Pomoć:ne znam ime filma
+9
Turrican
ne_zna_se
anita75
bokaso1
Narco
stitch
Love
Neu
THUNDER_DINIX
13 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Pomoć:ne znam ime filma
ako se ne mozete sjetiti imena filma, napisite radnju i ko glumi pa cemo pokusati odgonetnuti ime...
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Pomoć:ne znam ime filma
evo ja tražim ovaj film: horor je,gledala sam ga prije oko 10 godina, radi se o tome da jedna dadilja koja je izgubila dijete dođe u jednu kuću i čuva djete zatim svu djecu krade i pohranjuje u drvo,na kraju filma tata od jednog djeteteta pilom rasjeca drvo i šiklja krv iz drveta. ugl prekul film,strašan za popizdit.
jel zna neko ime?gledala bi ga opet
jel zna neko ime?gledala bi ga opet
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
vidim svi znaju
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
hhahahah. ne znam, meni to nije strašan film. meni ti je jedan horor bio toliko strašan da nisam mogla spavat minimalno mjesec dana kako treba. ne znam mu ime, gledala sam ga kao mala. dadilja lapa djecu od obitelji pošto je izgubila svoje dijete i stavlja ih u neko drvo, i na kraju otac jednog djeteta kako bi spasio svoje pilom reže to drvo i šiklja krv. brutalno strašno, da mi je nać taj film..šta bi dala. nabolji horor.
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:hhahahah. ne znam, meni to nije strašan film. meni ti je jedan horor bio toliko strašan da nisam mogla spavat minimalno mjesec dana kako treba. ne znam mu ime, gledala sam ga kao mala. dadilja lapa djecu od obitelji pošto je izgubila svoje dijete i stavlja ih u neko drvo, i na kraju otac jednog djeteta kako bi spasio svoje pilom reže to drvo i šiklja krv. brutalno strašno, da mi je nać taj film..šta bi dala. nabolji horor.
mene moj mali nagovara da ovo gledamo,reko no fucking way
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
šta bi dala da nađem taj film, to je filmčina na kvadrat , realan je, jbt preleana, pravi psihić-horor.
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:šta bi dala da nađem taj film, to je filmčina na kvadrat , realan je, jbt preleana, pravi psihić-horor.
to je ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt0099710/
The Guardian (1990)
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
xxx
jao kako si znao, kako si znao sad ću otvorit odmah temu o njemu, i odma ga skinit
Započeo/la tema :
ja trazim jedan film,vec dosta dugo
lik dode u grad,nekim poslom ili mu se auto pokvario,u gradu ga svi prihvate i sve to.
tamo ga prati cijelo vrijeme neki auto,nakon sto je razbio staklo vidio je da auto ima daljinsko upravljanje.kad je pokusao pobjec iz grada,preko polja,neke munje su padale s nema,kao neki laser.pokopao je svog psa u nekom polju i na kraju filma je bio primoren ostati tamo,mislim da je nasao zenu,ogromnu kucu,ogroman auto,i dok sjedi u kaficu,pride nekom liku za sankom,i pita ga "jel ti se svida grad? mozda bi trebao razmisliti o ostanku",nistam siguran u sve to sto sam napisao,al nesto slicno tome.
film sam gledao prije 5-10 godina
lik dode u grad,nekim poslom ili mu se auto pokvario,u gradu ga svi prihvate i sve to.
tamo ga prati cijelo vrijeme neki auto,nakon sto je razbio staklo vidio je da auto ima daljinsko upravljanje.kad je pokusao pobjec iz grada,preko polja,neke munje su padale s nema,kao neki laser.pokopao je svog psa u nekom polju i na kraju filma je bio primoren ostati tamo,mislim da je nasao zenu,ogromnu kucu,ogroman auto,i dok sjedi u kaficu,pride nekom liku za sankom,i pita ga "jel ti se svida grad? mozda bi trebao razmisliti o ostanku",nistam siguran u sve to sto sam napisao,al nesto slicno tome.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
nije mi poznata radnja filma. jel glumio netko poznat?
Započeo/la tema :
jbs me ak se sjecam,stariji je film,mislim da je od 95-02,max 2003
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Narco je napisao/la:jbs me ak se sjecam,stariji je film,mislim da je od 95-02,max 2003
Na zalost ne mogu ti pomoci oko naslova ali sam ga pogledao skoro..... U gradu ima 436 stanovnika i taj broj se nemenja....... ko dodje u grad nema mu izlaza a neko umre u gradu...... Ko pokusa da pobegne nesto mu se desi...... Mislim da jeu pitanju ime grada kao naslov.....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
pomozite plizzzz koji je ovo film?????
molim vas da mi pomognete naći i ponovno pogledati ovaj super film, o kojem se nažalost ne sjećam puno, al evo čega se sjećam; glavna glumica je plavuša novije generacije...ona kroz cijeli fim od početka do kraja vuče neki kofer..al kao siromašna je..ima tipa,zgodni glumac, njih se dvoje nekako i ožene u filmu i imaju neki neobičan brak..stalno su oko siromaštva..film ih prati kroz nekoliko g....onda ona u nekom trenutku nađe nekog bogatog mecenu, koji je ful poznati glumac( nažalost nemam pojma koji je) a ovaj se upleo u njihov brak...plaća njoj da mu bude zabavna, i od te love ona i muž žive, a muž o tome nema pojma..sjećam se scene kad je ona u filmu glumila i pjevala na privatnoj zabavi tog bogataša, sva u crnoj predivnoj krinolini...tada mužu tip otkrije da nju plaća..muž pošizi..odlazi...ona opet vuče kofer po ulici....eto samo toliko se sjećam iz filma..možete mi pomoći koji je? help plizz
anita75- Nevina dušica
- Registriran/a : 16.03.2011
Broj postova : 30
Reputacija : 5
Godina imam : 124
Započeo/la tema :
A koje marke bio taj kofer?
ne_zna_se- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
LOL..al film je super. vidjet ćeš kad ga prepoznamo..
anita75- Nevina dušica
Započeo/la tema :
A je....a nist,onda moram cekati da ga prepoznamo....
A kako je super kad nisi nist upamtila,ni ime nijednog glumca....
A kako je super kad nisi nist upamtila,ni ime nijednog glumca....
ne_zna_se- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 06.03.2011
Broj postova : 309
Reputacija : 75
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
nemam pojma. možda ovo
http://www.imdb.com/title/tt0055032/
http://www.imdb.com/title/tt0055032/
Započeo/la tema :
ne nije. film je holivudski i događa se u vrijeme krinolina....
anita75- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Narco je napisao/la:ja trazim jedan film,vec dosta dugo
anita75 je napisao/la:molim vas da mi pomognete naći i ponovno pogledati ovaj super film, o kojem se nažalost ne sjećam puno, al evo čega se sjećam; glavna glumica je plavuša novije generacije...ona kroz cijeli fim od početka do kraja vuče neki kofer..al kao siromašna je..ima tipa,zgodni glumac, njih se dvoje nekako i ožene u filmu i imaju neki neobičan brak..stalno su oko siromaštva..film ih prati kroz nekoliko g....onda ona u nekom trenutku nađe nekog bogatog mecenu, koji je ful poznati glumac( nažalost nemam pojma koji je) a ovaj se upleo u njihov brak...plaća njoj da mu bude zabavna, i od te love ona i muž žive, a muž o tome nema pojma..sjećam se scene kad je ona u filmu glumila i pjevala na privatnoj zabavi tog bogataša, sva u crnoj predivnoj krinolini...tada mužu tip otkrije da nju plaća..muž pošizi..odlazi...ona opet vuče kofer po ulici....eto samo toliko se sjećam iz filma..možete mi pomoći koji je? help plizz
sjećam se oba filma, no nikako da se sjetim imena niti kako bih ih uopće tražio
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
sjećam se oba filma, no nikako da se sjetim imena niti kako bih ih uopće tražio [/quote]
a sjećaš se još kojeg detalja iz ovog filma kojeg ja tražim...mućni glavom help plizzzz....
anita75- Nevina dušica
Započeo/la tema :
baš i ne jer je to bilo jako davno, išao sam još u niže razrede OŠanita75 je napisao/la:a sjećaš se još kojeg detalja iz ovog filma kojeg ja tražim...mućni glavom help plizzzz....
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
pozzz ekipa foruma..nekako se osjećam dužna da vas obavijestim da sam pronašla film koji sam tražila...pomogli su mi ljudi s jednog drugog foruma..
Film koji sam tražila je "Vanity fair" sa Rheese Whiterspoon u gl ulozi..film je odličan i preporučujem vam ga...
hvala vam, svako vam dobro i pozzzzz uz;
https://www.youtube.com/watch?v=JuRRjNRv-rM
Film koji sam tražila je "Vanity fair" sa Rheese Whiterspoon u gl ulozi..film je odličan i preporučujem vam ga...
hvala vam, svako vam dobro i pozzzzz uz;
https://www.youtube.com/watch?v=JuRRjNRv-rM
anita75- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
možda da ga preimenujemo u bolitekurac.com?Purgy je napisao/la:Vidim, nista novog na ovom forumu.
Možda da ga preimenujete u cromovie?
Započeo/la tema :
Neu sta boli to i odseku tako da se mora paziti........
Zamisli sad kako je njemu, mora da pazi i da se osvrce sada.....
Zamisli sad kako je njemu, mora da pazi i da se osvrce sada.....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Ne znam koji da dam naslov
» Klonovi banned
» Potraga za pjesmama (Pomozite u potrazi pjesama)
» Najbolji par iz filma
» Povijest filma
» Klonovi banned
» Potraga za pjesmama (Pomozite u potrazi pjesama)
» Najbolji par iz filma
» Povijest filma
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 2.