Frizerski salon za kućne ljubimce
4 posters
Stranica 1 / 1.
Frizerski salon za kućne ljubimce
Frizerski salon za kućne ljubimce, možebitna inovacija, nije toliko razvijena, no bitno je da kapa, ne mora liti, zar ne? što velite o istoj? Bi li svog kućnog ljubimca vodili u frizerski salon na šišanje, uređivanje i njegu dlake, podrezivanje noktića i sl.? Koliko se kreću cijene jednog takvog tretmana?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Frizerski salon za kućne ljubimce
25 do 30 eu.
Taj tretman traje od 3 do 4 sata (s kupanjem) pa se ne može reći da je preskupo, dosta se oni namuče s histeričnim ljubimcima.
Naravno da ga moraš voditi frizeru ako je dugodlaki. Ako nije, nema problema, nokte odsečeš sama.
Taj tretman traje od 3 do 4 sata (s kupanjem) pa se ne može reći da je preskupo, dosta se oni namuče s histeričnim ljubimcima.
Naravno da ga moraš voditi frizeru ako je dugodlaki. Ako nije, nema problema, nokte odsečeš sama.
Pomona- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2013
Broj postova : 518
Reputacija : 39
Započeo/la tema :
Zaboravila sam da napomenem da gornja cena važi za takozvano higijensko sportsko šišanje, da pas lakše podnese vrućine.
Vlasnici koji svoje rasne pse izvode na izložbe i zahtevaju takozvano izložbeno šišanje za određenu rasu, za to zadovoljstvo moraju da plate od 60 pa i do 120 eu.
Vlasnici koji svoje rasne pse izvode na izložbe i zahtevaju takozvano izložbeno šišanje za određenu rasu, za to zadovoljstvo moraju da plate od 60 pa i do 120 eu.
Pomona- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2013
Broj postova : 518
Reputacija : 39
Započeo/la tema :
Šta sve neće izmisliti....bespotrebno bacanje para...
Lady with hat- Junior
- Registriran/a : 16.07.2012
Broj postova : 681
Reputacija : 97
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
Slažem se, to mi je presmiješno ali tko voli neka izvoli
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35