Mr. Poppers Penguins (2011)
3 posters
Stranica 1 / 1.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1396218/
Režija: Mark Waters
Scenarij: Sean Anders
Uloge: Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Ophelia Lovibond, Angela Lansbury
Život poslovnog čovjeka Toma Poppera iz temelja se mijenja u trenutku kad naslijedi šest pingvina i mora se brinuti za njih.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1396218/
Režija: Mark Waters
Scenarij: Sean Anders
Uloge: Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Ophelia Lovibond, Angela Lansbury
Život poslovnog čovjeka Toma Poppera iz temelja se mijenja u trenutku kad naslijedi šest pingvina i mora se brinuti za njih.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Re: Mr. Poppers Penguins (2011)
Meni se ovo čini kao žešće sranje, uopće mi se ne sviđa, Jim Carrey mi je već isfuran, uvijek ima iste fore, iste grimase, nekad je bio smiješan, sada je dosadan.
Uglavnom, Dinix ga je skinio, pogledat ćemo ga ovih dana, čisto da vidimo kakav je.
Uglavnom, Dinix ga je skinio, pogledat ćemo ga ovih dana, čisto da vidimo kakav je.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
offtopic
zasto,kad se na veliko govori o piratsvu
neotvoris download rubriku za filmove.
zasto,kad se na veliko govori o piratsvu
neotvoris download rubriku za filmove.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Upravo pogledali film
Jako mi se sviđaju pingvini u filmu, preslatki su, posebno kad hodaju u koloni, jedan iza drugog, mucice male slatke, i ja bi htjela imati pingiće kod kuće.
Film sam po sebi i nije kvalietan, ali za opuštanje je super, 6.5/10 zbog pingvinića.
Jako mi se sviđaju pingvini u filmu, preslatki su, posebno kad hodaju u koloni, jedan iza drugog, mucice male slatke, i ja bi htjela imati pingiće kod kuće.
Film sam po sebi i nije kvalietan, ali za opuštanje je super, 6.5/10 zbog pingvinića.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.