. Jahve je jedan! Zato ljubi Jahvu, Boga svoga, svim srcem svojim, svom dusom svojom i svom snagom svojom! Rijeci ove sto ti ih danas naredjujem, neka ti se urezu u srce. Napominji ih svojim sinovima. Govori im o njima kad sjedis u svojoj kuci i kad ides putem, kad lijegas i kad ustajes. Privezi ih na svoju ruku za znak, i neka ti budu kao zapis medju ocima! Ispisi ih na dovratnicima kuce svoje i na vratima svojim"
Započeo/la tema :
s obzirom da sam roditelj dvoje odrasle djece i da su pokršteni bez mog odobrenja kada su bili u periodu 13 i 14 g , u periodu kada se nisu poštovala pravila katoličke crkv, već je bilo bitno da da u hrvatskoj postoji što više katolika, pa je ako ta katolička crkva pokrstila moju djecu bez moje privole,
ali nema veze,
moja djeca su moja i nose moj duh,iako su nasilno pokršteni u periodu okupacije hrvatske, iako su pohađali nametnuti vjeronauk u školama, sada sa 30 g. su ateisti!
ne tvrdim da je to moj utjecaj, pače to nikako ne bi volio
ateizam je rezultat slobodnog razmišljanja!
ateizam se ne može nametnuti kao što se ne može nametnuti ni vjerovanje iako se u tom segmentu KC jako trudi!
i jebe mi se za KC kada bi živjela od doprinosa svojih vjernika,
ali eto iako smo u EU, KC uzima kune iz mog đepa!
ali nema veze,
moja djeca su moja i nose moj duh,iako su nasilno pokršteni u periodu okupacije hrvatske, iako su pohađali nametnuti vjeronauk u školama, sada sa 30 g. su ateisti!
ne tvrdim da je to moj utjecaj, pače to nikako ne bi volio
ateizam je rezultat slobodnog razmišljanja!
ateizam se ne može nametnuti kao što se ne može nametnuti ni vjerovanje iako se u tom segmentu KC jako trudi!
i jebe mi se za KC kada bi živjela od doprinosa svojih vjernika,
ali eto iako smo u EU, KC uzima kune iz mog đepa!
Započeo/la tema :
ovaj dio ti je potpuno netočan, ateisti prije svega svojoj djeci daju na volju da li će vjerovati ili ne, roditelji vjernici takvo što ne dozvoljavaju jer im je to nepojmljivo.Neu je napisao/la:Jesu li ateisti adekvatni roditelji s obzirom da svoju nevjeru u Boga prenose i na dijete?
da li tebi ikad bude neugodno kad pročitaš kakve gluposti pišeš?Mihael12 je napisao/la:Ateisti nisu nikakvi roditelji, jer oni se uopce ne brinu o svojoj djeci, nego ju daju drzavi na odgoj.
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
to nema nikakve veze sa roditeljima bili oni vjernici ili ateisti, vjersko nasilje nad djecom provodi se od vrtića, vjeronauk u školama je bezobrazno silovanje dječjeg uma!
Započeo/la tema :
A ateisticko nasilje, sto je s njim? Zar ne vidis sto je nastalo od nekadasnjih komunistickih zemalja?tanuki je napisao/la:to nema nikakve veze sa roditeljima bili oni vjernici ili ateisti, vjersko nasilje nad djecom provodi se od vrtića, vjeronauk u školama je bezobrazno silovanje dječjeg uma!
POgledaj kako krscanstvo cvate u tim zemljama danas. Sto mislis: Zasto?
Započeo/la tema :
Similar topics
» Ateizam i ateisti
» Zasto postoje ateisti?
» Ateisti diskriminirani širom svijeta!
» Kupuju li ateisti svojoj djeci poklone za Božić, Uskrs...
» Idu li ateisti u raj ili u pakao ili?
» Zasto postoje ateisti?
» Ateisti diskriminirani širom svijeta!
» Kupuju li ateisti svojoj djeci poklone za Božić, Uskrs...
» Idu li ateisti u raj ili u pakao ili?
Stranica 1 / 1.