Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom

+20
Zyex
Jonix
Mass
zagi988
Neukrotivi pastuh
Prop
Ive
Nessie
GUSTI
walter
AryMan
tanuki
eva kant
The Guardian
evitaa
Turrican
Amyicha
Love
Neu
THUNDER_DINIX
24 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom

Postaj by THUNDER_DINIX ned srp 12, 2009 12:43 pm

Koliko često pregledavate svoj mail? dobivate li puno spama?

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty889 / 999889 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty Re: Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom

Postaj by Neu ned srp 12, 2009 12:51 pm

svaki dan ga gledam od kako imam svoj forum. zato što mi je to poslovan mail,gledam jel neko poslao neku ponudu ua razmjenu bannera ili jel stigla neka obavijest i tako...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty999 / 999999 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty Re: Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom

Postaj by Love ned srp 12, 2009 1:16 pm

kako kada,uglavno sam brišem nepotrebno :=U:
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty672 / 999672 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned srp 12, 2009 1:39 pm

gledam često, obrisem spam i tako

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty889 / 999889 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love uto kol 25, 2009 2:00 pm

pila šalju mi sami spam od kad sam se regala za neke besplatne stvari,ludim
Love
Love
Domaćica foruma Love

Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty672 / 999672 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha uto kol 25, 2009 2:03 pm

gledam kad mi se da. alaaa koliko mi lanaca sreće dolazi waaa mrzim klince i onda mi dolaze obavijesti s drugih foruma kad je gdje napisan novi post :S: baš mi to ide na živce haha. al ja to sam obrišem
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty113 / 999113 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto kol 25, 2009 2:04 pm

to je i mene nerviralo prije, sad fala bogu ne dolazi

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican uto kol 25, 2009 4:03 pm

za takve stvari (registr. na neke bespl. usluge i sl.) imam poseban mail, a na glavnom zato nemam nikad spama

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty55 / 99955 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX uto kol 25, 2009 4:47 pm

meni nije ni bitan mail pa mi se j* za spam

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned stu 29, 2009 12:27 am

Pregledavam mail svakodnevno.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty0 / 9990 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian pon stu 30, 2009 4:24 pm

cim otvorim operu automatski se conecta na mail, i poslje svakih pola sata se opera konektira tršš

spama uglavnom nema tršš
The Guardian
The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty0 / 9990 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon stu 30, 2009 4:27 pm

Turrican je napisao/la:za takve stvari (registr. na neke bespl. usluge i sl.) imam poseban mail, a na glavnom zato nemam nikad spama
isto.
ovaj glavni stalno provjeravam, a ovaj drugi svake prestupne. Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom 91798

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty92 / 99992 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon stu 30, 2009 4:30 pm

mail i net baking-
to je valjda nešto normalno za novo vrijeme!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty700 / 999700 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love pon stu 30, 2009 4:33 pm

svake prijestupne,neda mi se Very Happy
Love
Love
Domaćica foruma Love

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan pon stu 30, 2009 4:34 pm

Koristim Gmail - mail pregledavam svakodnevno jer mi je važan zbog posla, a spama je jako malo i još je odvojen u poseban folder... gore
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty405 / 999405 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by walter pon stu 30, 2009 4:37 pm

Za svoje potrebe imam jedan osnovni maill, dok za tek povremenu poštu koristim još tri druga mailla....međutim redovno provjeravam svoju poštu jer nema dana kada nisam dobio maill, te ga smatram prekretnicom u komunikaciji
walter
walter
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty80 / 99980 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GUSTI pon stu 30, 2009 8:33 pm

tu i tamo. po potrebi.
GUSTI
GUSTI
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty21 / 99921 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Nessie ned pro 13, 2009 11:19 am

Jako često gledam mail. Na sreću, dobiwam jako maLo spamova.
Nessie
Nessie
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty86 / 99986 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned pro 13, 2009 11:25 am

THUNDER_DINIX je napisao/la:Koliko često pregledavate svoj mail? dobivate li puno spama?

Pregledavam ga svaki dan. Ne dobivam puno spama.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty111 / 999111 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned pro 13, 2009 11:27 am

Spam ne dobivam, mail mi služi za obveze, nekad ga gledam i po 10 puta dnevno maza
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty108 / 999108 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh ned pro 13, 2009 11:28 am

Ne često
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty72 / 99972 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 sri pro 16, 2009 10:44 pm

Svaki dan,svakih 30 min mi se refreshaju mailovi od gmaila na mobu. A net.hr mail pregledavam kad stignem.
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri ruj 01, 2010 4:41 pm

Svaki dan mi je upaljen i kad dođe mail obavijesti me zvučno i vizualno kavica
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri ruj 01, 2010 4:44 pm

Svaki dan
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty200 / 999200 / 999Koliko često pregledavate/se služite svojim mailom Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Jonix pon ruj 06, 2010 1:42 pm

gotovo svakodnevno Very Happy
Jonix
Jonix
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 05.09.2010
Broj postova : 4
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 32
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics