Bored to Death (Ubi me dosada) 2009-2011
+2
Iron Man
AryMan
6 posters
Stranica 1 / 1.
Bored to Death (Ubi me dosada) 2009-2011
Bored to Death (Ubi me dosada) (2009-)
Neuspješni pisac, ljubitelj vina i marihuane, uz pisanje počne raditi i kao privatni detektiv.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1255913/
Uloge: Ted Danson, Jason Schwartzman, Zach Galifianakis.
Jonathan Ames je pisac s blokadom, uživatelj marihuane i bijelog vina. Nakon što ga napusti djevojka padne u depresiju, iz koje se pokušava izbaviti čitajući noir detektivski roman "Farewell, My Lovely". Roman ga inspirira da se oglasi kao privatni detektiv. Vrlo brzo privuče klijente, iako su slučajevi daleko benigniji od onih koje je rješavao Phillip Marlowe - ukradeni skateboard, muž koji vara ženu, lezbijke koje kradu spermu...
"Uvijek napomenem da nemam licencu, i to stvar čini malo legalnijom," objašnjava Jonathan svom najboljem prijatelju i brooklynskom gubitniku, crtaću stripova koji se zove Ray (Zach Galifianakis). Ray ne podržava uvijek Jonathanova djela, ali nije ga teško nagovoriti da u njima sudjeluje.
S druge strane, Jonathanov "povremeni" šef, George (Ted Danson), izdavač magazina i član visokog društva je uvijek za akciju. Sve dok ta akcija ne sprječava Jonathana da mu dostavlja marihuanu i pravi mu društvo u kriznim situacijama. Izvor: mojtv.hr
Neuspješni pisac, ljubitelj vina i marihuane, uz pisanje počne raditi i kao privatni detektiv.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1255913/
Uloge: Ted Danson, Jason Schwartzman, Zach Galifianakis.
Jonathan Ames je pisac s blokadom, uživatelj marihuane i bijelog vina. Nakon što ga napusti djevojka padne u depresiju, iz koje se pokušava izbaviti čitajući noir detektivski roman "Farewell, My Lovely". Roman ga inspirira da se oglasi kao privatni detektiv. Vrlo brzo privuče klijente, iako su slučajevi daleko benigniji od onih koje je rješavao Phillip Marlowe - ukradeni skateboard, muž koji vara ženu, lezbijke koje kradu spermu...
"Uvijek napomenem da nemam licencu, i to stvar čini malo legalnijom," objašnjava Jonathan svom najboljem prijatelju i brooklynskom gubitniku, crtaću stripova koji se zove Ray (Zach Galifianakis). Ray ne podržava uvijek Jonathanova djela, ali nije ga teško nagovoriti da u njima sudjeluje.
S druge strane, Jonathanov "povremeni" šef, George (Ted Danson), izdavač magazina i član visokog društva je uvijek za akciju. Sve dok ta akcija ne sprječava Jonathana da mu dostavlja marihuanu i pravi mu društvo u kriznim situacijama. Izvor: mojtv.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Bored to Death (Ubi me dosada) 2009-2011
To se prikazuje na HBO HR, ok je serija. Glup mi je prijevod, u SR se zove Dosadno na smrt.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Izgleda fino, moglo bi se gledati...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Skidam, baš sam tražio neku humorističnu seriju..
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Javi dojmove Mass, kad pogledaš prvu epku. Odmah napiši bi li se meni svidjela.
Započeo/la tema :
Pogledo prvih 5 epizoda.. Nije baš ono što sam očekivao. Loš humor
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
pa to ti je za gledanje samo kad ti je dosadno za umrijet.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Prikazuje se i na HTV2, čitam da je mnogima dosadna serija..
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Jonathan Ames piše scenarij za filmski nastavak priče koje smo na HBO-u imali prilike pratiti kroz tri sezone serije ''Ubi me dosada''.
HBO je dao zeleno svjetlo za filmski projekt, nastavak serije ''Ubi me dosada'' (2009-2011), u kojoj glavnu ulogu tumači Jason Schwartzman koji glumi neafirmiranog tridesetogodišnjeg pisca i amaterskog privatnog detektiva iz Brooklyna, Jonathana Amesa (dobio je ime prema kreatoru i scenaristu serije).
U seriji su uz Jasona Schwartzmana glumili i Zach Galifianakis i Ted Danson, koji će nastaviti raditi i na filmskomu projektu. Scenarij će napisati Ames koji će uz Sarah Condon i Stephanie Davis biti i izvršni producent projekta.
Ted Danson je prvi progovorio o planiranom snimanju filma, izjavivši u intervjuu polovicom prošle godine kako će Jonathan postati policajac, a Ray (Galifianakis) i George (Danson će postati cimeri. Na nama je da pričekamo dovršetak snimanja i pogledamo hoće li se priča zaista razvijati u tom smjeru. iZVOR: HBO.HR
HBO je dao zeleno svjetlo za filmski projekt, nastavak serije ''Ubi me dosada'' (2009-2011), u kojoj glavnu ulogu tumači Jason Schwartzman koji glumi neafirmiranog tridesetogodišnjeg pisca i amaterskog privatnog detektiva iz Brooklyna, Jonathana Amesa (dobio je ime prema kreatoru i scenaristu serije).
U seriji su uz Jasona Schwartzmana glumili i Zach Galifianakis i Ted Danson, koji će nastaviti raditi i na filmskomu projektu. Scenarij će napisati Ames koji će uz Sarah Condon i Stephanie Davis biti i izvršni producent projekta.
Ted Danson je prvi progovorio o planiranom snimanju filma, izjavivši u intervjuu polovicom prošle godine kako će Jonathan postati policajac, a Ray (Galifianakis) i George (Danson će postati cimeri. Na nama je da pričekamo dovršetak snimanja i pogledamo hoće li se priča zaista razvijati u tom smjeru. iZVOR: HBO.HR
Započeo/la tema :
ova serija sigurno ubija od dosade
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Similar topics
» Death Valley (2011-)
» United States of Tara (Sva lica Tare) 2009–2011
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?
» United States of Tara (Sva lica Tare) 2009–2011
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Pušenje navika, ovisnost, zabava za ruke, dosada ili gušt?
Stranica 1 / 1.