Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?

+10
Love
Amyicha
diabolik.
damfisk
Prop
Teo
tanuki
Stevo Largo
Purgy
Neu
14 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty Re: Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?

Postaj by Amyicha sub oľu 03, 2012 9:54 am

meni nekada bude gušt, nekada ju zapalim iz dosade. nekada iz navike, a nekada iz ovisnosti. ima tu svega. nije tu samo jedan razlog.
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty Re: Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?

Postaj by tanuki sub oľu 03, 2012 12:01 pm

Amyicha je napisao/la:meni nekada bude gušt, nekada ju zapalim iz dosade. nekada iz navike, a nekada iz ovisnosti. ima tu svega. nije tu samo jedan razlog.
bilo bi dobro kada bi bilo samo ovo prvo,
nikada ništa u tom slučaju nebi zamjerio ni jednom pušaću Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub oľu 03, 2012 12:07 pm

diabolik. je napisao/la: Najbolje je kad ti žena zabrani pušenje.
Nemaš kaj razmišljat, jel to teško, lako, dobro, krivo, pravo...
To je tak, nikak drukčije i šlus! Very Happy

Udala se za pušača, koji qrac sere?
boring

Uostalom, one dobiju 20 kg čim vele "DA".
sw3
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty142 / 999142 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub oľu 03, 2012 12:13 pm

Purgy je napisao/la:

boring

sw3
opireš se ti još malo, ali i ti ćeš kao i diabolik reći da draga,
a što se tiće 20 kg, pa vidio si valjda kak ti punica izgleda, nisi valjda mislio da će ti žena biti drugačija :lol.
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sub oľu 03, 2012 2:06 pm

vi koji ste prestali pušit ak jeste jeste dobili na kilaži?
imam par poznanika koji kažu da odkad su prestali pušit samo žderu,traži te da non stop nešto žvačeš
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sub oľu 03, 2012 2:08 pm

Purgy je napisao/la:

boring

sw3

vele da ljubav ide kroz želudac love
pa kaj se toliko apetit poveča kad odeš u brak love
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian sub oľu 03, 2012 6:27 pm

Love je napisao/la:vi koji ste prestali pušit ak jeste jeste dobili na kilaži?
imam par poznanika koji kažu da odkad su prestali pušit samo žderu,traži te da non stop nešto žvačeš

moj stari prestao pusiti nakon 30 godina, i nakon toga dobio 30 kg.
The Guardian
The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub oľu 03, 2012 10:36 pm

bolje 30 kila nego mrtvački lijes

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub oľu 03, 2012 11:17 pm

moj prijatelj, koji je prestao pušiti, u roku pet mjeseci nabio je 15 kg viška, a nakon godinu dana izgubio je 35!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon oľu 05, 2012 1:56 pm

Love je napisao/la:vi koji ste prestali pušit ak jeste jeste dobili na kilaži?

Ja sam dobio nekih 7-8 kg, ali s vremenom se to većinom izgubilo i vratio sam se svojoj nekadašnjoj kilaži...

A to dosta i ovisi o metabolizmu, i jesi li sklon debljanju... Ali da se neposredno nakon ostavljanja duhana nadebljaš - to je točno. Valjda organizam tako reagira na uskraćivanje nikotina
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon oľu 05, 2012 3:05 pm

Ja bih rekao da više jedeš.
Fali ti nekaj, pa si uzmes nekaj za grickat.

Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty142 / 999142 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pon oľu 05, 2012 4:06 pm

tanuki je napisao/la:
bilo bi dobro kada bi bilo samo ovo prvo,
nikada ništa u tom slučaju nebi zamjerio ni jednom pušaću [You must be registered and logged in to see this image.]
bilo bi dobro da je samo prvo, ali nije XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet oľu 08, 2012 4:13 pm

Neu je napisao/la:Što je za vas pušenje: navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? Zašto pušači puše, iz kojeg razloga? Živo me zanima?!

Pusim vec 13 godina i meni je navika, zivcan sam kada prodje pol sata a ne zapalim cigaretu, da je to dobro, nije, i nikome nebi preporucio da pusi. Strastven sam pusac i dok ima cigareta pusiti cu, doktor mi je cak reko da se maknem od cigareta kada sam imao upalu pluca al i onda sam zapalio koju, da znam, mnogi ce sad rec glup si, nisam, nego jednostavno volim zapaliti cigaretu, naviknuo sam se da mi je u cvaljama i cini me sretnim i to je to
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri srp 04, 2012 6:00 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 čet srp 05, 2012 8:09 pm

Aovako.Ja ne pušim i ne želim i truditi ću se ne početi.Kada samjedno pitala mamu mama mama zašto ti pušiš?Ona je rekla :Zato kada se uzrujam ili kada sam ljuta ili mi je dosdno onda me to smiri pomogne mi.Znači prvi razlog gušt
Pošto u cigaretama postoji više od 4000 opasnih kemijskih spojeva i kancerogenih stanivca ovisnost je drugi razlog jer nikotin uzrokuje ovisnost.A nakon desetak godina toga to postane navika treaći razlog

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija Reputacija : 17
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty7 / 9997 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet srp 05, 2012 8:21 pm

Pa hodaš pored ceste, koliko je štetnih tvari u dimu auta?

Mislim, naprimjer..

Špricanje voća, povrća...
Stavljanje svega i svačega u meso...

Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina čet srp 05, 2012 9:13 pm

mislim da je pušenje navika i voljela bi da mogu bez njih ali hebiga ne ide....
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 pet srp 06, 2012 12:34 pm

Da purgy ja sam 4000 kemijskih spojeva navela kao razlog u pušenju srećo moja.Si sada shvatio?

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty7 / 9997 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet srp 06, 2012 4:04 pm

A mene zanima, dali je itko naveo za puno drugih stvari koje su u redovitoj upotrebi, koliko spojeva imaju. Zapravo, nije, jer je ovo samo propaganda za jednu stvar. A i količina spojeva u nečemu je potpuno nebitna stvar. Svi ti spojevi postoje u nama, nekojeg više, nekojeg manje.
A veliko je pitanje, dali vjerovati toj "analizi". A pošto se danas ratuje u svim poljima, svatko o nečemu širi neku propagandu, laži i slično, samo da se pogura naprijed nešto svoje, a tuđe uništi.
Mi smo robovi raznih navika koje su daleko štetnije. Samo šta trenutno nisu na nečijoj meti, ali s vremenom će doći. A da nemamo navike, nebi mogli ni živjeti. Naviknut sam da jedem, šta je jako štetna navika, jer ko i krava, kad prdnem ispuštam plinove koji su štetni za ozon. A da ne govorim o nečijim nosevima. Naravno, i neizlječivi sam ovisnik o hrani. O vodi. O cijelom spektru elemenata i spojeva. Neki se nalaze i u cigareti. Neki su vinu, pivi, travarici i slično. O puno toga. Sad, prema nečijoj potrebi, može me nazvati ovisnikom o bilo čemu, i onda me ocrniti, ocrniti bilo koji proizvod koji koristimo. Zbog ovoga, zbog onoga. I tako dalje. Upotrebite maštu.
Za mene je pušenje ovo sve navedeno u naslovu, pa i više. I za sada mi ne stvara probleme. Ako ih ubuduće bude, samo tijelo će ga se odreći. Odreći će se i bilo čega drugog šta mi smeta, a drugima ne smeta. Ja uživam u šnjofanju ambrozije. Kakve su to budale i poluproizvodi kojima ambrozija smeta? Kaj god.
Svi mi pušimo od onih koji šire gluposti okolo i na taj način nas zavađuju i onda se smiju i nesmetano vladaju nama budalama.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty3 / 9993 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 sub srp 07, 2012 12:51 pm

sada....JA GOVORIM O OTROVNIM SPOJEVIMA.ja ne znam o kakvoj propagandi pričaš jer juga je propala.Druga stvar je travarica šljiva,medovača itd. to je alkohol.U vodi nema nikakvih kemijskih i OTROVNIH spojeva. koliko ja znam.ne bavim se kemijom previše.Ako misliš da će se tijelo samo odreći nečega što mu smeta GRDNO se varaš zbracun.Jer moja prijateljica je pušila dobila je tumor negdje u dišnom sustavu kada je to otkrilla?Nakon kašljanja 5 mjeseci i bolilo ju je i peklo grlo i ona je u tih 5 mjeseci još uvijek pušila.a što je bilo nakraju?ošla je doktoru nakon 5 mjeseci to su joj ustanovili i rekli da nema spasa.nakon tjedan dana umrla je.I jeli se odreklA???nije!a ako pričamo o nekim propagandama i tome da sam ja nešto tvoje uništila onda nemaš pojma.Jer se ja nisam ticala u ničije

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun sub srp 07, 2012 1:44 pm

Ako misliš da je propaganda karakteristika bivše juge, gadno se varaš. To je glavno oružje u svijetu profita i o tome ja govorim.
O otrovnim i kancerogenim spojevima i ja govorim. Slabo čitaš šta ja pišem. Takvih spojeva je pun naš organizam i oni su mu potrebni, ali u određenim količinama.
Tijelo ti pokazuje šta mu ne odgovara, a tvoj je problem šta ga ne slušaš. Kada nešto postane škodljivo, to osjetiš na taj način, da ti prestane pasat. I više ne osječaš veliku potrebu za tim. To može biti bilo šta, od čiste vode, preko vitamina, bilo koje vrste hrane, pa na dalje. Lista je predugačka, ali trebala bi shvatiti bit.
I opet ne čitaš kako treba. Uzimaš osobno nešto šta uopće nije. Zar nisi shvatila da se to odnosi prvenstveno na raznorazne proizvođače svega i svačega?
Žao mi je za tvoju prijateljicu. Mogu ti reći da je u mojem susjedstvu jedna žena isto tako obolila od raka grla, ali izvukla se nakon šta joj je moja žena napravila lijek kojeg je redovito uzimala. Doktori joj više nisu trebali, samo su ustanovili da je sve čisto.
Dakle, opet ću reći, treba slušat svoje tijelo, pa kad ono kaže nešto, to treba poslušati.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty3 / 9993 / 999Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics