Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.

+21
Watcher
FALKON 2
soprano
The Guardian
WEYLAND-YUTANI
Ecstasy
damfisk
Teo
Neu
THUNDER_DINIX
ne_zna_se
scorpio57
Iron Man
Optimyst
david
Prop
Stevo Largo
Purgy
Mass
m
Hunnerkongen
25 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 19 / 40. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

Go down

GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty Re: GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 11:14 am

Činjenica da je dotični ispljuvak najbolji napadač ovog Dinama (s čime bih se čak i mogao složit... možda...) puno više govori o ovom Dinamu nego o njemu.

Zar ne?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty0 / 9990 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty Re: GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.

Postaj by m čet ruj 15, 2011 11:17 am

ne
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty14 / 99914 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 11:18 am

damfisk je napisao/la:Činjenica da je dotični ispljuvak najbolji napadač ovog Dinama (s čime bih se čak i mogao složit... možda...) puno više govori o ovom Dinamu nego o njemu.

Zar ne?

Govori da Dinamo nema jednu napadačku klasu, tipa Eduardo, koji bi mogao zabiti kakvu polu-šansu, a ove mrtvace rješavati lakoćom, da...
A trebat će im.
U HNL-u si promašaje i mogu dozvoliti.
U LP-u se onakve šanse dobivaju na kapaljku.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty108 / 999108 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 11:41 am

marko je napisao/la:ne

A zašto ne?

Prop je napisao/la:
Govori da Dinamo nema jednu napadačku klasu, tipa Eduardo, koji bi mogao zabiti kakvu polu-šansu, a ove mrtvace rješavati lakoćom, da...
A trebat će im.

Sorry, šefe, ali ono nije bila polušansa. Ono je bila idealna šansa za poentiranje. Bolje od toga može bit samo penal ili pak prazna branka.

Igrač kakvim se šibenska škovaca prikazuje, i kakvim se proglašava, bi takvu idealnu šansu morao realizirat.

Dakle, ta nakupina stajskog gnjoja nije igrač kakvim se proglašava i kakvim se prikazuje.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty0 / 9990 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 11:43 am

ne razumijem toliku potrebu za vrijeđanje dotičnoga , čemu !!!!!!

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty14 / 99914 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 11:45 am

O bože sveti... Rođen u Dalmaciji, bio je igrač Hajduka - a sad igra za Dinamo.

Šta ti tu nije jasno, za majku božju?

damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 11:46 am

damfisk je napisao/la:

Prop je napisao/la:
A trebat će im.

Sorry, šefe, ali ono nije bila polušansa. Ono je bila idealna šansa za poentiranje. Bolje od toga može bit samo penal ili pak prazna branka.

Jest, složio bih se da je šansa bila jako dobra. Jako, jako, dobra.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty108 / 999108 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 11:52 am

što mi je nije jasno , ti , piše da je lik profesionalac koji igra 2005 godine ..
kao profesinalac je promjenio poslodavca ....
ili u slučaju igre bi trebao biti profič pa pogađati svaku priliku , a po pitanju trensferara , promjene poslodavca bi trebao biti što , neprofesionalan pa reči ja ne bih u dinamo jel sam dalmatinac ... o čemu ti ......

ovako slažem se da je rukavina vječni talnenat , toliko sam to puta napisaio, isto kao i sa sammira , tako da nebum opet ponovno , ponavljati se i biti dosadan volim samo kad komuniciram sa jednim posebno dragim forumašem ....

dakle sve ove uvrede koje si napisao , na njegov način si mogao lijepše napisati ,bez tih silnih gadosti , jednostavno ne vidim potrebe za tolikim uvredama ....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen čet ruj 15, 2011 11:53 am

Prop je napisao/la:
Rukavinu će sad mnogi pljuvati, al' ja stojim na tvrdnji da je momak Dinamov najveći potencijal, brzina, tehnika, samo treba raditi na njemu, jer samo on ima taj korak kojim može ući u onakvu šansu, a to će biti jako važno kontra Lyona i Ajaxa.

Kako sam se odvalio na ovo. hihih
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty39 / 99939 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 11:56 am

Prop je napisao/la:
damfisk je napisao/la:

Prop je napisao/la:
A trebat će im.

je tako je , ali i najboljim napadačim se tako što dogodi , mislim da se rukavina doslovno usrao u gače kad je sam istrčao pred golmana .....
da je baš kako kaže krunek , zažmirio ......
jebiga , isto tako je činjenica da mu se u onoj tekmi u malmou to isto dogodilo tri puta ..........

ne znam , mislim da ne zaslužuje ovakve uvrede i vređanja .
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 11:56 am

Drago mi je da jesi.
A sad mi reci, kad već Rukavina pojma nema, tko u Dinamu pojma ima?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 12:00 pm

marko je napisao/la:

je tako je , ali i najboljim napadačim se tako što dogodi , mislim da se rukavina doslovno usrao u gače kad je sam istrčao pred golmana .....

Dobro, činjenica jest da se Rukavina ispromašiva i kontra Šveda u uzvratu i tako to...
Al' opet, meni se čini da smo mi malo jeben narod - lako se rugamo, a onda još lakše hvalimo.
Jebenom Sammiru se rugalo 100 godina, nakon Malmea se skontalo da je on igračina, a sad, nakon Reala, se opet ruga.

Neki ljudi bi se tribali naučiti dosljednosti.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 12:03 pm

Prop je napisao/la:Drago mi je da jesi.
A sad mi reci, kad već Rukavina pojma nema, tko u Dinamu pojma ima?

kovačič , ali je još mladac .
tomečak , pravo , vraško krilo, i pisao sam več da mi nije jasno zakaj badlje igra na njegovoj poziciji a ne zna to igrati ......
dobio sam neka objašnjennja od purgija ....
ali svejedno ja bih tomečaka ...

tonel , vida , dva strašna braniča , čak me vida iznenadio , nije mi jasno zakaj su ga švabe pustile ...

od napadača mi se viđa ovaj el fatos , jak je na nogama i ima jak šut , samo nemre solo , ko što nije niti rukavina sinoč mogao solo ništa .....

vrsaljko mi je ok desni branič jel zna i može otiči po tom krilu , nije mi jasno zakaj ne igraju njih dva na tom desnom krilu vrsaljko , tomečak ..

jako mi se sviđao prošle sezone pred kraj onaj zadnji vezi , isto mladac , ademi , ali ne igra .......

ima dinamo jako dobrih pojednica koji su stvarno dobro nogometašu u okviru naše lige , a jučer se pokazalo da mogu igrati sa sa pouno boljm ekipama , da mogu parirati jednom realu ....

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 12:05 pm

Prop je napisao/la:
marko je napisao/la:

Dobro, činjenica jest da se Rukavina ispromašiva i kontra Šveda u uzvratu i tako to...
Al' opet, meni se čini da smo mi malo jeben narod - lako se rugamo, a onda još lakše hvalimo.
Jebenom Sammiru se rugalo 100 godina, nakon Malmea se skontalo da je on igračina, a sad, nakon Reala, se opet ruga.
Neki ljudi bi se tribali naučiti dosljednosti.

ma pimpek je on igračina , i čorava koka nabode , ja sam to več napisao da mi on nije ništa posebno i da samo koči igru dinama , i to pišem od kad je došao u dinamo , a sad je krenuo sa njegovim sranjima i badelj ....
činim mi se da bi samir bio uspješniji u futsalu ......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 12:07 pm

I ja mislim da je Sammir falš igrač.
I mislim to već dugi, dugi niz godina.
I još me nije razuvjerija.
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 12:08 pm

ej prope ja ga ne neki način razumijem što se uplašio , rukavina , to mi je jasno , ipak je to iker :.....
zato i kažem da su i puno jači nogometaši fulali takve prilike ......

jebiga dogodi se
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 12:19 pm

.

Re: NK Dinamo Zagreb
by marko on pet svi 14, 2010 9:49 am
marko je napisao/la:.ej pa sramota ono jučer ......

nekako se nadam da su napokon vidjeli da neki nogometaši nisu za dinamo , ma ne za dinamo nego im treba zabraniti igranje nogometa ....

ne znam neda mi se ponavljati , sam sebi sam več dosadan jel mlatim jedno te isto več dvije godine ....
kaj mi je najbedastije čitam u novinama kako samira želi lyon sljedeče sezone ..
ali dalje piše kako ga mamić neče pustiti jel je on okosnica dinamove momčadi ....
sramota , jad i bijeda , kretenluk ..... idiotizam ...
jebo on sunce svoje ne kojim je on drogama ,, sa čime se on puca mamu mu .....

a ja se svejedno nadam i dalje da če se nakon te dvije godine riješiti tog nabiguza , koji jednostavnom svoji zalaganjem na terenu , i svojim nogometni ,velemajstorskim umiječem koči , upropaštava dinamovu igru ....

i volio bih kada bi ovi neki dečki koji se trude , koji igraju i daju sve od sebe kada uđu zadnjih 10 , 20 min prije kraja , da počnu igrati tekme od prve minute ....

ajmo dinamo , nema predaje ......

etoo neki moj post iz 2010 ....
vezano uz velemajstorstvo sammira ......
i dalje stojim kod toga da mu treba zabraniti igrati nogomet
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 12:19 pm

Prop je napisao/la:

Ispričavam se, nisam dovoljno pažljivo pročitao tvoj post.

Moje isprike, još jednom.

marko je napisao/la:što mi je nije jasno , ti , piše da je lik profesionalac koji igra 2005 godine ..
kao profesinalac je promjenio poslodavca ....
ili u slučaju igre bi trebao biti profič pa pogađati svaku priliku , a po pitanju trensferara , promjene poslodavca bi trebao biti što , neprofesionalan pa reči ja ne bih u dinamo jel sam dalmatinac ... o čemu ti ......

Napisao sam da je profesionalni nogometaš.

I kao takav, može igrat u puno profesionalnih nogometnih klubova.

A ako jednom odabereš, primjerice, Hajduk i zatim sereš kako ti to dječački san, kako si navijač Hajduka i Hajduk ti je uvijek u srcu, nakon toga ne možeš više ić u Dinamo.

Odnosno, možeš. Ako si smeće, govno, đubre, talog, moralna nakaza, ljudski izmet, stajski gnjoj, pička izdajnička i prodana duša.

Šta Ante Rukavina jest. Stoga je i otišao u Dinamo.

Svaki profesionalni nogometaš to zna. Baš kao šta to zna svatko onaj tko iole ozbiljno prati nogomet.

marko je napisao/la:
da je baš kako kaže krunek , zažmirio ......
jebiga , isto tako je činjenica da mu se u onoj tekmi u malmou to isto dogodilo tri puta ..........

ne znam , mislim da ne zaslužuje ovakve uvrede i vređanja .

Pa dobro, bog te vidio, jesi li ti disleksičan, razrok ili naprosto glup?

Smeće šibensko vrijeđam JER JE IGRAO ZA HAJDUK A ZATIM PREŠAO U DINAMO.

Vrijeđanje nema veze sa činjenicom da je promašio šansu koja se ne promašuje.

Šta je tu toliko komplicirano pa ti to ne možeš shvatit?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 12:44 pm

ma razmem ja zakaj ga toliko vređaš , jel nemaš kulture , malo ti i bontona fali , ali to nema neke veze sa antišom ........

on je profić , i stoga promjena poslodavca je normalna ............

kad je cico mlađi otišao u hajduka , dinamovo djete , pa kad su ga neki moji poznati častili kao ti ovoga .......
isto tako sam im rekao da te uvrede sa kojima ga časte namjanje imaju vez sa njime , sa cicekom mlađim ........
ponajprije imaju veze sa onime tko ih izgovara , tko ih piše .....
to znači da sa njime ili njima nešto nije uredu , ali to sam ti več napisao

znači cico mlađi je kao profič promjenio klub ....i kaj sada , ne razmem ...
tako i rukavina kao hajdukovo djete ..
ne vidim problem .ali apsolutno nikakvi ...
pa jel vam i hajdučko srce hrgović došlo u dinamo , tu ste stvarno pokazali kulturu a boga mi i neki boysi ....

nema to nikakve veze sa nogometom ili bilo čime vezanim uz nogomet , ........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 1:21 pm

Promjena poslodavca je normalna.

Igranje za Dinamo, nakon šta si igrao za Hajduka, je izdaja.

Osobito ako si se u tog Hajduka kleo, pričao o ostvarenju dječačkog sna, o navijanju od rođenja za Hajduka, o obitelji hajdukovaca i slična sranja...

On kao profesionalni igrač zna, i mora znati, da takav postupak profesionalizam ne može opravdat.

I zato šta to zna, a opet je tako postupio, je najogavniji talog na dnu najdublje i najgovnjivije hrpetine najsmrdljivijeg đubra.

Isto vrijedi i za onu stoku izdajničku čije ime uopće neću napisat jer mi se gadi.

I to ima SVE, APSOLUTNO SVE sa nogometom. A onaj tko to ne shvaća, ne shvaća ni nogomet, ni navijanje, ni klubove, ni tradiciju, ni ljubav.

P.S. samo da ti napomenem... slijedeći put kad ti na moje vrijeđanje Rukavine ili nekog trećeg mene uvrijediš, šaljem te u pičku materinu.

Ja tebe ne vrijeđam, pa nema nikakvog razloga da ti vrijeđaš mene. Ako se nisi u stanju suzdržat od vrijeđanja sugovornika, ili pak nisi u stanju razlučit između uvreda upućenih trećoj osobi i uvrede upućene sugovorniku, onda nemoj sudjelovat u diskusiji.

OK?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet ruj 15, 2011 1:41 pm

ne , i ne , nema veze sa nogometom ...........
gledaj tvoje pisanje i vređanje pojedinih nogometaš ja pokazatelj nekulture , nedostatak bontona , da ne napišem nečeg drgugoga , ja tebe nisam time baš nekaj bog zna kaj uvredil .....
nisam ti ništa opsovao , nisam ti ništa vulgarno napisao .
kao npr ove tvoje riječi .......

damfisk je napisao/la:
Osim šta je moralni talog, ljiga, dno dna i škovaca gnjila šibenska pička. Ali mali je loš, beskoristan i jadan.
Ali neka se svejedno goni u tri pičke materine. Đubre šibensko
.

damfisk je napisao/la:Odnosno, možeš. Ako si smeće, govno, đubre, talog, moralna nakaza, ljudski izmet, stajski gnjoj, pička izdajnička i prodana duša.

slobodno ti šalji koga i gdje želiš , nema problema .......
ovo je nekulturno , bezobrazno i ne smatram nekom uvredom ako ti to kažem ....
slobodno ti šalji mene ....

mržnja nema veze sa sportom ili bilo čime , a ovo kaj ti piše o rukavini je čista mržnja ......
nema veze sa kako ti kažeš tradicijom , ljubavi , navijanjem , ma rakoh bilo čime vezanim uz sport ........
ima veze sa nečim drugim ......

ček , ček , valjda na misliš da onaj tko ne mrzi suparnički klub nije dobar navijač svog kluba i ne voli svoj klub na pravi način ....... Very Happy

Zadnja promjena: marko; čet ruj 15, 2011 1:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet ruj 15, 2011 1:48 pm

Mržnja ima veze sa sportom, kao i sa brojnim drugim segmentima života.

Mrzim ubojice. Mrzim silovatelje, pedofile... Mrzim poslodavce koji ne plaćaju radnike. Mrzim roditelje koji ne plaćaju uzdržavanje svojoj rođenoj djeci. Mrzim i Ratka Mladića, i Veselina Šljivančanina. Mrzim čak i onog Srbina, kojemu ne znam ime (niti me njegovo ime zanima) koji je dizao tri prsta pred hrvatskom ambasadom kada je Ante Gotovina osuđen. Mrzim i onu stoku koja je pijana autom satrala dvije maloljetne curice.

Zašto ne bi smio ili trebao mrzit? Tko mi to brani? Tko to kaže da sam ja loš jer mrzim, a ti nisi budala jer ne mrziš?

Da, mrzim i Dinamo. Jer imam razloge za mržnju. Svoje razloge. Razumiješ li ti njih, ili ih ne razumiješ, sasvim je svejedno.

Mržnja, kao šta sam rekao, ima veze sa životom, pa tako ima veze i sa sportom, sa nogometom. Oosobito sa nogometom.

Onaj tko ne shvaća mržnju i netrpeljivost između dva kluba, i onaj tko to proglašava "nekulturom" i "bezobrazlukom", taj doista nema veze o nogometu. Taj je samo TV gledatelj, derbi-navijač ili, možda, dokoni provokator.

Ne smatram uvredom tvoje tvrdnje da je nešto nekulturno ili bezobrazno. To nije uvreda, nego tvoje mišljenje o mojem mišljenju.

Djetinjasto, izvještačeno, nerealno... ali ipak, tvoje mišljenje. Iako je i ono, tako izrečeno, također nekulturno. Jer ti - niti bilo tko drugi - nisi pozvan sudit o tuđem obrazu i kulturi.

Ali tvoje dijagnosticiranje mentalnog poremećaja, zato šta ja mrzim - to je uvreda.

Razlika između mišljenja i vrijeđanja je, siguran sam, posve jasna i očita.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet ruj 15, 2011 1:57 pm

marko je napisao/la:
kovačič , ali je još mladac .
Kovačić ima taj potez, ali nakon 50-e min on postaje igrač manje. Dobro, ima 17 godina, ali...

marko je napisao/la:
tomečak , pravo , vraško krilo, i pisao sam več da mi nije jasno zakaj badlje igra na njegovoj poziciji a ne zna to igrati ......
dobio sam neka objašnjennja od purgija ....
ali svejedno ja bih tomečaka ...

U "rombu" ne postoji pozicija za Tomečaka. K tome, ja ni jučer, kao i puno puta do sada nisam vidio nekakvu ekstra klasu u tom dečku, osim centaršuta. Ali, budimo realni, postoje i drugi segmenti igre. Prilagođavati sustav igre, igrati bez pravog (sad će me Damfisk napasti) lijevog krila u 4-2-3-1, izbaciti jednu špicu iz igre... Samo zbog tog Tomečaka je glupo. Vrlo glupo. Pogotovo ako nas je isti doveo u LP. Mislim, sustav.

marko je napisao/la:
vrsaljko mi je ok desni branič jel zna i može otiči po tom krilu , nije mi jasno zakaj ne igraju njih dva na tom desnom krilu vrsaljko , tomečak ..

Ajde molim te, opet, daj mi nacrtaj tu formaciju u kojoj bi Vrsaljko i Tomečak trebali igrati zajedno po boku. Pliz. Ali, sa igračima, ne samo teoretski.

marko je napisao/la:
jako mi se sviđao prošle sezone pred kraj onaj zadnji vezi , isto mladac , ademi , ali ne igra .......

Ozljeđen je na malo duže vrijeme. Kraće nego Mehmet, ali nekaj sa nogom.

Inače, vidim da se tu opet priča o Sammiru.
A ja ću opet ponoviti. Sammir kada hoće i kada ima s kim je najbolji igrač Dinama. Daleko.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty142 / 999142 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet ruj 15, 2011 2:00 pm

Sinoć je imao s kime.
Nije vraga da nije htio protiv Reala... GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 512834

Nikad mi taj momče nije legao.
Nikad i ne bu GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 350979
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet ruj 15, 2011 2:02 pm

S kim je imao igrati?

On i Rukavina protiv Xabia, Marcela, Pepea, Carvalha i Ramosa. Ponekad i onog Coentraoa. Ili kak se zove već.
Kaj je on tu mogao?
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty142 / 999142 / 999GNK Dinamo Zagreb topic br. 2.  - Page 19 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 19 / 40. Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

:: Sport :: Nogomet forum