GCB (2012 - )
2 posters
Stranica 1 / 1.
GCB (2012 - )
Good Christian Belles
Opis:
Prije 20 godina Amanda Vaughn bila je u središtu pažnje i društva Highland Parka u Teksasu, ali sad je došlo vrijeme da ispašta za svoje grijehe. Zločesta djevojka Amanda (Leslie Bibb) terorizirala je manje privlačne i manje popularne od sebe. Nakon što joj muž bude uhićen, a potom i umre u skandaloznih okolnostima, Amanda se mora osramoćena vratiti u Dallas i iznova započeti sa svojim životom. Hoće li je dobre kršćanske kučke iz rodnoga grada primiti otvorenih ruku ili će joj zabiti nož u leđa? Serija je rađena po hit knjizi Kim Gatlin Good Christian Bitches.
Uz Bibb glume i: Kristin Chenoweth, Jennifer Aspen, Brad Beyer, Mark Deklin, Marisol Nichols, Annie Potts, Miriam Shor i David James Elliott.
Žanr: drama
Ovo znači odoh odmah gledat
Opis:
Prije 20 godina Amanda Vaughn bila je u središtu pažnje i društva Highland Parka u Teksasu, ali sad je došlo vrijeme da ispašta za svoje grijehe. Zločesta djevojka Amanda (Leslie Bibb) terorizirala je manje privlačne i manje popularne od sebe. Nakon što joj muž bude uhićen, a potom i umre u skandaloznih okolnostima, Amanda se mora osramoćena vratiti u Dallas i iznova započeti sa svojim životom. Hoće li je dobre kršćanske kučke iz rodnoga grada primiti otvorenih ruku ili će joj zabiti nož u leđa? Serija je rađena po hit knjizi Kim Gatlin Good Christian Bitches.
Uz Bibb glume i: Kristin Chenoweth, Jennifer Aspen, Brad Beyer, Mark Deklin, Marisol Nichols, Annie Potts, Miriam Shor i David James Elliott.
Žanr: drama
Ovo znači odoh odmah gledat
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: GCB (2012 - )
Ova druga slika mi se sviđa, ne čini se loša, možda bacim oko.
p.s. ajde pliz kad želiš neki text bojat, bojaj ga bilo kojojm bojom osim crvenom i smeđom jer to su boje za kazne.
p.s. ajde pliz kad želiš neki text bojat, bojaj ga bilo kojojm bojom osim crvenom i smeđom jer to su boje za kazne.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pa dobro - ako tako želiš, samo crvena mi nekako najbolje istakne tekst.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ćeš ti pratit ovu seriju?
Započeo/la tema :
Počela sam. Pogledala sam 3 epizode. Mislim da sam malo više očekivala od serije. Mislim dobra je priča - to stoji, ali se neki glumci nisu dovoljno uživili u svoje uloge i sl. Zbog nekoh likova poželim seriju ponekad malo premotat.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
to mi je najgore kad us eriji imaju neki odbojni likovi
Započeo/la tema :
Serija i dalje stoji... Nije loša priča i sve, ali ima par likova zbog kojih mi se serija malo zgadila... Glume gore nego naši glumci...
Možda kad nestane materijala za gledanje nastavim.
Možda kad nestane materijala za gledanje nastavim.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Similar topics
» Filmovi u 2012. godini - najbolji, najlošiji, dobri. loši, općenito o filmovima iz 2012.-e godine
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
» The Following (2012- )
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
» The Following (2012- )
Stranica 1 / 1.