Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seksualni psihotest

Go down

Seksualni psihotest Empty Seksualni psihotest

Postaj by Neu čet svi 09, 2013 9:51 pm

Postoje razliciti oblici seksualnog izrazavanja, ponekad nedovoljno poznajemo svoj profil ili sklonosti. U cemu gresimo ili sta nas zaista cini zadovoljnom osobom? Testirajte svoje afinitete i sklonosti.

Odgovarajte redom na postavljena pitanja, tako sto cete odabrati jedan od dva ponudjena odgovora, koji Vas dalje vodi ka sledecem pitanju. Na kraju, na osnovu rezultata testa pronadjite i svoj seksualni profil licnosti.
PITANJA:


1. Kada se nalazite u prilici da cujete, procitate ili saznate nesto novo o ljubavi ili seksu, da li ste zainteresovani za sadrzaje iz tih oblasti?

DA � idite na pitanje br. 2
NE � idite na pitanje br. 7

2. Kada se u Vasem drustvu razgovara o seksualnim temama, Vi se povlacite iz takvih situacija. Smatrate da nije pametno javno govoriti o svom intimnom zivotu.

DA � idite na pitanje br. 8
NE � idite na pitanje br. 3

3. Uvek kada idete na ljubavni sastanak, na sebi nosite lepo i odabrano intimno rublje.

DA � idite na pitanje br. 4
NE � idite na pitanje br. 10

4. Postoje porodice u kojima postoje razlicite seksualne nekonvencionalnosti, npr. svi u kuci slobodno setaju bez odece (nagi), bez imalo stida otkrivaju i intimne delove svog tela. Vi smatrate, da je takav oblik ponasanja potpuno neprikladan.

DA � idite na pitanje br. 11
NE � idite na pitanje br. 5

5. Trenutno nemate ljubavnu vezu i dobro se osecate. Nalazite se u prilici da se slobodno zabavljate ili da koketirate.

DA � idite na pitanje br. 6
NE � idite na pitanje br. 16

6. Devojke ili zene koje cesto menjaju partnere, smatrate da sa pravom nazivaju "lakim zenama".

DA � idite na pitanje br. 7
NE � idite na pitanje br. 17

7. Kada sanjate voljenu osobu ili nekog ko Vas privlaci, zamisljate vruce ljubavne scene i na uzbudljivim mestima.

DA � idite na pitanje br. 13
NE � idite na pitanje br. 12

8. Kada idete u bioskop, najcesce birate zabavne, komicne ili lake filmove. Dosadni su Vam filmovi koji se bave ozbiljnim zivotnim temama.

DA � idite na pitanje br. 9
NE � idite na pitanje br. 12

9. Vernost je izuzetno vazna u zajednickom zivotu. Ali, svom partneru, ipak biste mogli da oprostite jednu ljubavnu aferu ili prevaru.

DA � idite na pitanje br. 20
NE � idite na pitanje br. 13

10. Dobar seksualni zivot, mogu da imaju samo partneri koji se zaista vole.

DA � idite na pitanje br. 9
NE � idite na pitanje br. 14

11. Smeta Vam sto se toliko cesto govori ili pise o raznim seksualnim temama, kao da na svetu nema vaznijih stvari i problema.

DA � idite na pitanje br. 10
NE � idite na pitanje br. 18

12. Mislite da su razni oblici seksualnog samozadovoljavanja nepotrebni. Samo seksualno ugrozene osobe se zadovoljavaju na takav nacin.

DA � idite na pitanje br. 18
NE � idite na pitanje br. 21

13. Poznato Vam je sve sto je potrebno o kontracepciji. Zelite unapred da budete dobro pripremljeni i za takvu mogucnost.

DA � idite na pitanje br. 14
NE � idite na pitanje br. 19

14. Oduvek ste znali, da cete se jednog dana vencati i formirati svoju porodicu.

DA � idite na pitanje br. 26
NE � idite na pitanje br. 15

15. Kada se pogledate u ogledalo, zadovoljni ste svojim telom.

DA � idite na pitanje br. 16
NE � idite na pitanje br. 21

16. Kada prolazite pored seksi sopova, ne mozete da odolite i morate da zavirite u izlog.

DA � idite na pitanje br. 23
NE � idite na pitanje br. 18

17. Istrazivanja pokazuju, da svaki peti muskarac u proseku, samo povrsno poznaje devojku � zenu sa kojom je izgubio "nevinost", to Vam zvuci nezamislivo.

DA � idite na pitanje br. 22
NE � idite na pitanje br. 23

18. Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajuci, obavezno se treba razici. Takav par nikada ne moze da bude srecan.

DA � idite na pitanje br. 25
NE � idite na pitanje br. 24

19. Kada se nalazite na nekoj zurci ili sedeljci, ako se ugase svetla i parovi pocnu da se maze u mraku, Vi odlazite sa takvog mesta.

DA � idite na pitanje br. 24
NE � idite na pitanje br. 27

20. Osobe iz javnog zivota � zvezde, koje pokazuju svaki delic svoga tela deluju smesno, a ne seksi.

DA � idite na pitanje br. 25
NE � idite na pitanje br. 26

21. Za Vas je prolece najlepse godisnje doba. Tada se nalazite u najlepsem raspolozenju za ljubav i zaljubljivanje.

DA � idite na pitanje br. 28
NE � idite na pitanje br. 29

22. Seksi igracice, lizanje slaga sa partnerovog tela, vezivanje ociju i slicno, za Vas predstavlja smesne oblike ponasanja.

DA � idite na pitanje br. 30
NE � idite na pitanje br. 27

23. Za Vas je zadovoljavanje seksualnih potreba u zivotu podjednako vazno, kao sto je uzimanje hrane ili vode.

DA � idite na pitanje br. 29
NE � idite na pitanje br. 26

24. Prema statistickim istrazivanjima, ponovo sve veci broj mladih osoba, ceka na seksualne odnose do braka. Smatrate da je dobro, sto je tako.

DA � idite na pitanje br. 31
NE � idite na pitanje br. 26

25. Vecina mladih osoba koje su navrsile 17 godina, vec su izgubili nevinost. Vi smatrate, da je to preterano.

DA � idite na SANJARA
NE � idite na pitanje br. 26

26. Oduvek ste otvoreno razgovarali sa svojim roditeljima i o raznim seksualnim temama.

DA � idite na pitanje br. 27
NE � idite na NEODLUCAN

27. Postojalo je dosta raznih situacija, kada ste se postideli zbog svojih seksaulnih mastarija.

DA � idite na NEODLUCAN
NE � idite na pitanje br. 28

28. Ponekad se nalazite u pojacanom ili skoro panicnom strahu, da cete u svom zivotu ili u ljubavi propustiti nesto veoma vazno. Tada se osecate rezignirano i ceznete za uzbudljivim seksualnim avanturama.

DA � idite na pitanje br. 29
NE � idite na pitanje br. 32

29. Izgovoriti "volim te", za Vas ne predstavlja nikakav problem, cak i kada to ne mislite.

DA � idite na NEODLUCAN
NE � idite na AKTIVAN UCESNIK

30. Izuzetno Vam je vazno, da Vas partner sa Vam bude srecan(a), podjednako kao sto ste i Vi sa njim (njom).

DA � idite na SANJARA
NE � idite na ZAVISAN OD SEKSA

31. Kada se nalazite u velim ljubavnim problemima, najbrze Vas oraspolozi situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

DA � idite na ZAVISAN OD SEKSA
NE � idite na SANJARA

32. Romantika je za Vas izuzetno vazna. Mozete u potpunosti da se opustite i da se nezno mazite sa svojim partnerom, tek kada Vam odgovara atmosfera.

DA � idite na AKTIVAN UCESNIK
NE � idite na NEODLUCAN

33. Prve svoje poljupce i intimno mazenje, doziveli ste sa nekim do koga Vam je bilo izuzetno stalo.

DA � idite na AKTIVAN UCESNIK
NE � idite na ZAVISAN OD SEKSA


ODGOVORI I REZULTATI TESTA:


SANJAR

Vi uzivate u neznim nagovestajima ljubavnog zavodjena i osvajanja, prijaju Vam nezni dodiri, drzanje za ruku, poneki poljubac na pocetku poznanstva i veze. Kada neko od Vas ocekuje slobodno seksualno izrazavanje i intimni odnos na pocektu poznanstva, to Vas automatski udaljava od takve osobe. Pali se Vasa "crvena lampica" za beg od takve osobe. Za Vas je potrebno vreme upoznavanja i prilagodjavanja, ne mozete sa nekim odmah da bude bliski u seksualnom odnosu. Voli da mastate o razlicitim situacijama upoznavanja na nobicnim mestima, romanticnim susretima, ljubavnom osvajanju i o seksualnim odnosima. Potrudite se da druga strana shvati i postuje Vase potrebe, nemojte dozvoliti da Vas neko prisiljava na situacije u kojima se ne osecate slobodno ili prijatno. Ljudi imaju razlicite potrebe i na razlicite nacine zadovoljavaju svoju seksualnu prirodu, tako je i sa Vama.


NEODLUCAN

Vama je najtezi pocetak poznanstva ili odnosa, najcesce delujete nedolucno i ne znate tacno sta zelite. Pomisao na strast, takodje Vas najcesce cini vrlo nesigurnom osobom ili Vas cak, odbija. Takvo psiholosko stanje nije cudno. Verovatno da cete biti mnogo odlucniji u svojim stavovima, tek kada zaista budete sigurni u ono sto zelite ili osecate. Moguce je da ste svoje ljubavno i seksualno iskustvo, najvise sticali zbog svoje prirodne radoznalosti i zelje za saznanjem, a manje zato sto Vam je zaista bilo stalo do tih osoba. Naravno, sve je u zivotu i vrlo poucno. Vazno je, da ne zalite za nekim situacijama ili da se ne dozivljavate traumaticno neka seksualna iskustva. Vremenom treba da formirate svoje seksualne afinitete, bolje kriterijume i iskustvene stavove. Naucite da, pre nego sto zakoracite u novu ljubavnu vezu ili avanturu, vise osluskujte svoj unutrasnji glas � pratite svoja osecanja.AKTIVAN UCESNIK

Za Vas seksualni aspekti, zaista imaju veoma vaznu ulogu u Vasem zivotu. Pri tome, veoma odgovorno i savesno postavljate razlicite kriterijume ili granice u svom seksualnom ponasanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa nakim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreci. Stalo Vam je da zadovoljite svoje seksaulne potrebe, ali svesni ste i odgovornosti prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obicno ne ulazite u neke nepromisljene ljubavne avanture. Trudite se, da pri izboru novog ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osecanja. To je zaista mudro ponasanje, jer na takav nacin imate najvise izgleda da dozivite mnogo radosti i srece u ljubavnom zivotu, kao i da u potpunosti uzivate u seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotezu u ljubavnom odnosu.ZAVISAN OD SEKSA

Vas odnos prema seksu, u slobodnom zargonu moze da se okarakterise i kao "odnos prema sportu". Stalo Vam je da se afirmisete kao "savrseni ljubavnik(ca)" i najcesce od svog partnera ocekujete raznovrsna zadovoljstva ili vrhunska uzbudjenja. Povremeno imate sklonost da rangirate svoje seksualne partnere na razlicite nacine: po kriterijumu uspesnosti, sklonostima, ponasanju, zadovoljstvu i sl. "Leteti sa cveta na cvet", nikada ne moze da Vas afirmise u potpunosti. Na zalost, previdjate neke izuzetno vazne faktore u zajednickom odnosu kao sto su: poverenje, osecanje bliskosti i vernost ili odanost. Zadovoljstvo koje pruza seksualni odnos zavisi od obostrane bliskosti i prepustanja. Ne mozete upoznati potpuni vrhunac ili savrsenstvo u ljubavno-sekusalnom odnosu, do god se u potpunosti ne prepustite svom partneru i ne izgradite zajednicki odnos poverenja.
Izvor: astrolook.com


Zadnja promjena: Neu; čet svi 09, 2013 9:57 pm; ukupno mijenjano 1 put.

_________________
Upoznao sam neke čudne, predivne ljude među kojima i sebe – nekoga koga mnogi nikada ne upoznaju.Charles Bukowski
Neu
Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4928
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Seksualni psihotest Empty999 / 999999 / 999Seksualni psihotest Empty

[Vrh] Go down

Seksualni psihotest Empty Re: Seksualni psihotest

Postaj by Neu čet svi 09, 2013 9:54 pm

PITANJA:


1. Kada se nalazite u prilici da cujete, procitate ili saznate nesto novo o ljubavi ili seksu, da li ste zainteresovani za sadrzaje iz tih oblasti?

DA � idite na pitanje br. 2
NE � idite na pitanje br. 7

2. Kada se u Vasem drustvu razgovara o seksualnim temama, Vi se povlacite iz takvih situacija. Smatrate da nije pametno javno govoriti o svom intimnom zivotu.

DA � idite na pitanje br. 8
NE � idite na pitanje br. 3

3. Uvek kada idete na ljubavni sastanak, na sebi nosite lepo i odabrano intimno rublje.

DA � idite na pitanje br. 4
NE � idite na pitanje br. 10

4. Postoje porodice u kojima postoje razlicite seksualne nekonvencionalnosti, npr. svi u kuci slobodno setaju bez odece (nagi), bez imalo stida otkrivaju i intimne delove svog tela. Vi smatrate, da je takav oblik ponasanja potpuno neprikladan.

DA � idite na pitanje br. 11
NE � idite na pitanje br. 5

5. Trenutno nemate ljubavnu vezu i dobro se osecate. Nalazite se u prilici da se slobodno zabavljate ili da koketirate.

DA � idite na pitanje br. 6
NE � idite na pitanje br. 16

6. Devojke ili zene koje cesto menjaju partnere, smatrate da sa pravom nazivaju "lakim zenama".

DA � idite na pitanje br. 7
NE � idite na pitanje br. 17

7. Kada sanjate voljenu osobu ili nekog ko Vas privlaci, zamisljate vruce ljubavne scene i na uzbudljivim mestima.

DA � idite na pitanje br. 13
NE � idite na pitanje br. 12

8. Kada idete u bioskop, najcesce birate zabavne, komicne ili lake filmove. Dosadni su Vam filmovi koji se bave ozbiljnim zivotnim temama.

DA � idite na pitanje br. 9
NE � idite na pitanje br. 12

9. Vernost je izuzetno vazna u zajednickom zivotu. Ali, svom partneru, ipak biste mogli da oprostite jednu ljubavnu aferu ili prevaru.

DA � idite na pitanje br. 20
NE � idite na pitanje br. 13

10. Dobar seksualni zivot, mogu da imaju samo partneri koji se zaista vole.

DA � idite na pitanje br. 9
NE � idite na pitanje br. 14

11. Smeta Vam sto se toliko cesto govori ili pise o raznim seksualnim temama, kao da na svetu nema vaznijih stvari i problema.

DA � idite na pitanje br. 10
NE � idite na pitanje br. 18

12. Mislite da su razni oblici seksualnog samozadovoljavanja nepotrebni. Samo seksualno ugrozene osobe se zadovoljavaju na takav nacin.

DA � idite na pitanje br. 18
NE � idite na pitanje br. 21

13. Poznato Vam je sve sto je potrebno o kontracepciji. Zelite unapred da budete dobro pripremljeni i za takvu mogucnost.

DA � idite na pitanje br. 14
NE � idite na pitanje br. 19

14. Oduvek ste znali, da cete se jednog dana vencati i formirati svoju porodicu.

DA � idite na pitanje br. 26
NE � idite na pitanje br. 15

15. Kada se pogledate u ogledalo, zadovoljni ste svojim telom.

DA � idite na pitanje br. 16
NE � idite na pitanje br. 21

16. Kada prolazite pored seksi sopova, ne mozete da odolite i morate da zavirite u izlog.

DA � idite na pitanje br. 23
NE � idite na pitanje br. 18

17. Istrazivanja pokazuju, da svaki peti muskarac u proseku, samo povrsno poznaje devojku � zenu sa kojom je izgubio "nevinost", to Vam zvuci nezamislivo.

DA � idite na pitanje br. 22
NE � idite na pitanje br. 23

18. Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajuci, obavezno se treba razici. Takav par nikada ne moze da bude srecan.

DA � idite na pitanje br. 25
NE � idite na pitanje br. 24

19. Kada se nalazite na nekoj zurci ili sedeljci, ako se ugase svetla i parovi pocnu da se maze u mraku, Vi odlazite sa takvog mesta.

DA � idite na pitanje br. 24
NE � idite na pitanje br. 27

20. Osobe iz javnog zivota � zvezde, koje pokazuju svaki delic svoga tela deluju smesno, a ne seksi.

DA � idite na pitanje br. 25
NE � idite na pitanje br. 26

21. Za Vas je prolece najlepse godisnje doba. Tada se nalazite u najlepsem raspolozenju za ljubav i zaljubljivanje.

DA � idite na pitanje br. 28
NE � idite na pitanje br. 29

22. Seksi igracice, lizanje slaga sa partnerovog tela, vezivanje ociju i slicno, za Vas predstavlja smesne oblike ponasanja.

DA � idite na pitanje br. 30
NE � idite na pitanje br. 27

23. Za Vas je zadovoljavanje seksualnih potreba u zivotu podjednako vazno, kao sto je uzimanje hrane ili vode.

DA � idite na pitanje br. 29
NE � idite na pitanje br. 26

24. Prema statistickim istrazivanjima, ponovo sve veci broj mladih osoba, ceka na seksualne odnose do braka. Smatrate da je dobro, sto je tako.

DA � idite na pitanje br. 31
NE � idite na pitanje br. 26

25. Vecina mladih osoba koje su navrsile 17 godina, vec su izgubili nevinost. Vi smatrate, da je to preterano.

DA � idite na SANJARA
NE � idite na pitanje br. 26

26. Oduvek ste otvoreno razgovarali sa svojim roditeljima i o raznim seksualnim temama.

DA � idite na pitanje br. 27
NE � idite na NEODLUCAN

27. Postojalo je dosta raznih situacija, kada ste se postideli zbog svojih seksaulnih mastarija.

DA � idite na NEODLUCAN
NE � idite na pitanje br. 28

28. Ponekad se nalazite u pojacanom ili skoro panicnom strahu, da cete u svom zivotu ili u ljubavi propustiti nesto veoma vazno. Tada se osecate rezignirano i ceznete za uzbudljivim seksualnim avanturama.

DA � idite na pitanje br. 29
NE � idite na pitanje br. 32

29. Izgovoriti "volim te", za Vas ne predstavlja nikakav problem, cak i kada to ne mislite.

DA � idite na NEODLUCAN
NE � idite na AKTIVAN UCESNIK

30. Izuzetno Vam je vazno, da Vas partner sa Vam bude srecan(a), podjednako kao sto ste i Vi sa njim (njom).

DA � idite na SANJARA
NE � idite na ZAVISAN OD SEKSA

31. Kada se nalazite u velim ljubavnim problemima, najbrze Vas oraspolozi situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

DA � idite na ZAVISAN OD SEKSA
NE � idite na SANJARA

32. Romantika je za Vas izuzetno vazna. Mozete u potpunosti da se opustite i da se nezno mazite sa svojim partnerom, tek kada Vam odgovara atmosfera.

DA � idite na AKTIVAN UCESNIK
NE � idite na NEODLUCAN

33. Prve svoje poljupce i intimno mazenje, doziveli ste sa nekim do koga Vam je bilo izuzetno stalo.

DA � idite na AKTIVAN UCESNIK
NE � idite na ZAVISAN OD SEKSA


AKTIVAN UCESNIK

Za Vas seksualni aspekti, zaista imaju veoma
vaznu ulogu u Vasem zivotu. Pri tome, veoma odgovorno i savesno
postavljate razlicite kriterijume ili granice u svom seksualnom
ponasanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa
nakim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreci. Stalo Vam je
da zadovoljite svoje seksaulne potrebe, ali svesni ste i odgovornosti
prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obicno ne ulazite u
neke nepromisljene ljubavne avanture. Trudite se, da pri izboru novog
ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osecanja. To je zaista mudro
ponasanje, jer na takav nacin imate najvise izgleda da dozivite mnogo
radosti i srece u ljubavnom zivotu, kao i da u potpunosti uzivate u
seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotezu u ljubavnom
odnosu.

_________________
Upoznao sam neke čudne, predivne ljude među kojima i sebe – nekoga koga mnogi nikada ne upoznaju.Charles Bukowski
Neu
Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4928
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Seksualni psihotest Empty999 / 999999 / 999Seksualni psihotest Empty

[Vrh] Go down

Seksualni psihotest Empty Re: Seksualni psihotest

Postaj by Purgy čet svi 09, 2013 10:02 pm

31. Kada se nalazite u velim ljubavnim problemima, najbrze Vas oraspolozi situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

DA � idite na ZAVISAN OD SEKSA

ZAVISAN OD SEKSA

Vas odnos prema seksu, u slobodnom zargonu moze da se okarakterise i kao "odnos prema sportu". Stalo Vam je da se afirmisete kao "savrseni ljubavnik(ca)" i najcesce od svog partnera ocekujete raznovrsna zadovoljstva ili vrhunska uzbudjenja. Povremeno imate sklonost da rangirate svoje seksualne partnere na razlicite nacine: po kriterijumu uspesnosti, sklonostima, ponasanju, zadovoljstvu i sl. "Leteti sa cveta na cvet", nikada ne moze da Vas afirmise u potpunosti. Na zalost, previdjate neke izuzetno vazne faktore u zajednickom odnosu kao sto su: poverenje, osecanje bliskosti i vernost ili odanost. Zadovoljstvo koje pruza seksualni odnos zavisi od obostrane bliskosti i prepustanja. Ne mozete upoznati potpuni vrhunac ili savrsenstvo u ljubavno-sekusalnom odnosu, do god se u potpunosti ne prepustite svom partneru i ne izgradite zajednicki odnos poverenja.
Izvor: astrolook.comMarš, jebo ti ja mater bezobraznu kvizovsku da ti jebem.
Puj.
Smeće! misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 12
Započeo/la tema :
Seksualni psihotest Empty142 / 999142 / 999Seksualni psihotest Empty

[Vrh] Go down

Seksualni psihotest Empty Re: Seksualni psihotest

Postaj by Petra Sanader pet svi 10, 2013 6:56 pm

Purgy je napisao/la:Marš, jebo ti ja mater bezobraznu kvizovsku da ti jebem.
Puj.
Smeće! misa
afro

Ja sam AKTIVAN UČESNIK, tako oni kažu.

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Seksualni psihotest Empty0 / 9990 / 999Seksualni psihotest Empty

[Vrh] Go down

Seksualni psihotest Empty Re: Seksualni psihotest

Postaj by minutus sri kol 20, 2014 9:33 am

AKTIVAN UCESNIK
 cura 
zanimljiva dokumentacija pitanja i odgovora od neu. kod proljetnog pitanja se drukčije odlučujemo ali obadvoje dolazimo na pitanje 29; neu preko pitanja 28, kuda ju je dovela proljetna preferenca.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Seksualni psihotest Empty0 / 9990 / 999Seksualni psihotest Empty

[Vrh] Go down

Seksualni psihotest Empty Re: Seksualni psihotest

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.