Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Završetak filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke?

+10
eva kant
GracaVanPelt
evitaa
House
9
Hate
Prop
Neu
Narco
tanuki
14 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty Re: Završetak filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke?

Postaj by pulpfiction pet stu 15, 2013 3:09 pm

Kako kad, nema pravila.
Kad je happy and iznuđen intervencijom scenarista i redatelja to zna zasmetati.

pulpfiction
Trajno baniran/a

Registriran/a : 09.10.2013
Broj postova : 211
Reputacija Reputacija : 7
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty Re: Završetak filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke?

Postaj by Chulpan pon sij 20, 2014 9:49 pm

Svejedno mi je kako ce svrsit, samo da u prvih pol sata ne pogodim kraj .

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pon sij 20, 2014 10:06 pm

Obožavam kad na kraju bude twist koji me totalno raspameti jer film nejde u tom smijeru cijelo vrijeme.

Happy end je dosadan.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty39 / 99939 / 999Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto sij 21, 2014 2:24 am

Hunnerkongen je napisao/la:
Happy end je dosadan.

Onda bi ti se svidjele turske sapunice, u njih je uvijek na kraju Deus Ex Machina AKA iznenadni prevrat Very Happy

Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun uto sij 21, 2014 8:01 am

Sretne završetke. Onda se i ja osjećam zadovoljno. Tužne vole mazohisti.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty3 / 9993 / 999Završetak  filma! -da li više volite happy end ili tužne završetke? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan uto sij 21, 2014 2:01 pm

zbracun je napisao/la:Sretne završetke. Onda se i ja osjećam zadovoljno. Tužne vole mazohisti.
A kad vidis da se mora tuzno svrsit jer je sve vodilo k tome i da je sretan kraj nadoveden i domisljen?
Cijela radnja nekad dopusta sretan kraj, nekad ne.

Ofkors, ako curica oboljela od leukemije zeli prije smrti upoznat Billa Clintona mi smo svjesni da ona mora umrijeti i to jest tuzno, ali smo svjesni da ce Clinton kojem se blizi predizborna kampanja doci s ekipom i s njome se upoznati, pa je u tom smislu happyand jer se njozi ispunila zelja da prije smrti upozna smece od covjeka.  boring 

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics