Rukomet - općeniti topic
+40
oness
Narco
m
Iron Man
Hunnerkongen
Stevo Largo
Ecstasy
gAbriJela18
Biker
tanuki
shakti
diabolik.
Skiper1
JOCA
Dorian Gray
Ive
Neukrotivi pastuh
scorpio57
GUSTI
eva kant
evitaa
Luxe
Amyicha
FALKON 2
Prop
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Mass
bittersweet
Neu
Optimyst
mrkyblu
Love
House
Hitman
Purgy
ivanna
tekilinho
fernando torres
44 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Rukomet - općeniti topic
ok, ko tu koga jebe? jesi ti uopće pročitala moje postove? pa u svakom postu sam ti napisala kak bi pravi navijači trebali navijati.
a ovo boldano:ako izgube budemo razocarani i ljuti jer su izgubili za iste te hrvate koji su bili uz njih.- da, imamo pravo ih se sramiti i pljuvati po njima zbog toga jer oni za nas hrvate nisu pobjedili.- (ovo je ironija, da nebi mislila da se slažem s tobom).
glupa sam, istina, dam se isprovocirati i ponavljam deset puta istu stvar da bi mi na kraju rekla da nisam niš napisala.
vidim da niti ne čitaš post koji napišem tak da nema smisla ovo više.
sretno rukometašima! osvjetlite nam obraz ---(ovo je već sarkazam)
a ovo boldano:ako izgube budemo razocarani i ljuti jer su izgubili za iste te hrvate koji su bili uz njih.- da, imamo pravo ih se sramiti i pljuvati po njima zbog toga jer oni za nas hrvate nisu pobjedili.- (ovo je ironija, da nebi mislila da se slažem s tobom).
glupa sam, istina, dam se isprovocirati i ponavljam deset puta istu stvar da bi mi na kraju rekla da nisam niš napisala.
vidim da niti ne čitaš post koji napišem tak da nema smisla ovo više.
sretno rukometašima! osvjetlite nam obraz ---(ovo je već sarkazam)
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
sve jadnije i jadnije.....zasto bi osvjetlite nam obraz bio sarkazam?Pa oni sada neigraju na nekoj znj utakmici nego na svjetskom prvenstvu i neigraju samo za sebe nego za obraz cijele ove drzave i za njenu sliku u svijetu.I zato naravno da svi smijemo biti tuzni i ljuti kad izgube jer ispadamo gubitnici pred cijelim svijetom.To sad nije stvar s rukometasima jer igraju odlicno i svaka im cast......nema im se sta prigovoriti da ni jednu utakmicu vise nedobiju......i onda sam ja ta koja necita postove.
mrkyblu- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1482
Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
nego, zakaj su sad kauboji, a ne pakleni?
Započeo/la tema :
Zato sto nikad nisu ni bili pakleni......to ime su im dali navijaci a oni su si sami dali ime kauboji kao sto su sami odabrali i svoju himnu.......toliko o tvojoj upucenosti......
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
a, jbt ti nebi primjetila slona u staklani jel?
sama si upravo napisala kolko se oni bore za nas hrvate i kolko imaš pravo tražiti da ti osvjetle obraz. oni su rukometaši, oni igraju, oni pobjeđuju. možeš navijati za njih, biti sretna na njih, ponosna jer su svojim radom i trudom došli do tolikog uspjeha. nemaš pravo tražiti od njih da igraju za hrvatsku i dičiti se njihovom pobjedom ko svojom.
ajd bok, sad mi više nije fora jer si se sama sjebala.
sama si upravo napisala kolko se oni bore za nas hrvate i kolko imaš pravo tražiti da ti osvjetle obraz. oni su rukometaši, oni igraju, oni pobjeđuju. možeš navijati za njih, biti sretna na njih, ponosna jer su svojim radom i trudom došli do tolikog uspjeha. nemaš pravo tražiti od njih da igraju za hrvatsku i dičiti se njihovom pobjedom ko svojom.
Započeo/la tema :
Cure,molim vas da se više ne svađate i ne radite off! :tnx:
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
finale se igra u 17:30
nije loše... dakle do 7 gotovo i onda slavimo naslov svjetskih prvaka.... :rođoš
nije loše... dakle do 7 gotovo i onda slavimo naslov svjetskih prvaka.... :rođoš
fernando torres- Junior
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
dao bog da se plan ispuni
:kfjie:
:kfjie:
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:a, jbt ti nebi primjetila slona u staklani jel?
nego sta? mislis da bi igrali tako kako igraju da nije nas navijaca, koji smo btw najludji na svijetu. Jucer ili prekljucer je sam Karabatic (ponajbolji igrac francuske repke) rekao da nikad u zivotu nije igrao pored takve atmosfere, sta mislis kako ce tek u finalu bit, kad se (ocito) zasro navijanja u utakmici koja prakticki nije nista odlucivala.
I ako reprezentativci zele bit kauboji nek budu, samo da nastave igrat kako igraju, mozemo ih zvati i bogovima ako treba :angel
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
pa tko je rekao da ne treba navijati za njih?? normalno da im dobra atmosfera paše i veseli!!
ali uzimati si zasluge za njihov trud nije fer niti sportski, a puno hrvata to radi.
ali uzimati si zasluge za njihov trud nije fer niti sportski, a puno hrvata to radi.
Započeo/la tema :
ne kuzim kako mislis da si uzimaju zasluge za njihov trud..? ko to radi.? ja nisam primjetio takve
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
pročitaj par postova iznad. evo ti citat jednog od njih.
po meni je normalan osjećaj nakon njihovog gubitka žalost jer su unatoč svom trudu izgubili i jel eto, postoji netko tko je bolji od njih. ali da me bude sram jer postoji bolji???
sve jadnije i jadnije.....zasto bi osvjetlite nam obraz bio sarkazam?Pa oni sada neigraju na nekoj znj utakmici nego na svjetskom prvenstvu i neigraju samo za sebe nego za obraz cijele ove drzave i za njenu sliku u svijetu.I zato naravno da svi smijemo biti tuzni i ljuti kad izgube jer ispadamo gubitnici pred cijelim svijetom
po meni je normalan osjećaj nakon njihovog gubitka žalost jer su unatoč svom trudu izgubili i jel eto, postoji netko tko je bolji od njih. ali da me bude sram jer postoji bolji???
Započeo/la tema :
Love je napisao/la:Cure,molim vas da se više ne svađate i ne radite off! :tnx:
ma pusti ih nek raspravljaju
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:a, jbt ti nebi primjetila slona u staklani jel?
Nisam ja trazila da se bore za Hrvatsku sami su to izjavili uoci utakmice......stobom se nema smisla raspravljat.Imas znanje na razini prvog osnovne i nema potrebe spustat se na tvoj nivo....
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
masiello88 je napisao/la:bittersweet je napisao/la:a, jbt ti nebi primjetila slona u staklani jel?
nego sta? mislis da bi igrali tako kako igraju da nije nas navijaca, koji smo btw najludji na svijetu. Jucer ili prekljucer je sam Karabatic (ponajbolji igrac francuske repke) rekao da nikad u zivotu nije igrao pored takve atmosfere, sta mislis kako ce tek u finalu bit, kad se (ocito) zasro navijanja u utakmici koja prakticki nije nista odlucivala.
I ako reprezentativci zele bit kauboji nek budu, samo da nastave igrat kako igraju, mozemo ih zvati i bogovima ako treba :angel
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
meni je znanje ko djetetu iz prvog osnovne i to osuđuješ, a o svom ponašanju i vrijeđanju nebi razmislila?
Započeo/la tema :
drugi post je namjenjen tebi ne prvi znaci znanje ti je i manje i to nije vrijedjanje nego zalosna istina.....a ako te istina boli prihvati se knjige i promjeni to.....nemoj trosit snagu i zamarat se svjetskim problemima promjeni ono sto mozes svoje znanje......kraj rasprave....... :cigara:
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
ma lude ste nema sta
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
s tvojim razmisljanjima se slazem......
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
F.C. Barcelona
F.C. Barcelona je španjolski rukometni klub iz Barcelone.
Rukomettna selekcija sportskog društva FC Barcelona osnovan je 29. prosinca 1942 dok je još predsjednik bio Enrique Piñeyro Queralt. U ranim godinama njihovog postajanja ligom su vladali Atlético de Madrid i Granollers. Stvari su se drastično okrenule kada u Barcelonu dolazi jedan od najboljih rukomenih trenera u povijesti Valero Rivera. Sa njim je Barcelona dugo vremena bila neporažena u Španjolskoj, ali isto tako i u Europi. Pod njegovim vodstvom klub je osvojio 62 trofeja uključujujući i 5 uzastopnih naslova Europskog prvaka.
Rukomettna selekcija sportskog društva FC Barcelona osnovan je 29. prosinca 1942 dok je još predsjednik bio Enrique Piñeyro Queralt. U ranim godinama njihovog postajanja ligom su vladali Atlético de Madrid i Granollers. Stvari su se drastično okrenule kada u Barcelonu dolazi jedan od najboljih rukomenih trenera u povijesti Valero Rivera. Sa njim je Barcelona dugo vremena bila neporažena u Španjolskoj, ali isto tako i u Europi. Pod njegovim vodstvom klub je osvojio 62 trofeja uključujujući i 5 uzastopnih naslova Europskog prvaka.
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Sretno deckima veceras i da opet cujemo.......
mrkyblu- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Za naše Kauboje
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435