Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

+4
m
Teo
Turrican
bokaso1
8 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

Postaj by Gost sri tra 04, 2012 9:50 am

Kuca 300 kvadrata + 90 kvadrata u sklopu kuce sa posebnim ulazom pogodno za poslovni prostor, garaza sa 2 parkirna mjesta + parkirno mjesto ispred kuce, sveukupno je 450 sa okucnicom
Kuca je jedno katnica , na katu 5 spavacih mjesta + kupaonica.
Kuca je odrzavana, posjeduje kamin ,okucnica sredjena i odrzavana
Papiri su cisti i 1/1
Nalazi se na podsusedu.
Za dodatne informacije mi posaljite poruku sa pitanjima
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty Re: Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

Postaj by bokaso1 pet tra 06, 2012 5:43 pm

Prodajem i ja pa se ne hvalim....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Prodasjem kucu na klizistu, malo presla...... Laughing Laughing Laughing

ili

Prodajem kucu i delovima, krov, vrata, prozori i zadnji zid su vec prodati...... Laughing Laughing Laughing

( Salim se Spaaljo...... Neu rece da komentarisen postove pa posto nisam kupac za kucu u Zagrebu nisam imao sta drugo da kazem...............)

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty120 / 999120 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty Re: Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

Postaj by Turrican pet tra 06, 2012 5:57 pm

posao baš ne ide?

ili žena traži veću kuću? Laughing

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty55 / 99955 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 06, 2012 6:03 pm

Turrican je napisao/la:

hoće još malih spaljenih klinaca... prop
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 06, 2012 7:19 pm

Turrican je napisao/la:posao baš ne ide?

Ma neeeeee Turi. pogresno si razumeo...... Rec je o Tastinoj kuci..... Ako se nadje dobar kupac pozurice on tastu malo....... Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty120 / 999120 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet tra 06, 2012 8:55 pm

Ne hvala nisam zaineresiran, ajme tko će to čistit Laughing
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty0 / 9990 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 06, 2012 9:07 pm

Teo je napisao/la:Ne hvala nisam zaineresiran, ajme tko će to čistit Laughing

Kako ko...? Pa pravi vlasnik kad odkrije novog kome je Spaljo prodao tudju kucu..... Very Happy
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet tra 06, 2012 9:10 pm

bokaso1 je napisao/la:

Kako ko...? Pa pravi vlasnik kad odkrije novog kome je Spaljo prodao tudju kucu..... Very Happy
možda taj novi vlasnik ipak unajmi čistačicu Very Happy
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty0 / 9990 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 06, 2012 9:12 pm

Teo je napisao/la:
možda taj novi vlasnik ipak unajmi čistačicu Very Happy

Moguce.... Sobzirom da je debelo platio Spalji onda mu nece biti problem da jos doda koju kunu pa ocisti i prave vlasnike a mozda i Spalju , ne voli covek lose glasove oko sebe...... Laughing Laughing Laughing Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto tra 10, 2012 6:18 am

Kuca nije moja, nego frendica prodaje, pa me zamolila da stavim po internetu i forumima gdje se krecem, pa reko ajde, a vidim ovdje same saljivdjije, i da:
Stan 70 kvadrata(iznajmljen), auto, skuter, i jos mnogo toga, ne prodajem nego se kurcim ahahahahahahahahahahahahaha
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by m uto tra 10, 2012 6:55 am

vjerovatno traži ogroman keš ..........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty14 / 99914 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 10, 2012 8:22 am

Ma trazi Marko ali ako ja popricam sa njom prvo dace ti odlican popust...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jeli Spaljo, valja li cemu ta drugarica.....? kao
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto tra 10, 2012 9:01 am

Trazi podosta manje od onoga koliko je banka i agencija procjenila.

bokaso, zarucena je prema tome, tu nebus ubo nis Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 10, 2012 9:13 am

spaljo je napisao/la:Trazi podosta manje od onoga koliko je banka i agencija procjenila.

bokaso, zarucena je prema tome, tu nebus ubo nis Very Happy

Ajde Spaljo, pa ti sumnjas u mene.... Neodoljiv , neumoljiv prava faca sto u nesvest baca.... Ma mislio sam Spaljo na marka a ne mene.... Nisam ja lep ali Marko nam je Srcelomac...... Ja sam samo jako sugestivan u ubedjivanju a marko je dasa sto talasa..... Laughing Laughing Laughing Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto tra 10, 2012 10:05 am

eh banka i bankarska agencija do 30 % dade veču procijenu ....
ali samo iz razloga da ti može uvaljati hipotekarni kredit .....
kako če ti prodati keš na duplu kamatu ako ti procijeni vrijednost nekretnine na manje od cifre koju tražiš ...

a agencije su mučka đubrad gledaju svoj interes , svoj postotak ....
što veču cijenu dobiju , veči je i postotako koji oni spreme u đep ...
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty14 / 99914 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto tra 10, 2012 1:53 pm

Znam ja to marko sve, al bez brige, cijena je manja od realne cijene kuce Wink , naravno, nije za svaciji djep, pa tako ni moj Very Happy , al et, ak netko ima para ... Wink
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 10, 2012 3:47 pm

Pare nisu problem, para nema........

Spaljo a neko prebijanje........? Manje za vece uz doplatu ili samo kes.....?

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto tra 10, 2012 6:49 pm

bokaso1 je napisao/la:Pare nisu problem, para nema........

Spaljo a neko prebijanje........? Manje za vece uz doplatu ili samo kes.....?

moze i zamjena za stan + nadoplata
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto tra 10, 2012 6:52 pm

Dam joj ja svoj stan, i ona meni jos 150k evra?

A?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty142 / 999142 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 10, 2012 7:20 pm

Ma ne, Purgi..... Ti njoj das stan a ona tebi kucu i plati prenos, papire, porez a ti njoj das 150.000 kuna a ona tebi vrati 84.000kuna a posle ti njoj opet das 150.000 ali iduci mesec i tako nekoliko meseci.... I na kraju ti vrati 4 rate po 24 .000 kuna.... I prijavis posle da si donator mene a ja ti vratim kao strane firma u vidu zajma i to se odbija od poreza a ti meni das samo 10 % od vrednosti koja prodje preko moga racuna.... To je normalana prostija procedura.... Ti naravno kredit nikada ne vracas a ja te ne gonim i jos ti se odbija od poreza odnosno drzava tebi dodje..... Very Happy
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican uto tra 10, 2012 7:52 pm

bokaso1 je napisao/la:Ma ne, Purgi..... Ti njoj das stan a ona tebi kucu i plati prenos, papire, porez a ti njoj das 150.000 kuna a ona tebi vrati 84.000kuna a posle ti njoj opet das 150.000 ali iduci mesec i tako nekoliko meseci.... I na kraju ti vrati 4 rate po 24 .000 kuna.... I prijavis posle da si donator mene a ja ti vratim kao strane firma u vidu zajma i to se odbija od poreza a ti meni das samo 10 % od vrednosti koja prodje preko moga racuna.... To je normalana prostija procedura.... Ti naravno kredit nikada ne vracas a ja te ne gonim i jos ti se odbija od poreza odnosno drzava tebi dodje..... Very Happy

Koji manevri, ima da i porezna uprava odustane Very Happy

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty55 / 99955 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 uto tra 10, 2012 8:02 pm

Zločesti osmijeh Laughing Laughing Laughing Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy uto tra 10, 2012 8:04 pm

Ja lijepo čovjeka pitam, ti se zajebavas.

Pa jel te stid boga nije?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty142 / 999142 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 6:11 am

Purgy, ti njoj stan + pare. To znaci, tvoj stan koji nudis ide na procjenu, ako je procjena stana manja od kuci nedoplatis iznos do cijene kuce, to znaci tvoj stan je bezveze pricam sad 50 000 eura, kuca vrijedi 100 000 eura, ti dajes svoj stan i jos placas tu razliku od 50 000 eura u kesu.

Bokaso , jebo majku al si ga isprepletao Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sri tra 11, 2012 11:12 am

Ma mora Spaljo, da bi se zavarali dusmani..... To je prostiji nacin..... Moze i slozenija ali je zamrsena.....

Prabnje para preko inostrane firme sa cak povracajem PDV-a i oslibadjanje poreza........

Nema poreza na dobit i ekstra profit..... moras navodno naglasiti da resavas stambeno pitanje i svi mirni a poreza nema.....

Jos ako imas i firmu i na nju si oslibodjen poreza jer si u gubitku kod ove preve foreeee....

Ma idila ziva.....-
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics