Kako vam se sviđa podforum filmovi + prijedlozi i žalbe vezane za podforum 'filmovi'
+7
m
Narco
THUNDER_DINIX
Prop
Iron Man
Neu
11 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Kako vam se sviđa podforum filmovi + prijedlozi i žalbe vezane za podforum 'filmovi'
marko je napisao/la:
pa i ne valja jebo ga ti i ja
Jel ga jebemo skupa ili jedan po jedan?
Prop je napisao/la:
Ke pitanje...
Zadnja promjena: Prop; pon tra 29, 2013 11:26 am; ukupno mijenjano 1 put.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Re: Kako vam se sviđa podforum filmovi + prijedlozi i žalbe vezane za podforum 'filmovi'
Jebimo ga svi (redaljka), ali prvo ga pogledaj.marko je napisao/la:
pa i ne valja jebo ga ti i ja
Petra Sanader- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.02.2010
Broj postova : 1131
Reputacija : 430
Započeo/la tema :
Opa, redaljka!!!
Za red izvlačimo slamke ili idemo po visini?
Za red izvlačimo slamke ili idemo po visini?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
kaj slamke , ja imam 162 , nemam neke šanse tako
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Marko uvek na repu dogadjaja
Započeo/la tema :
nemoj me vređati , prijaviti ću te za seksualno uznemiravanje !
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Uznemirila sam te, priznajem.
Ja barem nemam mengu kao neu pa se sa mnom moze normalno pricati ..
Ja barem nemam mengu kao neu pa se sa mnom moze normalno pricati ..
Započeo/la tema :
Nisam baš primijetila da si u ratnim temama normalno pričala.
Meli bi ispred tuđih vrata a nisu ni svoja očistili.
Meli bi ispred tuđih vrata a nisu ni svoja očistili.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Petra Sanader je napisao/la:Uznemirila sam te, priznajem.
..
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Na temi hrvati/srbi?
Jako normalno, kulturno, uravnotezeno, s argumentima (za razliku od tvojih zapenusenih ljubimaca-domacina).
Samo ti reci ako ti ne godi moje pisanje, sve 5.
Jako normalno, kulturno, uravnotezeno, s argumentima (za razliku od tvojih zapenusenih ljubimaca-domacina).
Započeo/la tema :
Petra Sanader je napisao/la:
jedan mudar striček je napisao ......
Prop je napisao/la:Pa forum počiva na različitim mišljenjima i raspravama o njima, što sve može stati u "osuđivanje"?
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Da je rekla da zeli samo pohvale ne bi za djabe pisali ..
Započeo/la tema :
mačuj, ovaj pdf filmovi ili kako se več zove je apsolutno isti kao i cijeli forum .....
i da ubuduče znaš , da ne bi bilo nismo znali , volimo se , sve je divno krasno , admin je naj , naj , forum je naj , naj , naj , to moraju biti hvalospjevi , ode ... znači kad se postavi tema tipa " što mislite o .. "
moraš pisati , super je ili nešto tipa cool , krasno i tako to ....
tanči sve zna , velemajstor sveznadar ......
ja provokator , mučko đuber i prase
ja te mogu izvređati ti mene ne , ha hah hahhaa , i prijavio sam te za seksualno uznemiravanje ...
propu smrde noge , purgi je još mlad ....
a mass_a nam nema ....
a to je velika šteta , šteta .....
i da ubuduče znaš , da ne bi bilo nismo znali , volimo se , sve je divno krasno , admin je naj , naj , forum je naj , naj , naj , to moraju biti hvalospjevi , ode ... znači kad se postavi tema tipa " što mislite o .. "
moraš pisati , super je ili nešto tipa cool , krasno i tako to ....
tanči sve zna , velemajstor sveznadar ......
ja provokator , mučko đuber i prase
ja te mogu izvređati ti mene ne , ha hah hahhaa , i prijavio sam te za seksualno uznemiravanje ...
propu smrde noge , purgi je još mlad ....
a mass_a nam nema ....
a to je velika šteta , šteta .....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Jasno mi je to, Marko, zato sam se i okrenula kaladontima
Ali pod obavezno odgovorim povlastenoj kategoriji koja dolazi na forum da bi lecila komplekse nazivajuci obicne clanove ljigama. To je jednostavno jace od mene
Ali pod obavezno odgovorim povlastenoj kategoriji koja dolazi na forum da bi lecila komplekse nazivajuci obicne clanove ljigama. To je jednostavno jace od mene
Započeo/la tema :
Margarita
Drugim riječima, misliš da si ti mjerilo svega? Pa ono što je tebi nepoznato držiš da je nepoznato svima?
Pišem samo o najboljim filmovima, nikad o nepoznatim.
Drugim riječima, misliš da si ti mjerilo svega? Pa ono što je tebi nepoznato držiš da je nepoznato svima?
Pišem samo o najboljim filmovima, nikad o nepoznatim.
jaganjac- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.06.2013
Broj postova : 770
Reputacija : 67
Započeo/la tema :
Tvoj post spojila sam zbog pravila foruma:
takve filmove smatramo manje poznatim te ih stavljamo u ovu temu.
- Kod:
Također je zabranjeno otvarati teme o filmu koji je stariji od godinu dana a na imdb nema više od 5000 glasova,
takve filmove smatramo manje poznatim te ih stavljamo u ovu temu.
Započeo/la tema :
Sad sam vidio tvoju poruku u inboxu.
Dakle, po tom pravilu smeće poput Warm Bodies i Hansel and Gretel zaslužuje imati temu, a jedan od najboljih filmova sviju vremena ne?
Dobro je to znati.
Ispričavam se što sam temu otvorio i pisao o filmu. Nikad više.
Dakle, po tom pravilu smeće poput Warm Bodies i Hansel and Gretel zaslužuje imati temu, a jedan od najboljih filmova sviju vremena ne?
Dobro je to znati.
Ispričavam se što sam temu otvorio i pisao o filmu. Nikad više.
Započeo/la tema :
- Kod:
Ovo su konkretno pravila foruma:
Zabranjeno je: Postavljanje trailera, videa i klipova u
uvodni post, kao i na cijelu prvu stranicu (osim ako ih se ne stavlja u
spojler) u teme iz razloga što isti najčešće isteknu, a poslije toga
video bude crn, te tema izgleda neuredno i nepregledno. (Čitaj: na 2, 3
i ostale stranice možeš stavljati normalno klip a na prvu stranicu ga
moraš stavljati u spojler radi preglednosti). Također je zabranjeno
otvarati teme o filmu koji je stariji od godinu dana a na imdb nema
više od 5000 glasova, kao i slanje postova koji sadrže samo smajlić/e,
te komentare kao što su 'gledao, nisam gledao, dobar, glup, bez veze...'
(čitaj kako je obavezno napisati bar jednu rečenicu mišljenja o filmu,
zbog same kvalitete rasprave).
Obavezno je: U uvodni post teme o filmu napisati uvod,
dakle o čemu se točno radi u filmu (prezentacija na hrvatskom jeziku),
staviti sliku iz filma, napisati popis glumaca, te staviti imdb link. U
naslov teme je obavezno napisati ime filma na izvornom jeziku i godinu
filma staviti u zagradu, npr Fast Five (2011).
Prije nego otvorite temu, koristite tražilicu kako bi provjerili da li željena tema već postoji.
Sve teme koje nisu otvorene od današnjeg dana u skladu s ovim pravilima biti će obrisane, a korisnik kažnjen.
Ako ti se sviđa piši ako ti se ne sviđa i ako si tako uvredljive naravi lijep pozdrav!
Započeo/la tema :
Nisam uvredljive naravi, štovatelj sam vrijednih filmova, a pet tisuća glasova nek si imdb nabije u guzicu.
Započeo/la tema :
Slažem se. Razumijem te.
No znaš zašto smo stavili ta pravila? Prije su se otvarale hrpe teme i biele su bez odgovora i onda sam par dana radila na tome da sam ih sve spajala u jendu specijaliziranu temu popt 'ruski filmovi, ratni filmovi i sl' kužiš? čisto radi preglednosti foruma.
No znaš zašto smo stavili ta pravila? Prije su se otvarale hrpe teme i biele su bez odgovora i onda sam par dana radila na tome da sam ih sve spajala u jendu specijaliziranu temu popt 'ruski filmovi, ratni filmovi i sl' kužiš? čisto radi preglednosti foruma.
Započeo/la tema :
off
Ako si ovo izvukao iz moje tri napisane rečenice, onda drugi put čitaj pažljivije i s razumijevanjemjaganjac je napisao/la:Drugim riječima, misliš da si ti mjerilo svega? Pa ono što je tebi nepoznato držiš da je nepoznato svima?
Em znam tko je Tarr, em znam za film koji si predstavio. Sugerirala sam drugu temu u skladu s pravilima, a naziv teme je Manje poznati filmovi, a ne nepoznati!
A nisi ni ti mjerilo svega i ono što je tebi najbolje, nije svima najbolje, zar ne?
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
undefined je napisao/la:Neu je napisao/la:Slažem se. Razumijem te.
Moj odgovor, jer mi ne da pisati van kvota:
Razumijem i ja tebe ali pogledaj kako to izgleda u praksi.
Primjerice u 2009 godini imaš niz debilnih naslova, tema otvorenih samo s jednom rečenicom, filmova koje su i njihovi autori zaboravili...
Greta
Invictus
The blind side - priča o prvaku
The damned united
Precious...
Te nepotrebne shitine imaju svoje teme, a kvalitetni filmovi o kojima ja pišem ne smiju?
Započeo/la tema :
undefined je napisao/la:Margarita_Bulgakova je napisao/la:
Ako si ovo izvukao iz moje tri napisane rečenice, onda drugi put čitaj pažljivije i s razumijevanjem
Em znam tko je Tarr, em znam za film koji si predstavio. Sugerirala sam drugu temu u skladu s pravilima, a naziv teme je Manje poznati filmovi, a ne nepoznati!
A nisi ni ti mjerilo svega i ono što je tebi najbolje, nije svima najbolje, zar ne?
Ništa ja nisam izvlačio, ti si se deklarirala.
Stvarno mi se jebe za debilna pravila i nek sam proklet ako ću pisati u temi od permabaniranog kompleksaša koji je pristao da jednog Bressona upiše kao "manje poznatog".
U vezi Tarra: mogao sam predstavit Satantango, film koji nema problema s jebenih pet tisuća na imdb, a pobrao ih je ne zato što je dobar nego zato što traje 8 sati pa je krdo pohrlilo pogledat kakav je to film koji traje 8 sati.
Ukratko, pravilo o pet tisuća ne može utjecati na moje pisanje, a ni ti nemoj poput higijeničarke trčat po novim temama i sugerirati gdje će što.
Nisam napisao da je ono što ja volim najbolje nego da zaslužuje imati zasebnu temu (dakle ti si ta koja izvlači iz konteksta i nadovodi).
Započeo/la tema :
Ovaj podforum je 2009-e bio u rasulu. Sada se trudimo da bude što kvalitetniji i što bolji.
Tvoje recenzije su sjajne, samo tako nastavi, drago mi je da si došao na forum.
Tvoje recenzije su sjajne, samo tako nastavi, drago mi je da si došao na forum.
Započeo/la tema :
Uradila sam isto što i ti, samo što ti to ne želiš vidjeti. Kad ne budeš napadački nastrojen, možemo popričati o filmovima.jaganjac je napisao/la:dakle ti si ta koja izvlači iz konteksta i nadovodi
Satantango sam i sama baš nedavno spominjala na ovom forumu
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Filmovi koji imaju najbolji uvod - početak (Filmovi s najboljim početkom)
» Najgori - najgluplji - najlošiji filmovi svih vremena - filmovi koje NE preporučujete
» Filmovi koje niste shvatili i filmovi koji su vam nejasni
» Pravni lijekovi ilti Žalbe
» Filmovi koje bi svaki filmofil trebao pogledati - filmovi koje bi trebali pogledati prije smrti
» Najgori - najgluplji - najlošiji filmovi svih vremena - filmovi koje NE preporučujete
» Filmovi koje niste shvatili i filmovi koji su vam nejasni
» Pravni lijekovi ilti Žalbe
» Filmovi koje bi svaki filmofil trebao pogledati - filmovi koje bi trebali pogledati prije smrti
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 3 / 4.