Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

+4
m
Teo
Turrican
bokaso1
8 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty Re: Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

Postaj by eva kant sri tra 11, 2012 11:24 am

trebao si staviti koju sliku..čisto radi predodžbe..

ajd mi, molim te, pošalji slike i cijenu na pp..

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty92 / 99992 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty Re: Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio)

Postaj by Neu sri tra 11, 2012 11:55 am

spaljo je napisao/la:Purgy, ti njoj stan + pare. To znaci, tvoj stan koji nudis ide na procjenu, ako je procjena stana manja od kuci nedoplatis iznos do cijene kuce, to znaci tvoj stan je bezveze pricam sad 50 000 eura, kuca vrijedi 100 000 eura, ti dajes svoj stan i jos placas tu razliku od 50 000 eura u kesu.

Bokaso , jebo majku al si ga isprepletao Very Happy
glupost. ne bi nikad tako kupovala.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 12:59 pm

slike poslane eva na pp smajlić
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri tra 11, 2012 4:35 pm

i ostali bi vidjeli slike

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri tra 11, 2012 5:14 pm

daj svima na pp Laughing

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty889 / 999889 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 12:46 am

Spaljo ako dajes svima postaces ........... Znas kako narod kaze za takve..... Cisto da te upozorim..... Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty120 / 999120 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet tra 12, 2012 6:04 am

nedam, dao sam osobi koja je bila zainteresirana, pa nije ta kuca za izlozbu nego za prodaju Razz
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet tra 12, 2012 6:10 am

Mogo si sliku kuće staviti u post da svi vidimo kako izgleda, znamo da nije za izložbu, savaki kupac prvo razgleda kuću, a tek onda odluči hoće li je kupiti.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet tra 12, 2012 8:29 am

Teo je napisao/la:Mogo si sliku kuće staviti u post da svi vidimo kako izgleda, znamo da nije za izložbu, savaki kupac prvo razgleda kuću, a tek onda odluči hoće li je kupiti.

Svaki kupac se raspituje o kuci na normalno a ne na zajebanciju Very Happy

Sta ce vam slike , da se divite ? pogledajte kroz prozor i uzivajte u pogledu boring
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 12:10 pm

Spaljo , kao da mi se cini odsustvo znanja prodavca..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty120 / 999120 / 999Prodajem kucu u Zagrebu(zapadni dio) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics