Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo?

+6
Weekend_Warrior
ne_zna_se
THUNDER_DINIX
Mass
Iron Man
Neu
10 posters

Go down

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo?

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_lcap0%Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_lcap0%Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_lcap50%Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_rcap 50% 
[ 2 ]
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_lcap50%Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? I_vote_rcap 50% 
[ 2 ]

Ukupno glasova : 4

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo?

Postaj by Gost čet oľu 10, 2011 9:53 pm

Koje računalo, gdje ga mislite kupiti, koliko novaca mislite izdvojiti...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty Re: Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo?

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 1:32 pm

Neću, zadovoljna sam trenutnim.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty999 / 999999 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty Re: Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo?

Postaj by Iron Man pet oľu 11, 2011 1:57 pm

ne treba mi novo, ako bude trebalo možda nadogradim ovo staro...

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty336 / 999336 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 11, 2011 3:48 pm

ne planiram, ne želim, ne mogu...al sve mi se čini da ću bit prisiljen kiša
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet oľu 11, 2011 4:10 pm

zAŠto?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty999 / 999999 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 11, 2011 4:26 pm

močele su mi ić na živce mušice od ovog
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet oľu 11, 2011 4:36 pm

Nadam se da hoću, neki laptop vjerojatno..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty200 / 999200 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 11, 2011 4:42 pm

Mass je napisao/la:Nadam se da hoću, neki laptop vjerojatno..
Samo nemoj Acer. Ti se griju ko ludi...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet oľu 11, 2011 4:43 pm

Da, vjerojatno toshiba ili hp
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty200 / 999200 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 11, 2011 4:46 pm

Mass je napisao/la:Da, vjerojatno toshiba ili hp
Ja imam HP 2 ili 3 godine i ne grije se puno.
Trebao bi ga otvoriti i očistiti sad na ljeto. Temperature su mu 50° C kad radim nešto zahtjevno 40 kad miruje.
A na Aceru budu 60 - 80 dok surfaš po internetu hihih
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet oľu 11, 2011 4:59 pm

necu kupit, teram ovo smece dok se ne raspadne, cudi me sto se vec nije raspalo XD

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty889 / 999889 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by ne_zna_se pet oľu 11, 2011 10:02 pm

Uvijek nesto novo ubacim u kantu,nekad grafu,nekad hard,a ponekad i samo ljuske od kikirikija....bitno da nesto zvecka...
ne_zna_se
ne_zna_se
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty0 / 9990 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Weekend_Warrior pet oľu 11, 2011 10:21 pm

Ja kupio novi hard disk od 500 gb,prija imao od 160 gb.Taman pomislio da sam sad na konju kad ono bad sectori na tom disku od 160 gb.Pa sam to čudo izbacio van,dodao 1 bg radne memorije i promijenio ventilatore.Ništa od kupovine novog kompa.
Weekend_Warrior
Weekend_Warrior
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 27.02.2011
Broj postova : 203
Reputacija Reputacija : 74
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty0 / 9990 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by ne_zna_se pet oľu 11, 2011 10:30 pm

Ma i ja stalno kopam po necijim racunalima,i sad imam dva upaljena jedno se instalira....neznam koji kurac mi svi donose to,ne guram se,ne reklamiram,ne naplacujem i stalno vicem da nemam pojma o tome a svaki put kad dodjem s posla nekoliko novih u sobi.....
ne_zna_se
ne_zna_se
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub oľu 12, 2011 6:42 am

Naravno da ću kupiti, jedna od kanti je okrenula dvocifrenu godišnjicu (uz male modifikacije) pa je vrijeme za zamjenu.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub oľu 12, 2011 11:57 am

takav je i moj stroj ^^

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty889 / 999889 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sub oľu 12, 2011 4:01 pm

Planiram samo neki manji SSD za OS kada se pojave ovi od 500+ MB/s (o brzini govorim)

Ništa drugo neću jer trenutna tehnologija na tržištu (za AMD procesore i matične govorim, Intel mi je preskup) je na zalasku pa bih samo platio nešto što je sada last-gen po cijeni mainstreama (a pošto živimo u hrvatskoj onda i više).

Razmišljao sam u trećem ili četvrtom kvartalu uzeti Bulldozera ali sam odustao od tog plana jer se nema para (plus čekam da AMD izda reviziju Bulldozer procesora sa manjim TDP-om što vjerojatno neće stići do kraja ove godine).

Možda još jedino uzmem grafičku krajem godine (jer ipak nju mogu zadržati i kad novi komp složim jednog dana jer planiram uzeti skuplju grafičku), trenutno ATI (AMD) ima dosta nezrele među najjačima (buka, potrošnja), a Nvidia preskupe (s tim da im stiže nova generacija pa će popadati cijene uskoro).

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty55 / 99955 / 999Hoćete li u ovoj godini kupiti novo računalo? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Weekend_Warrior sub oľu 12, 2011 4:15 pm

[quote="ne_zna_se"]Počni naplaćivati pa ćeš vidjeti kako bježe od tebe.Tako su mene gnjavili za aute pa kad sam počeo naplaćivati nisu više dolazili.Zašto bi ti trošio svoje slobodno vrijeme i pravio budalu od sebe mukte?
Weekend_Warrior
Weekend_Warrior
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 27.02.2011
Broj postova : 203
Reputacija Reputacija : 74
Godina imam : 46
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 3:51 am

Možda, laptop me zeza, a ima manje od godinu i po. Sony,prvi i zadnji put.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet sij 16, 2014 4:04 pm

Ne trebam nista novoga za sad.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto sij 21, 2014 7:05 pm

neću smajlić dobar mi je još

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics