Nashville (2012- )
2 posters
Stranica 1 / 1.
Nashville (2012- )
imdb link
Kraljica country glazbe bori se kako bi zadržala svoje mjesto na sceni dok se suočava s ambicioznom novom pop-country zvijezdom koja ju želi srušiti s trona. Rayna James (Connie Britton) je country legenda koja je imala karijeru na kojoj bi joj pozavidjela svaka pjevačica, iako njezina popularnost u posljednje vrijeme počinje opadati. Obožavatelji još uvijek traže autograme, ali ona više ne puni dvorane kao nekad. Njezina izdavačka kuća pronalazi rješenje u vidu turneje, na kojoj bi koncerte otvarala Juliette Barnes (Hayden Panettiere), mlada i seksi nada country glazbe. No, spletkarošica Juliette ne može dočekati da ukrade Raynina svjetla reflektora, a dijeljenje pozornice s neučtivom zvjezdicom zadnja je stvar koju Rayna sada treba. Može li neotkriveni talent kantautorice Scarlett O'Connor (Clare Bowen) biti ključ koji će pomoći oživjeti Rayninu karijeru?
- Spoiler:
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Nashville (2012- )
Nisam ljubitelj glazbenih serija baš tako da ne vjerujem da ću gledati nadolazeću seriju. A ti? Kako se tebi čini? Kad uopće izlazi?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ja sam isto komentirao da neću gledati jer stvarno i nisam ljubitelj mjuzikala (ni filmova ni serija Glee i Smash), a onda pogledao trailer i učinila mi se okej. Navodno neće biti mjuzikl tipa onih gluposti i klišeja u filmovima kad odjednom se stvori orkestar iz pozadine i počnu zavijati, a bez toga je već veliki plus.
Pogledat ću pilot. Glavna glumica je ona plava navijačica iz Heroesa.
Pogledat ću pilot. Glavna glumica je ona plava navijačica iz Heroesa.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Bitches
Zar ne?
Zar ne?
Započeo/la tema :
Osim one plavuše iz Heroja glumi i trenerova žena iz Friday Night Lights. Budem bacio oko, izlazi 10.10.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledao sam pilot ove serije prije premijere u SAD-u (ima prijevod), meni se sviđa
Glumci i likovi su odlični, pjesme isto tako. Ne radi se o mjuziklu nego baš o dramskoj seriji u kojoj pjevaju, ali ne dok pričaju (zbog toga mrzim mjuzikle), nego imaju nastupe. I serija nije samo o glazbi, ima i politike.
Radi se dakle o starijoj pjevačici po imenu Rayna (u glavnoj ulozi izvrsna Connie Britton, "Friday Night Lights", "American Horror Story") kojoj je karijera u silaznoj putanji; nekad je bila ultrapopularna country pjevačica, a sad rasproda jedva trećinu koncerata na turneji. S druge strane, Juliette (Hayden Panettiere, "Heroji") je nova glazbena nada za kojoj lude klinci (čak i Raynine kćeri pojačaju u autu njene pjesme na što stara poludi ) i ozbiljno prijeti da će srušiti Raynu s trona. Izdavačka kuća Rayni nudi da pođe na zajedničku turneju s Juliette i da joj bude predgrupa, što Rayni kao nekadašnjoj kraljici country scene ne pada na pamet... Cijenjeni kritičari koji su dobili pilot na gledanje proglasili su je najboljim pilotom ove godine! Preporuka i od mene!
30 sec promosi:
Slike:
Glumci i likovi su odlični, pjesme isto tako. Ne radi se o mjuziklu nego baš o dramskoj seriji u kojoj pjevaju, ali ne dok pričaju (zbog toga mrzim mjuzikle), nego imaju nastupe. I serija nije samo o glazbi, ima i politike.
Radi se dakle o starijoj pjevačici po imenu Rayna (u glavnoj ulozi izvrsna Connie Britton, "Friday Night Lights", "American Horror Story") kojoj je karijera u silaznoj putanji; nekad je bila ultrapopularna country pjevačica, a sad rasproda jedva trećinu koncerata na turneji. S druge strane, Juliette (Hayden Panettiere, "Heroji") je nova glazbena nada za kojoj lude klinci (čak i Raynine kćeri pojačaju u autu njene pjesme na što stara poludi ) i ozbiljno prijeti da će srušiti Raynu s trona. Izdavačka kuća Rayni nudi da pođe na zajedničku turneju s Juliette i da joj bude predgrupa, što Rayni kao nekadašnjoj kraljici country scene ne pada na pamet... Cijenjeni kritičari koji su dobili pilot na gledanje proglasili su je najboljim pilotom ove godine! Preporuka i od mene!
30 sec promosi:
- Spoiler:
Slike:
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ta plavuša je glumila u filmu ROck zauvijek.
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Ta plavuša je glumila u filmu ROck zauvijek.
Nije, pomiješala si s nekim
film http://www.imdb.com/title/tt1336608/
glumica http://www.imdb.com/name/nm0659363/
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Njih dvije su mi iste.
Započeo/la tema :
Druga epizoda je dosadna, a treća malo bolja, iako je zasad pilot bio najbolji. Ne preporučujem nikom da gleda, ja možda odustanem, pogledat ću još par epki.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Serija je obnovljena za drugu sezonu!
Ja sam odustao kad sam i napisao ^^
Ja sam odustao kad sam i napisao ^^
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Similar topics
» GCB (2012 - )
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
» The Following (2012- )
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» 2012 (2009)
» V/H/S (2012)
» The Following (2012- )
Stranica 1 / 1.