Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stariji ili noviji hrvatski filmovi?

+4
tanuki
HESTIJA__
Hate
Hunnerkongen
8 posters

Go down

Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty Stariji ili noviji hrvatski filmovi?

Postaj by Hunnerkongen pet tra 27, 2012 9:18 pm

Baš sam sad pogledao Brezu na tvu pa mi je sinula ideja za dobru temu. Da li vam se sviđaju prijašnji Hrvatski filmovi ili novi/noviji uradci.

Meni su stari filmski klasici najbolji i mogu ih s guštom pogledati milijun puta, dok noviji filmovi se svi vrte oko rata, prostitucije i nasilja. Kao da su naši redatelji zapeli u kolotečinu i bezidejnost. Mogu nabrojiti na prste jedne ruke novije filmove u kojima sam guštirao.

Vaša mišljenja?
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty39 / 99939 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty Re: Stariji ili noviji hrvatski filmovi?

Postaj by Hate pet tra 27, 2012 9:38 pm

Uopće mi ne valjaju domaći filmovi. Very Happy
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty245 / 999245 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty Re: Stariji ili noviji hrvatski filmovi?

Postaj by HESTIJA__ pet tra 27, 2012 9:42 pm

Gledala sa neki dan "Ljubavna pisma s predumisljajem" i nije los film. Danasnji filmovi su puni nasilja, brutalnih scena silovanja, psovki...zato mi se ne svidjaju.
Gledala sam nekoliko starih filmova i svidjeli su mi se.
HESTIJA__
HESTIJA__
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 15.04.2012
Broj postova : 229
Reputacija Reputacija : 38
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty0 / 9990 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet tra 27, 2012 10:05 pm

sa filmom breza ušao si u daleku prošlost do početka 90ih ja bi to nazvao yu film
pa što sad nazvati stari hrvatski film?
štefica cvek u raljama života? a zapaženu ulogu igra bata živoinović!
film je kompleksna umjetnost gdje učestvuje režiser, glumci..i svi oni što se na odjavi vrti 5 minuta, a nitko ne čita!
pa je upitno što nazvati stari hrvatski film, dali su to filmovi gdje se govori ijekavicom? al jebi ga i srbski režiseri su radili takve filmove!
ja mislim da stari hrvatski film ne postoj osim ako se 20 g smatra starim Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty700 / 999700 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sub tra 28, 2012 5:03 pm

Dal onda u taj tvoj okvir idu i Družba pere kvržice, Gospoda Glembajevi i Tko pjeva zlo ne misli?
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty39 / 99939 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sub tra 28, 2012 5:07 pm

Nije da nešto gledam hrvatske filmove ali da gledam više mi se sviđaju neki stari filmovi već novi.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty336 / 999336 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa uto ruj 04, 2012 12:00 pm

Stari hrvatsko film Breza , Deveti krug, Kapetan Mikula Mali,Zlatne godine a od novih mi je najdrazi Sto je muskarac bez brkova.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty0 / 9990 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto ruj 04, 2012 1:09 pm

ciguli, miguli-jože horvata,
svi filmovi lordana zafranovića.
smrt gospodina goluže, jebeno dobar film!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty700 / 999700 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned ruj 16, 2012 10:23 am

'Ljudožder vegetarijanac' hrvatski je kandidat za Oscara
Film redatelja Branka Schmidta snimljen je u koprodukciji HRT-a i TELEFILMA po predlošku Ive Balenovića

Film "Ljudožder vegetarijanac" tajnim je glasovanjem sedamnaestero članova komisije Hrvatskog društva filmskih djelatnika izabran za predstavnika hrvatske kinematografije u selekcijskom procesu američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti za nagradu Oscar u kategoriji "najbolji strani film". Film redatelja Branka Schmidta snimljen je u koprodukciji HRT-a i TELEFILMA po predlošku Ive Balenovića, a glavnu ulogu beskrupuloznog ginekologa igra Rene Bitorajac.

>> "Ljudožder vegetarijanac" našem društvu daje najtežu dijagnozu

U konkurenciji za izbor bili su još i filmovi "Cvjetni trg" redatelja Krste Papića, "Ćaća" Dalibora Matanića, "Fleke" Alda Tardozzia, "Koko i duhovi" Daniela Kušana i "Noćni brodovi" Igora Mirkovića. Izvor: vecernji.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty999 / 999999 / 999Stariji ili noviji hrvatski filmovi? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Petra Sanader pet tra 26, 2013 10:18 am

Najbolji hrvatski film ikad je Tko pjeva zlo ne misli.

Za njim Dvostruki obruč, Breza, Ciguli miguli, H-8, Muke po Mati, Abeceda straha...

Petra Sanader
Trajno baniran/a

Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija Reputacija : 430
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics