Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike

3 posters

Go down

U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike

Postaj by Neu čet lis 06, 2011 8:10 am

Za radnika nema tko da pita
Tražiti političku opciju koja zastupa radnike, odavno je u Hrvatskoj postao beskoristan posao. Takve političke opcije, koja bi imala nekakav utjecaj, naprosto nema.
Kome sindikati mogu vjerovati? Na koju se političku opciju mogu osloniti? Koga će, uostalom, u predizbornom nadmetanju podržati?
Izvor:novine.novilist.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty999 / 999999 / 999U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty

[Vrh] Go down

U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty Re: U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike

Postaj by diabolik. pet lis 07, 2011 5:01 am

Kako nema , a Lesrovi Laburisti?
Predviđaju im se dobar uspjeh na izborima.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty74 / 99974 / 999U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty

[Vrh] Go down

U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty Re: U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike

Postaj by Teo pet lis 07, 2011 6:40 am

Sindikati se ionako najviše bore za one u državnim službama a oni koji rade kod privatnika bili u sindikatu ili ne uvjek će izvisit neće ima biti plaćeni prekovremeni, rad subotom i nedjeljom, praznikom, ako žena ostane u drugom stanju neće joj produžit ugovor o radu....
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty0 / 9990 / 999U Hrvatskoj nema političke opcije koja zastupa radnike Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics