Upside down (Zabranjena ljubav)2013
5 posters
Stranica 1 / 1.
Upside down (Zabranjena ljubav)2013
Upside down 2013
Gengre:Drama,fantasy,romance
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1374992/
Adam i Eden zaljube se kao tinejdžeri, unatoč činjenici da im je život na obratnim svjetovima s grravitacijom koji privlače u suprotnim smjerovima. Deset godina nakon prisilnog odvajanja, Adam kreće u opasnu potragu ponovno sa svojom ljubavi.
Trailer:
Moja recenzija:
5/10
Očekivala sam više od filma i pomalo sam se razočarala a kraj mi je totalno bedast,nisam baš nešto za te romantične komedije al ajde može proč donekle,sviđa mi se ovaj glumac,Kirsten je uobičajena po svojoj glumi i da film još nije došo ni u kina a več ga ima za skinit,trenutno istražuju tko je pustio film ilegalno a još nije ni u kinima
Inače tematika u dvaju svijeta im uopče nije bila loše,po traileru sam malo drugačije zamišljala..[url][/url]
Gengre:Drama,fantasy,romance
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1374992/
Adam i Eden zaljube se kao tinejdžeri, unatoč činjenici da im je život na obratnim svjetovima s grravitacijom koji privlače u suprotnim smjerovima. Deset godina nakon prisilnog odvajanja, Adam kreće u opasnu potragu ponovno sa svojom ljubavi.
Trailer:
- Spoiler:
Moja recenzija:
5/10
Očekivala sam više od filma i pomalo sam se razočarala a kraj mi je totalno bedast,nisam baš nešto za te romantične komedije al ajde može proč donekle,sviđa mi se ovaj glumac,Kirsten je uobičajena po svojoj glumi i da film još nije došo ni u kina a več ga ima za skinit,trenutno istražuju tko je pustio film ilegalno a još nije ni u kinima
Inače tematika u dvaju svijeta im uopče nije bila loše,po traileru sam malo drugačije zamišljala..[url][/url]
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Re: Upside down (Zabranjena ljubav)2013
Hladnokrvno ću ga preskočiti.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Vjerojatno ću ga pogledati samo zbog Jima Sturgessa, inače me baš i ne zanima...
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Film mi je iznad očekivanja. Odlična ideja filma. Dva različita svijeta, gornji (bogatiji) i donji (siromašniji svijet) sa suprotnim gravitacijama. Lik otkrije način kako prijeći iz jednog svijeta u drugi.
8.5/10 radi malo slabijeg kraja.
8.5/10 radi malo slabijeg kraja.
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Meni je simpatičan film, ima dozu šarma u sebi, ugodna priča. Govori kako ništa, pa čak ni dva različita svijeta, ne može stati između prave ljubavi. Likovi su ugodni, šarmantni, zaljubljeni. Za ljubavni film, super.
8/10
8/10
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
da su potegli još malo sf-a umjesto romantike, bio bi mi 10-ka
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» Zabranjena ljubav (2004–2008)
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Moja pjesma/djelo
» Ljubav je na selu
» Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Moja pjesma/djelo
» Ljubav je na selu
» Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT
Stranica 1 / 1.