Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Od koje se godine redovito služite računalom?

+11
Chulpan
AryMan
tanuki
Amyicha
pustinja
Iron Man
Mass
scorpio57
Stevo Largo
Teo
Neu
15 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_lcap0%Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_lcap0%Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_lcap50%Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_rcap 50% 
[ 5 ]
Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_lcap40%Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_rcap 40% 
[ 4 ]
[ 0 ]
Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_lcap10%Od koje se godine redovito služite računalom?  I_vote_rcap 10% 
[ 1 ]

Ukupno glasova : 10

Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty Od koje se godine redovito služite računalom?

Postaj by Neu uto svi 31, 2011 4:41 pm

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty999 / 999999 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty Re: Od koje se godine redovito služite računalom?

Postaj by Teo uto svi 31, 2011 4:42 pm

Od 1997 godine.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty0 / 9990 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty Re: Od koje se godine redovito služite računalom?

Postaj by Stevo Largo uto svi 31, 2011 8:16 pm

15-te
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty20 / 99920 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto svi 31, 2011 9:03 pm

preko 3 banke sw3
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty65 / 99965 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto svi 31, 2011 9:11 pm

1999. godine
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty200 / 999200 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sri lip 01, 2011 2:13 pm

od 13.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty336 / 999336 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri lip 01, 2011 4:08 pm

od 2008.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri lip 01, 2011 5:43 pm

a od koje godine-od 98.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty65 / 99965 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet lip 02, 2011 6:09 am

Od 1985- Vidi Pericu kuca na gumicu pa konstantno do danas uz neke prekide.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty0 / 9990 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub lip 18, 2011 1:16 am

Od 10. do 15. godine
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty113 / 999113 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub lip 18, 2011 11:28 pm

pretpostavljam da misli na uporabu, a ne na igru-
prvi comp koji sam koristio porofesionalno je mac clasic 1990:
Od koje se godine redovito služite računalom?  Macclassic
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty700 / 999700 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan ned lip 19, 2011 12:48 pm

Od 10. do 15. godine, točnije od 12.
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty405 / 999405 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 3:50 am

Od 12e....
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet sij 16, 2014 4:00 pm

Od 2002.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion čet sij 16, 2014 5:20 pm

1987.

PC XT 286 12,5 Mhz
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun čet sij 16, 2014 6:45 pm

Ja redovito, od 1981., Sinclair ZX 81.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty3 / 9993 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by histrion čet sij 16, 2014 7:02 pm

zbracun je napisao/la:
Ja redovito, od 1981., Sinclair ZX 81.

Eeee.
Na te sam igračke zaboravio.  kes 

Moja prva igračka bilo je Spectrum ZX ... ako se ne varam negdje 84. ili 85. ... u Sloveniji su ih reklamirali sloganom "Mirko tipka na radirko" (Mirko tipka na gumicu)  Laughing 
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 7:20 pm

Moj prvi je bio Commodore 64, pa Atari STF.....

Atari je bio prava makina, proveo sam noci programirajuci u GFA Basicu i igrajuci Elite i Test Drive smajlić

Za razliku od onih s Amigama koji su se samo igrali Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican čet sij 16, 2014 8:29 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Za razliku od onih s Amigama koji su se samo igrali Very Happy
A čuj, na Amigi nisi out of the box dobio nikakav jednostavan jezik tipa BASIC i još k tome in-your-face (odmah te dočeka BASIC interpreter kad upališ mašinu). Lakše se bilo igrati (samo ubaciš disketu i dalje ona sve sama radi, ne treba nigdje ništa upisivati) Very Happy

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty55 / 99955 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 9:39 pm

Zvao se GEM, puni graficki interface, a pamtim ga bas ovakvog

Od koje se godine redovito služite računalom?  U71v

Od koje se godine redovito služite računalom?  D3dw

Zanimljivo da je Atari ST serijom ustvari konkurirao Macintoshu smajlić
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet sij 17, 2014 4:59 pm

Krasna mašina, žao mi je što ga nisam imao.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty55 / 99955 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet sij 17, 2014 6:21 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Moj prvi je bio Commodore 64, pa Atari STF.....

Atari je bio prava makina, proveo sam noci programirajuci u GFA Basicu i igrajuci Elite i Test Drive smajlić

Za razliku od onih s Amigama koji su se samo igrali Very Happy

Evo Amige ispred mene. Cijelo vrijeme je u funkciji od davnih vremena prije rata. Na njoj mi stoji tastatura od PC kante  kesek . I koristila je i za igru i za pisanje i za svašta. Ona i Atari su bili jedini kompovi sposobni izvodit sve šta zamisliš šta se glazbe tiče, jedino šta se Atari više koristio u glazbi, a Amiga u grafici. Čak je bila upravljački komp od jedne naše TV. Preko nje je išlo sve.

histrion je napisao/la:

Eeee.
Na te sam igračke zaboravio. kes

Moja prva igračka bilo je Spectrum ZX ... ako se ne varam negdje 84. ili 85. ... u Sloveniji su ih reklamirali sloganom "Mirko tipka na radirko" (Mirko tipka na gumicu) Laughing
Imam doma još uvijek i ZX 81, i Spectruma  afro . Baš razmišljam da upalim malo Spectruma da se podsjetim na stare dane  kesek . Al neda mi ga se vadit iz kutije, toliko sam lijen  kiša .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty3 / 9993 / 999Od koje se godine redovito služite računalom?  Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet sij 17, 2014 8:09 pm

zbracun je napisao/la:Čak je bila upravljački komp od jedne naše TV. Preko nje je išlo sve.
Nekadašnje OTV (danas Jabuka TV).

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet sij 17, 2014 8:12 pm

Atari i Cubase je koristio Vlada Divljan, stariji među nama će znati Wink
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sub sij 18, 2014 3:42 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Atari i Cubase je koristio Vlada Divljan, stariji među nama će znati Wink
Nikad čuo (toliko star nisam?) ali sjećam se da je Atari koristila Colonia u doba dok su još nešto značili na HR sceni.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics