Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nightmares & Dreamscapes (2006)

5 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty Re: Nightmares & Dreamscapes (2006)

Postaj by Neu čet lis 06, 2011 12:24 pm

Onda ovo brišemo odmah? Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty Re: Nightmares & Dreamscapes (2006)

Postaj by AryMan čet lis 06, 2011 12:29 pm

delete -> recycle bin -> empty recycle bin

Laughing
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty405 / 999405 / 999Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by  sub lis 19, 2013 2:26 pm

Prije nekih 5 godina pogledala sam 7 epizoda ove serije i jučer slučajno naiđem na DVD na kojemu mi je spremljena samo 8. epizoda (bio se zagubio pa zato i nisam prije pogledala zadnju epizodu).

Volim čitati Kinga, najviše zbog čudne atmosfere u njegovim knjigama (isto kao što zbog atmosfere volim gledati i Burtonove filmove), ali adaptacije Kingovih knjiga za mene uglavnom budu promašaj upravo zato što najčešće izostaje ta kingovska atmosfera. U ovoj seriji u prvi plan stavljena je jeza, a atmosfera varira od epizode do epizode. Slabije se sjećam ostalih epizoda jer sam ih davno gledala, ali reći ću nešto ukratko o posljednjoj. Svaka je epizoda za sebe, kao kraći film.

Nije ova serija nešto što će mnoge oduševiti; nije ni mene. Ali gledljiva je i solidno odrađena.

You Know They Have A Hell Of A Band

Mary i Clark su muž i žena koji odlaze na izlet. Clark je siguran u to kojim putem treba ići, dok Mary stalno zvoca i želi se vratiti nazad. Nailaze na dio puta koji se račva, ali ne postoji nikakva oznaka gdje putevi vode. Clark odabere jedan put uz objašnjenje da se na kraju drugog sigurno nalazi farma nekog bogataša, ali dugo se voze pokraj šume i u daljini se ne nazire ništa. Polako se spušta noć, žena i dalje zvoca, a muž je tvrdoglav i vozi dalje.

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 7ql0

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Xhix

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Yhl0

No ipak ugledaju natpis Dobrodošli u Rock and Roll Heaven i odjenom ih obasja sunce. Clark je presretan i želi svratiti u grad samo kako bi kupili neki suvenir. Usput svrate i u kafić u kojemu je konobarica Janis Joplin, a gosti Buddy Holly i Roy Orbison Very Happy Izgleda da su svi velikani rock'n'rolla - živi! Druga konobarica upozorava Mary tako što joj na salvetu napiše: Idite dok još možete. I Mary i Clarka hvata panika.

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 K73l

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Wu4s

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 39rr

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Fws7

U trenutku kada Janis bljuje crve, Mary postaje jasno da to nije običan gradić pa s Clarkom pokušava pobjeći. Ipak, to neće biti lako...

Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 I5cv

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty30 / 99930 / 999Nightmares & Dreamscapes (2006) - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics