Wreck-It Ralph - Krš i lom (2012)
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Disney & crtani filmovi :: 2012
Stranica 1 / 1.
Wreck-It Ralph - Krš i lom (2012)
Wreck-It Ralph (2012)
Trailer: www.imdb.com/video/imdb/vi3621299225/
Izgleda vrlo obečavajuće, osobito za ljubitelje starijih video igara (poput mene )
Trailer: www.imdb.com/video/imdb/vi3621299225/
Izgleda vrlo obečavajuće, osobito za ljubitelje starijih video igara (poput mene )
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Wreck-It Ralph - Krš i lom (2012)
Wreck-It Ralph (2012) izgleda obećavajuće. Jedva čekam pogledati.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1772341/
Animirani studio Walt Disney i dobitnik nagrade Emmy redatelj Rich Moore („Simpsoni“, „Futurama“) ovih zimskih praznika odvode gledatelje na urnebesno, arkadno putovanje u animiranom hitu „Krš i lom“. Ralph je već umoran od konstantog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava dan. Ali nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu, Ralph odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.
Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Heros Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno?
1 NOMINACIJA ZA NAGRADU OSCAR, ZA: NAJBOLJI ANIMIRANI FILM
Izvor: cinestar
Wreck It Ralph - Official Trailer [HD]
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1772341/
Animirani studio Walt Disney i dobitnik nagrade Emmy redatelj Rich Moore („Simpsoni“, „Futurama“) ovih zimskih praznika odvode gledatelje na urnebesno, arkadno putovanje u animiranom hitu „Krš i lom“. Ralph je već umoran od konstantog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava dan. Ali nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu, Ralph odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.
Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Heros Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno?
1 NOMINACIJA ZA NAGRADU OSCAR, ZA: NAJBOLJI ANIMIRANI FILM
Izvor: cinestar
Wreck It Ralph - Official Trailer [HD]
- Spoiler:
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Izgleda dobro, pogledat ću
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Gledat će se.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Najbolji animirani film godine i jedan od najboljih filmova godine općenito.
Gušt za gledanje.
Gušt za gledanje.
Započeo/la tema :
Pričaj malo, što je tako dobro? Kakva je priča, animacija...? od 1-10, koliko?
Započeo/la tema :
Wreck - it Ralph
Prvo moram reći kako je riječ o crtiću miljama daleko od "Brave" ili "Pirati!" (za koje vidim da su protukandidati za oscara), za njih je Ralph televizor u boji, kako originalnošću priče, tako i karakterizacijom likova.
Razmišljao sam si i poprilično sam siguran da je ovo ponajbolji film koji sam gledao ove godine, ostavio jejači utisak na mene i od "Cloud Atlas" i od "Life of Pi", mada to možda
i ne iznenađuje ako znate za moju stripovima uništenu dušu!
Dugo nisam vidio film s više karakternih likova koji se razvijaju tokom istoga (ironija čega jest da su njihovi karakteri - programirani ), kao i film koji nudi toliko poruka i poanti u prilično jednostavnom spletu priča.
Uz to budi i nostalgiju nekih starih igrica (Mario, Felix...), što je svakako plus.
Neću sad previše duljiti, preporučam. Najugodnije potrošenih satipol u dugo vremena.
8.5/10
Prvo moram reći kako je riječ o crtiću miljama daleko od "Brave" ili "Pirati!" (za koje vidim da su protukandidati za oscara), za njih je Ralph televizor u boji, kako originalnošću priče, tako i karakterizacijom likova.
Razmišljao sam si i poprilično sam siguran da je ovo ponajbolji film koji sam gledao ove godine, ostavio jejači utisak na mene i od "Cloud Atlas" i od "Life of Pi", mada to možda
i ne iznenađuje ako znate za moju stripovima uništenu dušu!
Dugo nisam vidio film s više karakternih likova koji se razvijaju tokom istoga (ironija čega jest da su njihovi karakteri - programirani ), kao i film koji nudi toliko poruka i poanti u prilično jednostavnom spletu priča.
Uz to budi i nostalgiju nekih starih igrica (Mario, Felix...), što je svakako plus.
Neću sad previše duljiti, preporučam. Najugodnije potrošenih satipol u dugo vremena.
8.5/10
Započeo/la tema :
Znači vrijedi pogledati, sad ću i ja potražiti da skinem
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Upravo pogledali Wreck-It Ralph (2012) koji mi se dopao jer ima toplu priču. Na trenutke pomalo dosadan, ali sve u svemu sjajan crtani kojem bi dala 8/10.
Vanellope i Ralph su mi omiljeni likovi jer su po prirodi dosta slični, oboje su nesretnim slučajem odrastali u okolini koja ih ne voli te su se osjećali usamljenim. Na svu sreću, naletjeli su jedno na drugo te postali najbolji prijatelji. Sviđaju mi se odnosi između likova, kao i napredak istih.
Najbolji dio mi je onaj kad je Ralph upao na zabavu i rekao da će dobiti medalju.
Vanellope i Ralph su mi omiljeni likovi jer su po prirodi dosta slični, oboje su nesretnim slučajem odrastali u okolini koja ih ne voli te su se osjećali usamljenim. Na svu sreću, naletjeli su jedno na drugo te postali najbolji prijatelji. Sviđaju mi se odnosi između likova, kao i napredak istih.
Najbolji dio mi je onaj kad je Ralph upao na zabavu i rekao da će dobiti medalju.
Započeo/la tema :
Dobar je, početak odličan, onaj dio o videoigrama. Bilo bi još bolje da su se više posvetili videoigrama nego malim derištem koje je izgubilo lizalicu. No, sve u svemu ok.
8/10
8/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Super je crtić 10/10
Lijep, zabavan uzbudljiv sa toplom porukom.
Lijep, zabavan uzbudljiv sa toplom porukom.
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Započeo/la tema :
Similar topics
» Filmovi u 2012. godini - najbolji, najlošiji, dobri. loši, općenito o filmovima iz 2012.-e godine
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» GCB (2012 - )
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» GCB (2012 - )
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Disney & crtani filmovi :: 2012
Stranica 1 / 1.