The Young Indiana Jones Chronicles (TV Series 1992–1993)
3 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0103586/
"Young Indiana Jones Chronicles" je američka televizijska serija koja se emitirala na ABC od 4. ožujka 1992 do 24. srpnja 1993. Serija istražuje djetinjstvo i mladost pustolova Indiana Jones. Sean Patrick Flanery kao Indiana Jones i George Hall kao starijeg lika, čak je i Harrison Ford glumio u jednoj epizodi. Seriju je stvorio i producirao George Lucas, koji je također napisao i producirao Indiana Jones filmove.
Zbog skupog proračuna serija je otkazana 1993. Međutim, nakon serije otkaza epizoda snimljena su četiri filma od 1994-1996 i još preostale 22 epizode su pretvorene u 22 filma pod nazivom "The Adventures of Young Indiana Jones".
Imbd. - Ratings: 7.3/10 from 2,020 users
Nisam znao da je ovo prvo bila televizijska serija, nadam se da nisam fulao
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0103586/
"Young Indiana Jones Chronicles" je američka televizijska serija koja se emitirala na ABC od 4. ožujka 1992 do 24. srpnja 1993. Serija istražuje djetinjstvo i mladost pustolova Indiana Jones. Sean Patrick Flanery kao Indiana Jones i George Hall kao starijeg lika, čak je i Harrison Ford glumio u jednoj epizodi. Seriju je stvorio i producirao George Lucas, koji je također napisao i producirao Indiana Jones filmove.
Zbog skupog proračuna serija je otkazana 1993. Međutim, nakon serije otkaza epizoda snimljena su četiri filma od 1994-1996 i još preostale 22 epizode su pretvorene u 22 filma pod nazivom "The Adventures of Young Indiana Jones".
Imbd. - Ratings: 7.3/10 from 2,020 users
Nisam znao da je ovo prvo bila televizijska serija, nadam se da nisam fulao
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: The Young Indiana Jones Chronicles (TV Series 1992–1993)
Nisam gledala seriju, nit planiram, nisam ljubiteljica Indiane baš nešto. Ti ćeš gledati?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Pa pogledao sam sve filmove, ali iskreno nisam ni čuo da ovo postoji uopće. Mogao bih negdje potražiti.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Jel' to ona di stari Indiana na početku uvik krene nekom pričat svoje priče? Ženi na kasi, ženi u banci
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Similar topics
» Walker, Texas Ranger (TV Series 1993–2001)
» Star Trek SERIJE
» Norah Jones
» Catherine Zeta Jones
» Young Justice (2010- )
» Star Trek SERIJE
» Norah Jones
» Catherine Zeta Jones
» Young Justice (2010- )
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.