Miami Medical (Hitna Miami)
3 posters
Stranica 1 / 1.
Miami Medical (Hitna Miami)
Upoznajte liječnički tim koji spašava ljudski život u zlatnih 60 minuta.
Prva medicinska drama producenta Jerryja Bruckheimera koja je američku premijeru imala u travnju prošle godine - 'Hitna Miami' - od 03. veljače na Doma TV-u!
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1406662/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Miami_Medical
Glume:
JEREMY NORTHAM….. Dr. Matthew Proctor
LANA PARILLA….. Dr. Eva Zambrano
MIKE VOGEL….. Dr. Christopher “C” Deleo
ELISABETH HARNOIS….. Dr. Serena Warren
OMAR GOODING….. Tuck Brody
O seriji:
'Hitna Miami' serija je o liječničkom timu koji živi za adrenalinsko uzbuđenje koje sa sobom nosi rad u jednoj od ponajboljih traumatoloških bolnica u zemlji. Pouzdajući se u svoju domišljatost i ne pridržavajući se ustaljenih pravila, uspijevaju preživjeti na rubu. Oni su članovi A tima u jednoj od najboljih traumatoloških bolnica i liječe pacijente s ozljedama opasnima po život.
Osoblje 'Hitne Miami' s potpisom izvršnog producenta Jerryja Bruckheimera predstavit će glumci Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois te mlađi brat poznatijeg glumca Cuba Gooding Jr.-a, Omar Gooding.
Dr. Matthew Proctor (Jeremy Northam) novi član liječničkog tima napustio je unosnu privatnu praksu koju je otvorio nakon povratka iz Zaljevskog rata tijekom kojeg je radio u pokretnoj vojnoj bolnici, pridružuje se Hitnoj Miami.
Dr. Eva Zambrano (Lana Parrilla) radoholičarka je iz liječničke obitelji koja se ugodnije osjeća u bolnici nego u stvarnom svijetu. Dr. Christopher Deleo, poznatiji kao doktor C. (Mike Vogel), zavodnik je koji uživa u rizicima povezanima s radom u bolnici, a samog sebe opisuje kao neobuzdanog genijalca. Dr. Serena Warren (Elisabeth Harnois) nedavno je završila medicinski fakultet i vrlo brzo shvatila značenje sintagme 'vatreno krštenje'. Sve ih povezuje glavni medicinski tehničar Tuck Brody (Omar Gooding), koji uspostavlja ravnotežu između potreba liječnika i obitelji njihovih pacijenata u ovom kaotičnom kutku medicinske profesije. Specijalnost ovog liječničkoga tima je 'zlatni sat' – 60 minuta tijekom kojih život teško ozlijeđenog pacijenta visi o niti. Oni moraju bit pouzdani, pametni i brzi. No prije svega oni moraju raditi zajedno.
Prva medicinska drama producenta Jerryja Bruckheimera koja je američku premijeru imala u travnju prošle godine - 'Hitna Miami' - od 03. veljače na Doma TV-u!
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1406662/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Miami_Medical
Glume:
JEREMY NORTHAM….. Dr. Matthew Proctor
LANA PARILLA….. Dr. Eva Zambrano
MIKE VOGEL….. Dr. Christopher “C” Deleo
ELISABETH HARNOIS….. Dr. Serena Warren
OMAR GOODING….. Tuck Brody
O seriji:
'Hitna Miami' serija je o liječničkom timu koji živi za adrenalinsko uzbuđenje koje sa sobom nosi rad u jednoj od ponajboljih traumatoloških bolnica u zemlji. Pouzdajući se u svoju domišljatost i ne pridržavajući se ustaljenih pravila, uspijevaju preživjeti na rubu. Oni su članovi A tima u jednoj od najboljih traumatoloških bolnica i liječe pacijente s ozljedama opasnima po život.
Osoblje 'Hitne Miami' s potpisom izvršnog producenta Jerryja Bruckheimera predstavit će glumci Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois te mlađi brat poznatijeg glumca Cuba Gooding Jr.-a, Omar Gooding.
Dr. Matthew Proctor (Jeremy Northam) novi član liječničkog tima napustio je unosnu privatnu praksu koju je otvorio nakon povratka iz Zaljevskog rata tijekom kojeg je radio u pokretnoj vojnoj bolnici, pridružuje se Hitnoj Miami.
Dr. Eva Zambrano (Lana Parrilla) radoholičarka je iz liječničke obitelji koja se ugodnije osjeća u bolnici nego u stvarnom svijetu. Dr. Christopher Deleo, poznatiji kao doktor C. (Mike Vogel), zavodnik je koji uživa u rizicima povezanima s radom u bolnici, a samog sebe opisuje kao neobuzdanog genijalca. Dr. Serena Warren (Elisabeth Harnois) nedavno je završila medicinski fakultet i vrlo brzo shvatila značenje sintagme 'vatreno krštenje'. Sve ih povezuje glavni medicinski tehničar Tuck Brody (Omar Gooding), koji uspostavlja ravnotežu između potreba liječnika i obitelji njihovih pacijenata u ovom kaotičnom kutku medicinske profesije. Specijalnost ovog liječničkoga tima je 'zlatni sat' – 60 minuta tijekom kojih život teško ozlijeđenog pacijenta visi o niti. Oni moraju bit pouzdani, pametni i brzi. No prije svega oni moraju raditi zajedno.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Miami Medical (Hitna Miami)
Plusić, mada mi se ovo čini kopija hitne službe, valjalo bi pogledati bar jednu epku i vidjeti jel valja.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ukinuta je nakon samo 13 epizoda prve sezone. A inače je premijera bila u srpnju prošle godine. Ako ti išta znači, na imdb-u je ocjena 7.4/10
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
zašto su ukinuli?
Započeo/la tema :
tj. otkazana je. Pretpostavljam zbog niske gledanosti. Pilot epizoda je imala gledanost 7.59, a zadnja 5.84 (*u milijunima gledatelja).
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
jbg kad je komercijala. trebaju smislit neku originalnu seriju, ne?
Započeo/la tema :
Pa da. Nisam pročitao sadržaj ali naravno da nisu dobro prošli kad prave novu Hitnu službu i Uvod u anatomiju itd.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
da a već je ljudima pun kufer i toga... a ne da su željni gledati komercijalu. svašta.
Započeo/la tema :
Zanimljiva serija, pratim na novoj tv. Tek sad vidim da ima jedna sezona, inače ne volim ovakav tip serija ali ova nije loša.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Similar topics
» CSI: Miami (2002–2012)
» Hitna stanja
» Miami Vice - Poroci Miamija (1984–1990)
» ER (1994–2009) (Hitna služba)
» Hitna stanja
» Miami Vice - Poroci Miamija (1984–1990)
» ER (1994–2009) (Hitna služba)
Stranica 1 / 1.