Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje?

+7
Gabriel
eva kant
zbracun
tanuki
SAS
Prop
Mass
11 posters

Go down

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje?

Postaj by Neu pon tra 23, 2012 8:11 pm

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje?

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? 1-prom10

Što mislite, jesu li ograničenja dobro ili loše određena?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty999 / 999999 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty Re: Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje?

Postaj by Mass pon tra 23, 2012 8:20 pm

Slabo poštujem ograničenja brzine..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty200 / 999200 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty Re: Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje?

Postaj by Prop pon tra 23, 2012 8:26 pm

I ja sam uvik malo iznad Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? 2386215845
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty108 / 999108 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon tra 23, 2012 8:28 pm

I što sad vi na to velite? Uhvati vas pandur jer vozite 60 mjesto 40, i dobijete kaznu, a neki tamo papak što divlja, vozi pijan i svakakav ne dobije ništa.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty999 / 999999 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop pon tra 23, 2012 8:33 pm

Pa dobit će ako ga uhvate.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty108 / 999108 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by SAS pon tra 23, 2012 10:44 pm

vožnja mi se zasniva na tome koliko poznajem put i dali sam u mogućnosti voziti brže (čitaj nema pandura na toj lokaciji) i uvijeti na cesti

al i te znakove ko je postavljao pritom mislim na otvorene ceste zbilja su postavljali pijani, a ne trijezni
zato što ima cesta di piše ograničenje 50-60km/h ravna cesta ko autocesta bez zavoja još ktomu izvan naselja i naravno dobra cesta bez oštećenja, moguće je potegnuti bez pardona i bez ikakvog ugrožavanja sebe i drugih 80km/h, tek na 100km/h to je onako već zbilja pretijerivanje, ali 80km/h je čisto ok ko na autocesti 100km/ !

onda pak imaš cesta naravno ravna je i tada prolaziš kroz naselje i još čak ima i zebre i piše na znaku 70-80km/h ! pa ko je ovdije lud piješak koji prelazi preko zebre di je vožnja 70-80km/h, vozač koji se drži propisa ili onaj ko je postavljao takve znakove ? sw7

kako god, vozim prema uvijetima na cesti i neidem u krajnju granicu da budem izazvo sudar ili sletio s ceste i naravno pokupio od pandura kaznu, uglavnom vozim se po lijepom vremenu di nema pandura oko 10km/h iznad
SAS
SAS
Junior
Junior

Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty0 / 9990 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto tra 24, 2012 5:07 am

Čim sjedneš u auto kriv sii!
voziš u japankama, jedeš sendvić, razgovaraš mobitelom, nemaš zapakiranu kompletnu prvu pomoć, prsluk, trokut...
nisi skinuo kuku, kad si skinuo prikolicu, zmazane ti tablice, farovi, izgorila ti žaruljica, nisi propustio pješaka koji stoji uz pješački i žljabra na mob, na znaku stop nisi stajao 5 sec već samo 4, ustao si na krivu nogu, nisi se obrijao, ne sviđaš se saobračajcu....
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty700 / 999700 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon svi 21, 2012 2:10 pm

Ja vozim normalno a ne po znakovima, tamo di je urbano, tamo sporije, gdje je malo otvorenije brze i to je to. Znakovi u hr su postavljeni jos dok auti nisu mogli uopce ici 50 i tako vec stoljecima stoje.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon pro 23, 2013 3:22 am

U naselju se strogo držim ograničenja, a van njih baš i ne.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pon pro 23, 2013 7:25 am

Ja se baš i ne držim. Često puta su znakovi stvarno idiotski postavljeni. Na primjer, kod mene ima blagi zavoj sa ograničenjem 70. Ja sa Fabiom prođem sa 140 da se jedva osjeti da je zavoj. Takva ograničenja su svrha sama sebi, zapravo, samo da se ljudi zajebavaju. Sad je i kod nas amerikanizirano. Cesta bez prometa, ravno kilometrima na sve strane, a ograničenje 60 milja.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty3 / 9993 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 pon pro 23, 2013 9:09 am

Ne držim se propisa i znakova. Ajde držim se ali ne potpuno... vozim malo više od ograničenja... prije sam divljao i vozio kao luđak.. sad više manje pazim vozim polako jer me nije briga i nije potreba za nekom jurnjavom.

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty0 / 9990 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon pro 23, 2013 10:14 am

obavezno poštujem pravilo ograničene brzine od 30 km/h ispred škola i vrtića, kao i propuštanje pješaka preko pješačkog..samo da vidim da netko ima namjeru prijeći ga, ja već zaustavljam..ova ostala pravila više - manje..

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty92 / 99992 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pon pro 23, 2013 1:54 pm

uglavnom sam na gornjem rubu ograničenja, gdje je 50 dozvoljeno ja vozim 59, zasad se uspijevam vaditi na onih 10 kmh tolerancije Very Happy
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 pon pro 23, 2013 1:58 pm

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gabriel pon pro 23, 2013 2:15 pm

ovo je nemoguće odslušati, da sam policajac i da mi krene objašnjavati vjerujem da bih ga ili ustrijelio ili pusti samo da prekine sa blebetanjem kiša
Gabriel
Gabriel
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija Reputacija : 639
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon pro 23, 2013 5:53 pm

Ovo Zeljkovo je klasik svih klasika Wink

Ali bar ne laže,a političar je - treba i to cijeniti jer i takav kakav je bolji je od ostalih...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pon pro 23, 2013 6:35 pm

Nekad poštujem nekad ne... zavisi Very Happy

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty336 / 999336 / 999Vozite li po dozvoljenim - propisanim ograničenjima ili prekoračite ograničenje? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub ruj 13, 2014 9:07 pm

Po dozovoljenim, pogotovo u zavojima.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina sub ruj 13, 2014 9:17 pm

Zavisi ,ako su mi klici u autu onda se držim propisa,ako nisu onda malo više stisnem gas,ali na otvornoj cesti,u naselju po propisu...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 sub ruj 13, 2014 11:39 pm

Neu je napisao/la:Po dozovoljenim, pogotovo u zavojima.
Sorry ako si već negdje napisala. .. jesi položila?

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics