Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013)

+3
Teo
Neu
Iron Man
7 posters

Go down

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013)

Postaj by Iron Man pet ruj 07, 2012 6:33 pm

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) 492e28209659748

15 godina nakon njihovog traumatičnog iskustva sa zlom vješticom brat i sestra Hansel i Gretel postaju impresivan tim koji love i ubijaju vještice po svijetu.

Uloge: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen

Spoiler:

Imbd

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) 522230209659760

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty336 / 999336 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty Re: Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013)

Postaj by Neu sub ruj 08, 2012 9:22 pm

Pomiješala sam film. Nešto si mislim da će ovo bit supika, Volim fantasy i jedva čekam.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty999 / 999999 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty Re: Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013)

Postaj by Iron Man pet sij 04, 2013 2:28 pm

Trend filmske obrade bajki koji je ove godine započeo sa spektaklom Snow White and Huntsman dogodine se nastavlja sa novim pogledom na bajku o Ivici i Maricu, u spektaklu Hansel and Gretel: Witch Hunters koji u američka kina stiže 11. siječnja.

Radnja filma smještena je petnaest godina nakon što su se Ivica (Jeremy Renner) i Marica (Gemma Arterton) još kao djeca suočili sa opakom vješticom, a što je presudno utjecalo na tijek njihova života. Naime, Ivica i Marica postali su lovci na vještice, odlučni da se obračunaju s navedenima bez milosti. Međutim, nakon što ih gradonačelnik Augsburga unajmi kako bi se obračunali s lokalnom vješticom Muriel (Famke Janssen) i njenim pomagačicama, stvari se neće odvijati baš po planu.

U filmu nastupaju Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala, Thomas Mann i Peter Stormare, a u režiji Tommyja Wirkole (Dead Snow).

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) 474d25230240801

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty336 / 999336 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sub vel 02, 2013 12:12 pm

Čuo sam za taj film, zvuči zanimljivo Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty0 / 9990 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub vel 02, 2013 3:18 pm

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Z
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty245 / 999245 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub vel 02, 2013 7:19 pm

izgleda smećasto

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty889 / 999889 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love ned vel 03, 2013 9:34 am

7/10,film je bas super,za razbibrigu u zabavu,ako dovoljno zaradi bit če i drugi dio ziher

renner mi je inače odličan glumac i super se snašaš u ulozi ivice a gemma mi je baš onak hot,ko stvorena za tu ulogu i vještice su mi odlično napravljene,uglavnom preporučam film jer stvarno ima akcije gore
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty672 / 999672 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pet svi 10, 2013 3:33 pm

Pogledao i ja. Nisam sasvim oduševljen ali može proći. Dosta akcije ima, samo mi je malo lejm da Ivicu i Maricu onako prebijaju a ništa im ne bude Laughing

Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader pet svi 10, 2013 6:33 pm

Smećantno.
Gledala iako je sve bilo jasno već iz trailera .. boring

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty0 / 9990 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet svi 23, 2013 8:37 pm

Bacilo se oko i na Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013) koji je zabavan za gledanje jer su vještice toliko smiješno napravljene da je to za popizdit. Dakle, ovo su neke sf vještice, s dvije glave, koje hodaju četvernoški, u jendom trenu su lijepe mlade žene a u drugom monstrumi. Neke od njih podsjećaju izgledom na Hellraisera.

Same po sebi bi vjerojatno odbile veći dio gledatelja, no budući da sam ja pobornica fantazije i dječjih filmova meni i nije bilo tako loše. Čak štoviše, fino sam se opustila.

Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Edward10

Ivica i Marica, ne samo da su ubili jednu vješticu već sve njih. Ovdje se javlja i jedan meni simpatičan lik, troll, veliki čovo još većeg srca. Onako, ne kaže se džaba da su veliki ljudi dobri. Naizgled strašni a u srcu pekmezići.

Filmu ide petica, 5/10

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty999 / 999999 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet svi 24, 2013 8:34 am

dobri su glumci pa mi je film cak i ok, inace vjerujem da bi bio trešina.

5.5/10

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty889 / 999889 / 999Hansel and Gretel Witch Hunters - Ivica i Marica - lovci na vještice (2013) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics